Binnaz Abla

Katina bana da geldi. Ya kredi almis bulundum o yuzden atiyim bitsin derdindeyim. Biraz da bayildigim birsey olmadigindan ona da baktirayim buna da diye oluyor. Batak adeta. Yilda bir kez sariyorum boyle bir donem iste.

Su birkac hafta icinde baktirdiklarim : Banu dogru , serkan tek , medyum namaste , savas atilgan , yesil cingene , zelis can. Biri tellwe de , digeri fal sepetinde iki promosyon fal ( falsepeti: alev seckin di galiba) .

Savaş.

Canim sana biri olumsuz konusmustu galiba eski mesajlarinda öyle hatırlıyorum inş cıkmaz demistin. Galiba ucundan kösesinden o yakaladı.

Isim vermeyeyim anlarsınız dedim. Savaş ın gidisat aynı gerçekleşiyor bende. Şubat bası kıvranma gizli gizli özel numaradan aranma var bi haftasonu dedi ve oldu.
Yavaş yavaş kıvranıyor. Ama senden de cok cekiniyor korkuyor ilgi alaka bekliyo dedi 😃 kivranma dogru da digerlerini bilemiyorum 🤔
Baktırdığınız falcı mı gizli gizli arıcak dediii

Baktırdığınız falcı mı gizli gizli arıcak dediii
Aynen aynen. Bende düsünüyorum acaba o mu diye. Cesaret edemiyo belli. Ama kıvrandırmak cok iyi. Bugün yine gizli numaradan 2 kere aradı. Ve nedense tam saatinde arıyo ne bir dakika eksik ne bir dakika fazla 😃

Keske yönlendirmeseydim. Liya costanta da iyi. Ama malum kisi cok fazla negatif konuşuyor. Yesilcingene gibi olumsuzlugu abartanlardan.

Canim belki sen net ifade edemiyor olabilirsin kendini. En sonunda ben bakcam sana.😃 artık ögrendim sayılır bu işi. Cogu kisi basvur diyor bana 😃

Keske yönlendirmeseydim. Liya costanta da iyi. Ama malum kisi cok fazla negatif konuşuyor. Yesilcingene gibi olumsuzlugu abartanlardan.

Canim belki sen net ifade edemiyor olabilirsin kendini. En sonunda ben bakcam sana.😃 artık ögrendim sayılır bu işi. Cogu kisi basvur diyor bana 😃
Savaş bana karşı çok kibardı.

Hadi yaa ben de merak ettim şimdi savaşı tesadüf olamaz

Aslında çok da merak edilecek bir şey yok. Ben de ne anı bildi ne de geçmişle alakalı bir şey söyledi. Boyumu ve ten rengimi tarif etmiş ama bunlar bile bana uymadı. Böyle bir şeye niye gerek duyuyor onu da anlamıyorum. Ben zaten boyumu ve ten rengimi biliyorum — çok gereksiz!

Bu arada yakın geçmişte Klothoyağmura baktıran oldu mu aranızda? Ücretleri baya uçmuş gibi, benim arkadaşıma 180 tl demiş tarot bakımı için. Bir kaç ay önce burada bir üye (ismini hatırlamıyorum) 100 tl demişti fiyatı için. Acaba arkadaşım yurtdışında yaşıyor diye mi fiyatı hemen uçtu?!

Aslında çok da merak edilecek bir şey yok. Ben de ne anı bildi ne de geçmişle alakalı bir şey söyledi. Boyumu ve ten rengimi tarif etmiş ama bunlar bile bana uymadı. Böyle bir şeye niye gerek duyuyor onu da anlamıyorum. Ben zaten boyumu ve ten rengimi biliyorum — çok gereksiz!
Tutmadı mı hiç üzüldüm ya.

Bu arada yakın geçmişte Klothoyağmura baktıran oldu mu aranızda? Ücretleri baya uçmuş gibi, benim arkadaşıma 180 tl demiş tarot bakımı için. Bir kaç ay önce burada bir üye (ismini hatırlamıyorum) 100 tl demişti fiyatı için. Acaba arkadaşım yurtdışında yaşıyor diye mi fiyatı hemen uçtu?!
Ağustos ayında 125e baktırmışım

arkadaşlar ben bir karar aldım sanki aklımdaki kişi benmişim gibi fal baktırcam yani sanki ben sevdiğim kız için baktırırmış gibi bakalım görebilceklermi düşüncelerimi merak ettim bunu yapan varmı aranızda

arkadaşlar ben bir karar aldım sanki aklımdaki kişi benmişim gibi fal baktırcam yani sanki ben sevdiğim kız için baktırırmış gibi bakalım görebilceklermi düşüncelerimi merak ettim bunu yapan varmı aranızda
Bir ara bende düşündüm fallara inandığım süreç 😂 Sonra hiç değmez o paralara kendime bakım yapsam daha iyi olur dedim. Ama çok merak ettim şu an. Eğer yaparsanız yorum yazın 😃

X