- 16 Ocak 2021
- 87
- 92
- 32
Kim ?An itibari ile sinyaller gelmeye basladı. Malum kisi haklı cıkacak gibi büyük ihtimal. Gercekten bos değil kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim ?An itibari ile sinyaller gelmeye basladı. Malum kisi haklı cıkacak gibi büyük ihtimal. Gercekten bos değil kızlar
Burda herkesin baktirdigi falcilara. Baska bi kız cıktı ortayaOlumlu mu olumsuz mu oldu gelisme? Kimlere baktirmistiniz?
Çok üzüldüm bu kadar ciddi bir olayı kimse söylememesi de ayrı bir sorun. İçimizde boş yere umut besliyoruzBurda herkesin baktirdigi falcilara. Baska bi kız cıktı ortaya
Malum kişi haklı çıktı derken kimdi (Burda herkesin baktirdigi falcilara. Baska bi kız cıktı ortaya
Savaş.Kim acaba o kişi?
Burda herkesin baktirdigi falcilara. Baska bi kız cıktı ortaya
Malum kişi haklı çıktı derken kimdi (
Falsepeti savas atilgan evet. Tam olarak cikti denemez su an icin ama analizleri guzeldi. Begenmeyende oldu forumda bayagi tartisildi. Ben anlik begendim oyle soyleyeyim.Savaş çıkan oldumu ya başka kararsız kaldım kizlar
Bana zerre çıkmadı zaten anda da kötüydü burda çok konuşuldu bazı arkadaşlara çıktı anda da iyi olduğu söylendi fakat benle hiç uyuşmadı attığı fal. Tarif ettiği kişi bile ben ve baktırdığım kişiye uymadıSavaş çıkan oldumu ya başka kararsız kaldım kizlar
Bana cıkacak gibi gözüküyor. Anlık durumda cok iyi. Ama bakmak ister mi bilmem.Savaş çıkan oldumu ya başka kararsız kaldım kizlar
Bana savaş bildi. Zihin okudu. Ama iste kimine iyi kimine kötüKarsi tarafin dusuncelerini en iyi bilen kisi kim falsepetinde belki teyit etmis olanlariniz vardir.
Lila0025 gerçekten burdaki hiçbir tartışmaya girmedim kimseyi yargılamadım, sizin hakkınızda savaşla ilgili bağlantılı olduğunuz söylediğinde ciddiye de almadım ama gerçekten savaş hakkında olumsuz bir yoruma beğenmedi atmak delicesine savunmak ne kadar mantıklı?Bana zerre çıkmadı zaten anda da kötüydü burda çok konuşuldu bazı arkadaşlara çıktı anda da iyi olduğu söylendi fakat benle hiç uyuşmadı attığı fal. Tarif ettiği kişi bile ben ve baktırdığım kişiye uymadı
Falsepetinde anlık durumda en çok beğendiklerim alex (fal çeşidi fark etmez) ve didar evren (katina) oldu benim.tabi alexin bazen anlatırken öğüt verip sonra da o öğütü uzatma riski de oluyor bazen. Bir de çoğu kişi beğenmemiş ama buğranın pek çok falını yaşadım ben, anlık durumda da en iyi bilenlerden biriydi bendeArkadaslar fal sepetinde kredim var hala. Bunlari da atip bir sureligine fal defterini kapatmam istiyorum. Bosa cikmasin medyum namaste , savas haric kimler gordugunu olumlu olumsuz soyluyor? Anlik ve yakin gelecekte yuvarlak olmayacak sekilde kimler belirli nokta atislari yapti? Yani olcak olmayacaktan ziyade detay cikmasindan veya anlik bilinmesinden bahsediyorum.
Sen benim dusunceme karsi cikiyosan ben - puan verdigimde de karsi çıkma.Lila0025 gerçekten burdaki hiçbir tartışmaya girmedim kimseyi yargılamadım, sizin hakkınızda savaşla ilgili bağlantılı olduğunuz söylediğinde ciddiye de almadım ama gerçekten savaş hakkında olumsuz bir yoruma beğenmedi atmak delicesine savunmak ne kadar mantıklı?
Burda savaşı beğenen insanlara karşı bir itham yok hakaret yok kendi deneyim ve görüşlerimi paylaşmışım polemik yok.
Artık gerçekten bu durum beni rahatsız etmeye başladı insanları bu kadar saf yerine koymak doğru gelmiyor bana. Ha buna da cevap vereceksiniz tahminen ama benden bir daha bir cevap alamayacaksınız. Fikirlerimi paylaştım sizin bu tutumunuz beni rahatsız etmeye başladı bu yüzden belirttim ve sizin postlarınızı engelleme karar aldım iyi günler.
Canim dogru dürüst yorumcu yok orada zaten.Savas a baktirdim zaten daha cikmamisken bir daha baktirmaya gerek yok bence. Baska biri var mi? Fal sepetinde ozellikle kredim orada. Su soruya kimse cevap veremiyorsa fal isi ne kadar bos demek. En azindan an da diyorum ona bile savas disinda cevap yok sanirim.