- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Pembeye bağlandıBi gelişme var mı
ben twitterda birkaç kişiye geçen yıl baktırmıştım...öyle bir attılar kiTwitterda fal kutusu melisa diye biri var kendi sayfasında dönüşleri falan paylaşmış burda baktiran var mi
Cidden bu adamda kötü bir enerji var ki benim hislerim çok kuvvetlidir kesinlikleCanım ben de dünden beri iyi değilim ya kahve falı atmıştım ama bir garip hissediyorum kendimi
Uzunca bir süre baktırmayacağım kesin kötü hissediyorum kendimiCidden bu adamda kötü bir enerji var ki benim hislerim çok kuvvetlidir kesinlikle
Merhaba canim ben melisaya baktirdim hic bir sey cikmadi, arkadaslarimdada ayni sekilde. Cogu kisi yorumlari satin aldigini söylüyor ne kadar dogru bilememTwitterda fal kutusu melisa diye biri var kendi sayfasında dönüşleri falan paylaşmış burda baktiran var mi
Çok çok kötü. Twitterda herkesi denedim hepsi kötü ve uydurmaTwitterda fal kutusu melisa diye biri var kendi sayfasında dönüşleri falan paylaşmış burda baktiran var mi
Pardon Amara diye birine baktırdım baktirmaz olsaydımAy tw da dün birini denedim Astra mi ne evlerden ırak öyle olumsuz bir yorum yoktu Allah korusun orda uzay kahini selini severim onada eskiden baktirmiyordum sonra playliste bağladı ama ilk baktıkları çıktı
Aaaa nasıldı? Amara Meyers mi? Onu bana bi arkadaşım övdü ama enerji alamadığım için asla gidemiyorum..Pardon Amara diye birine baktırdım baktirmaz olsaydım
evet o zaten soru baktırdım olumsuzdu çok dinlemek bile istemedim sadece geçmişi bildi burcunu falan bilemedi anıda çok fena patladı baktıktan yarım saat sonra anın öyle olmadığını gördüm yani o dereceAaaa nasıldı? Amara Meyers mi? Onu bana bi arkadaşım övdü ama enerji alamadığım için asla gidemiyorum..
ben twitterda birkaç kişiye geçen yıl baktırmıştım...öyle bir attılar kionun yerine binnazda falan takılıyorum daha iyi yorumlar geliyor. dersen kaçta kaç biliyorlar genelde 10/7..o da benim için fena sayılmaz
@sibelda kullanıcı adı ile 26 Eylül 2019 / 10 Ocak 2020 tarihleri arasında
@iksen3 kullanıcı adı ile 16 Haziran 2017 / 11 Şubat 2021 tarihleri arasında (0 mesaj)
@suleben kullanıcı adı ile 22 Ağustos 2019 / 8 Ekim 2019 tarihleri arasında
@yagmurloveis kullanıcı adı ile 23 Ağustos 2019 / 24 Eylül 2019 tarihleri arasında
ve @berennelf hesabınız ile 17 Kasım 2020'den bugüne
sitede ikinci üyelik kurallarına uymadığınız için hesabınız kalıcı olarak kapanmıştır.
kazen inanılmazsınız ya tüylerim diken diken ahahhahah Kriminale sen geçsen de davalar hızlı hızlı bitseYanlış anlaşılmasın şu anda değil 2019'da ikinci üyelik kurallarına uyulmamış bizde hesapları kapatmışız. X reklamla ilgili soruyu hesaplardan biri sorarken diğeri cevap vermiş. Hem yan yanalar hem birbirlerine soru sordular diye hesapları kapama kararı aldık. Yani aynı evde olup birbirlerine soru sormaları bize saçma geldi.
Olumlu mu olumsuz mu oldu gelisme? Kimlere baktirmistiniz?Bi gelişme yaşandı ve bunu hiç bi falci görmedi