- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Bugün baktırırlan fal kredisi ne kadarsa 14 şubatta o kadarlık katina falı hediye diye mail gelmişCok ustuste baktirma hem bakalim bu yil Fal Sepeti St. Valentine's indirimi yapar mi @-@ pazar gunu, gecen yil canli yayindan indirim kodu paylasilmisti.
Binnaz yapar mi acaba kendi sitesinde son yaptigi indirimler hep 30%Bugün baktırırlan fal kredisi ne kadarsa 14 şubatta o kadarlık katina falı hediye diye mail gelmiş
Baktırdığınız falcı mı gizli gizli arıcak dediiiSavaş.
Canim sana biri olumsuz konusmustu galiba eski mesajlarinda öyle hatırlıyorum inş cıkmaz demistin. Galiba ucundan kösesinden o yakaladı.
Isim vermeyeyim anlarsınız dedim. Savaş ın gidisat aynı gerçekleşiyor bende. Şubat bası kıvranma gizli gizli özel numaradan aranma var bi haftasonu dedi ve oldu.
Yavaş yavaş kıvranıyor. Ama senden de cok cekiniyor korkuyor ilgi alaka bekliyo dedikivranma dogru da digerlerini bilemiyorum
Aynen aynen. Bende düsünüyorum acaba o mu diye. Cesaret edemiyo belli. Ama kıvrandırmak cok iyi. Bugün yine gizli numaradan 2 kere aradı. Ve nedense tam saatinde arıyo ne bir dakika eksik ne bir dakika fazlaBaktırdığınız falcı mı gizli gizli arıcak dediii
Hadi yaa ben de merak ettim şimdi savaşı tesadüf olamazAynen aynen. Bende düsünüyorum acaba o mu diye. Cesaret edemiyo belli. Ama kıvrandırmak cok iyi. Bugün yine gizli numaradan 2 kere aradı. Ve nedense tam saatinde arıyo ne bir dakika eksik ne bir dakika fazla
Keske yönlendirmeseydim. Liya costanta da iyi. Ama malum kisi cok fazla negatif konuşuyor. Yesilcingene gibi olumsuzlugu abartanlardan.
Canim belki sen net ifade edemiyor olabilirsin kendini. En sonunda ben bakcam sana.artık ögrendim sayılır bu işi. Cogu kisi basvur diyor bana
Savaş bana karşı çok kibardı.Keske yönlendirmeseydim. Liya costanta da iyi. Ama malum kisi cok fazla negatif konuşuyor. Yesilcingene gibi olumsuzlugu abartanlardan.
Canim belki sen net ifade edemiyor olabilirsin kendini. En sonunda ben bakcam sana.artık ögrendim sayılır bu işi. Cogu kisi basvur diyor bana
Iyi harika o zaman sen nasil davrandınSavaş bana karşı çok kibardı.
Hadi yaa ben de merak ettim şimdi savaşı tesadüf olamaz
Tutmadı mı hiç üzüldüm ya.Aslında çok da merak edilecek bir şey yok. Ben de ne anı bildi ne de geçmişle alakalı bir şey söyledi. Boyumu ve ten rengimi tarif etmiş ama bunlar bile bana uymadı. Böyle bir şeye niye gerek duyuyor onu da anlamıyorum. Ben zaten boyumu ve ten rengimi biliyorum — çok gereksiz!
Ağustos ayında 125e baktırmışımBu arada yakın geçmişte Klothoyağmura baktıran oldu mu aranızda? Ücretleri baya uçmuş gibi, benim arkadaşıma 180 tl demiş tarot bakımı için. Bir kaç ay önce burada bir üye (ismini hatırlamıyorum) 100 tl demişti fiyatı için. Acaba arkadaşım yurtdışında yaşıyor diye mi fiyatı hemen uçtu?!
Tutmadı mı hiç üzüldüm ya.
Yaptırdım tabiarkadaşlar ben bir karar aldım sanki aklımdaki kişi benmişim gibi fal baktırcam yani sanki ben sevdiğim kız için baktırırmış gibi bakalım görebilceklermi düşüncelerimi merak ettim bunu yapan varmı aranızda
bildiler miYaptırdım tabi
Bir ara bende düşündüm fallara inandığım süreçarkadaşlar ben bir karar aldım sanki aklımdaki kişi benmişim gibi fal baktırcam yani sanki ben sevdiğim kız için baktırırmış gibi bakalım görebilceklermi düşüncelerimi merak ettim bunu yapan varmı aranızda