Binnaz Abla

Twitterda fal kutusu melisa diye biri var kendi sayfasında dönüşleri falan paylaşmış burda baktiran var mi
ben twitterda birkaç kişiye geçen yıl baktırmıştım...öyle bir attılar ki onun yerine binnazda falan takılıyorum daha iyi yorumlar geliyor. dersen kaçta kaç biliyorlar genelde 10/7..o da benim için fena sayılmaz

Ay tw da dün birini denedim Astra mi ne evlerden ırak öyle olumsuz bir yorum yoktu Allah korusun orda uzay kahini selini severim onada eskiden baktirmiyordum sonra playliste bağladı ama ilk baktıkları çıktı

Ay tw da dün birini denedim Astra mi ne evlerden ırak öyle olumsuz bir yorum yoktu Allah korusun orda uzay kahini selini severim onada eskiden baktirmiyordum sonra playliste bağladı ama ilk baktıkları çıktı
Pardon Amara diye birine baktırdım baktirmaz olsaydım

Kızlar çıktı yorumlarını okuyunca Banu Doğru yu denedim ama hayal kırıklığı oldu açıkçası. Benimle ve karşı tarafla ilgili karakter analizi pek uymuyor gibi. Sonunu olumluya bağlamış fakat anda da pek başarılı gelmedi niye böyle oldu ki Vade de vermedi bu arada, yakın bir zamanda demiş sadece.

Aaaa nasıldı? Amara Meyers mi? Onu bana bi arkadaşım övdü ama enerji alamadığım için asla gidemiyorum..
evet o zaten soru baktırdım olumsuzdu çok dinlemek bile istemedim sadece geçmişi bildi burcunu falan bilemedi anıda çok fena patladı baktıktan yarım saat sonra anın öyle olmadığını gördüm yani o derece

@sibelda kullanıcı adı ile 26 Eylül 2019 / 10 Ocak 2020 tarihleri arasında
@iksen3 kullanıcı adı ile 16 Haziran 2017 / 11 Şubat 2021 tarihleri arasında (0 mesaj)
@suleben kullanıcı adı ile 22 Ağustos 2019 / 8 Ekim 2019 tarihleri arasında
@yagmurloveis kullanıcı adı ile 23 Ağustos 2019 / 24 Eylül 2019 tarihleri arasında

ve @berennelf hesabınız ile 17 Kasım 2020'den bugüne

sitede ikinci üyelik kurallarına uymadığınız için hesabınız kalıcı olarak kapanmıştır.

Son düzenleme:

Yanlış anlaşılmasın şu anda değil 2019'da ikinci üyelik kurallarına uyulmamış bizde hesapları kapatmışız. X reklamla ilgili soruyu hesaplardan biri sorarken diğeri cevap vermiş. Hem yan yanalar hem birbirlerine soru sordular diye hesapları kapama kararı aldık. Yani aynı evde olup birbirlerine soru sormaları bize saçma geldi.

kazen inanılmazsınız ya tüylerim diken diken ahahhahah Kriminale sen geçsen de davalar hızlı hızlı bitse

An itibari ile sinyaller gelmeye basladı. Malum kisi haklı cıkacak gibi büyük ihtimal. Gercekten bos değil kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…