Binnaz Abla

Benn yapmıştım bir kez falsepetinde 7 sene önce adını hatırlamadığom bir yorumcu benim düşüncelerimi birebir tarif etmişti sonra ne gelecek ne bişey çıkmadı

Bu bilen kimdi acaba mesajları tararken gördüm de şimdi

Ağustos ayında 125e baktırmışım
Bebeğimm naber . Şöyle ne var ne yok bakayım dedim foruma varmı güzel falcı diyeceğim ama burası hala aynı bu arada gecen sene o fal fal diye öldugum kişide dun akşam nişanlanmış yani fal sadece anlık duygu ve dusunce için cıkıyor bence onu anlamış oldum bir kez daha. Kimseden net olay tarih beklememek lazım bu fal olayı biraz iyileşme süreci gibi. Yani en azından ben öyle görüyorum öyle bakıyorum. Tabii o an öyle göremiyorsun bu iyileşme sürecime katkı sağlayan şüphesiz serkan batu oldu. Kimse ilah değil . Dün gece düşündüm de adamın nişan fotosunu görünce,ıyyy allah kurtarmış beni dedim. Ayrıca melisa donukuk ve ayısıgın net olumsuz görmüştü bu akşam aradan seçtiklerime bakayım diyorum falı çıkan olduysa yazacagım size .
Biliyorsunuz güzel giden bir ilişkim var bunu da net bilen sbk,didar ve geysu olmuştu ilginç şekilde.. ayyyy bi selam vermek için yazdım çenem düştü. Öpüyorum

Kızlar bende falsepeti
sahra yıldız,sezen yıldız savaş sıla olumlu çıktı.
Nedense hep s harfinden gidiyorum. Baska S ile baslayan var mı

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim benim fix işte, öyle böyle devam. Bi küs bi barışık.. en son falalem banu doğrunun şubat ayı öngörüleri çıkmıştı bende.tekrar attım ama çok genel geldi şimdiki yorumu. Sbk şubat mart demişti ama bakalım Arada uğra buralara

Ayyy okuyorum okuyorum burda şu an birisine acayip uyuzum o yüzden bulaşmıyorum kavga etmemek adına ben Banu doğruya 2 3 sene cok baktırdım severdim aslında ama hiç hatırlamıyorum bakayım kayıtlı varsa bi dinleyeyim cıkan var mı. Canımsın iyi ol

Ahahahaha tüm forumu ele geçirdi zaten, direkt kavgaya meyilli eskisi kadar yorum yapmıyorum bende

Yargic konusu yaz aylarinda konusuluyordu ve bircok kisi yorum almisti, ben denemedim hic o nedenle tam olarak olay ne idi biri beni aydinlatsin :) Sanirim ucreti yuksek ve bazi kisilere insta dan islem mi onermis ne olmus merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…