Binnaz Abla

Kim acaba o kişi?
Savaş.

Burda herkesin baktirdigi falcilara. Baska bi kız cıktı ortaya

Canim sana biri olumsuz konusmustu galiba eski mesajlarinda öyle hatırlıyorum inş cıkmaz demistin. Galiba ucundan kösesinden o yakaladı.

Malum kişi haklı çıktı derken kimdi (

Isim vermeyeyim anlarsınız dedim. Savaş ın gidisat aynı gerçekleşiyor bende. Şubat bası kıvranma gizli gizli özel numaradan aranma var bi haftasonu dedi ve oldu.
Yavaş yavaş kıvranıyor. Ama senden de cok cekiniyor korkuyor ilgi alaka bekliyo dedi kivranma dogru da digerlerini bilemiyorum

Savaş konusu bana Yargıç konusuna benziyor gibi açıkcası Anlayan anladı. Yine ben ikisinden memnun kaldım. Yargıç çıkmadı, Savaşın çıkacağını zannetmiyorum.Fal konusunu kapattım. Burayı takip ediyorum. Çok iyi biri çıkarsa belki baktırırım ama bence paramıza yazık. Zaten ilk baktırmaya başlayınca hepsini deniyoruz ; aylar geçer vadeler patlar ve baktırmayı bırakıyoruz.

Arkadaslar fal sepetinde kredim var hala. Bunlari da atip bir sureligine fal defterini kapatmam istiyorum. Bosa cikmasin medyum namaste , savas haric kimler gordugunu olumlu olumsuz soyluyor? Anlik ve yakin gelecekte yuvarlak olmayacak sekilde kimler belirli nokta atislari yapti? Yani olcak olmayacaktan ziyade detay cikmasindan veya anlik bilinmesinden bahsediyorum.

Lila0025 gerçekten burdaki hiçbir tartışmaya girmedim kimseyi yargılamadım, sizin hakkınızda savaşla ilgili bağlantılı olduğunuz söylediğinde ciddiye de almadım ama gerçekten savaş hakkında olumsuz bir yoruma beğenmedi atmak delicesine savunmak ne kadar mantıklı?
Burda savaşı beğenen insanlara karşı bir itham yok hakaret yok kendi deneyim ve görüşlerimi paylaşmışım polemik yok.
Artık gerçekten bu durum beni rahatsız etmeye başladı insanları bu kadar saf yerine koymak doğru gelmiyor bana. Ha buna da cevap vereceksiniz tahminen ama benden bir daha bir cevap alamayacaksınız. Fikirlerimi paylaştım sizin bu tutumunuz beni rahatsız etmeye başladı bu yüzden belirttim ve sizin postlarınızı engelleme karar aldım iyi günler.

Savas a baktirdim zaten daha cikmamisken bir daha baktirmaya gerek yok bence. Baska biri var mi? Fal sepetinde ozellikle kredim orada. Su soruya kimse cevap veremiyorsa fal isi ne kadar bos demek. En azindan an da diyorum ona bile savas disinda cevap yok sanirim.

Falsepetinde anlık durumda en çok beğendiklerim alex (fal çeşidi fark etmez) ve didar evren (katina) oldu benim.tabi alexin bazen anlatırken öğüt verip sonra da o öğütü uzatma riski de oluyor bazen. Bir de çoğu kişi beğenmemiş ama buğranın pek çok falını yaşadım ben, anlık durumda da en iyi bilenlerden biriydi bende

Sen benim dusunceme karsi cikiyosan ben - puan verdigimde de karsi çıkma.
Sen nasil begenmiyosan bende begenmiyorum.
Canim dogru dürüst yorumcu yok orada zaten.
Illa gideceksen sana adam akıllı falı zeliş can bakar. Melisa donukuk sahra yıldız bakar.

gokhan keskin , nesibe icin ne dersiniz?
alex e gecen yil baktirdim begenmistim karakter analizi yapmisti daha cok ama. Zelis can melisa sahra yildizi da yazdim. Tesekkur ederim.
didar evren i de not etmistim begenenleri var.

Ay bu arada ben bide fatimaya atmisim zamaninda. En en kotu fallarimdan biriymis benimle alakasi yok falin. O zaman yazili bakiyormus hala oyle mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…