Elifsucan i takdir ediyorum burda çok konuşulmasına ve çok sıra olmasına rağmen hep uygun fiyata baktı şimdi oda zam yapmış ama o da cüzi miktarda sonuna kadar hakediyor benceYa daha 1 saat önce 35 attım fal öyle nokta arasıda olmadi bence fırsatçı hemen fiyat artırmış bakın YESILCINGENE ve elifsucan ne kadar çok konuşuluyor hiç zam yapmıyorlar demekki bu art niyetli 2 ay önce 5 tl bakıyordu o fiyata kesinlikle degmez
of canım çok üzüldüm snein için bende şu an depresifim ve fala sardım sen hangi falcılara baktırmıştın ya canını sıkma keşke yazmasaydınbugün buraya kayıt oldum sırf buraya mesaj atabilmek için. arkadaşlar inanmayın. çaresizlikten düştüm bende bi kaç falcıya baktım yok martta gelirmiş yok şubatta. adam gideli zaten olmuş üç ay ben bide üç ay daha mı beklicem. aklında ben varmışım beni çok seviyormuş. al işte yazdım bugün o kadar terslediki beni sanarsın kötülük ettim kendisine. beni düşünen insan böyle mi yazardı soruyorum size, özleyen insan böyle mi tavır takınırdı? biraz iç dökme gibi oldu ama öyle işte. uzun vadeli veriyolar bize yok şubat yok mart yalan dolan ya. umut verme kardeşim doğruları söyle işte ne kadar aptalmışım hemen inandım bunlara evet bi çare inanıyosun işte çünkü o kadar umutsuz oluyo insan. kimisi de sallıyo tutuyo işte. offf çok üzgünüm şu an kısura bakmayın
geri çektim allahtanben baktırmıştım. Çok genel bir faldı yani döner bekle ama ilgini onda toplama beklerken gibi şeyler vardı birde devlet mahkeme felan demiş ama öyle bir durumum yoktu
Canım.kisilik tesbiti fena değil.ama inan herkes üç aşağı beş yukar ayrılık yaşayınca aynı tesbitler oluyor benim.bekledigim nokta bir atış mesela neyse ki.orda ki rumuzum farklı daha 2 falcı dışında bu adamın.bosandigini söylemedi meselaAma belki gerçekten çok fedakarlık yapmışsınızdır ve onu hissedip söylemiştir :) hiç mi elle tutulur birşey yoktu üzüldüm
teşekkür ederim canım ama yazmak zorundaydım çünkü takılı kaldıkça acaba gelecek mi beni düşünüyo mu diye kafayı yedikçe sürekli ağladım psikolojim bozuldu. bir de fala sardıkça param gidiyordu ben de en iyisi yazayım reddedecekse en azından doğru adresten öğreneyim neyin ne olacağını diye hareket ettim. ama iyi yaptım canım çünkü beni düşünmeyen adamı düşünerek canımı sıktığım için o kadar pişmanım ki. şimdi hangi falcılara batırdığımı yazıcamof canım çok üzüldüm snein için bende şu an depresifim ve fala sardım sen hangi falcılara baktırmıştın ya canını sıkma keşke yazmasaydın
Kesinlikle haklisinteşekkür ederim canım ama yazmak zorundaydım çünkü takılı kaldıkça acaba gelecek mi beni düşünüyo mu diye kafayı yedikçe sürekli ağladım psikolojim bozuldu. bir de fala sardıkça param gidiyordu ben de en iyisi yazayım reddedecekse en azından doğru adresten öğreneyim neyin ne olacağını diye hareket ettim. ama iyi yaptım canım çünkü beni düşünmeyen adamı düşünerek canımı sıktığım için o kadar pişmanım ki. şimdi hangi falcılara batırdığımı yazıcam
binnazdan;
burak betas: 10dk sesli atıyo çok güzel bir diksiyonu var çok güzel konuşuyor lakin 10dknın 6dksı kartları açıklamakla ve kartları açıklarken örnekler vermekle geçti. çok iyi yaptı ama seni düşünüyo özlüyo falan dedi ama fos çıktı düşünmüyomuş gördükmartta dönecek dedi.
gizem tuna: çok tatlı konuştu. ama o da seni özlüyo düşünüyo dedimartta dönecek dedi. fos çıktı.
ayaz yaman: online baktırdım. sizi çok düşünüyo kalbinizde sizden başkası yok dedi. fos çıktı. o bencil düşüncesiz dedi doğru çıktı ama zaten hepimizin beklediği insan öyle değil mişubattan daha az kısa bir sürede geri dönecek dedi. fos.
atiye dağdelen: bir tek bu kızcağızımız gelmeyecek dedi :)) doğru bildi. ama inanmak istemediğim için falı sildim üzüldüğüm için :)) belki uydurdu ama her türlü tutturdu.
tellwe'den yesilcingene: dönmeyecek şuanlık dönüş gözükmüyor dedi, tutturdu :) daha bir çok şey dedi ama o kısımlar şuanlık önemki değil ve eski sevgilimle alakalı. kötü seyler demişti haklı suanda birileriyle konusuyo dedi artık o kısım doğru mu bilmiyorum. yazmalı mıyım dediğimde bana yazmamam gerektiğini söylemişti. malesef yazdım yesilcingene çünkü yazmassam daha hala falcılara para dökecektim :)) yesilcingene için herkese bakmıyo denildi ama sitedeki ilk falım olmasına rağmen beni kabul etti ama olumsuz olacağı için önden şartlı fal isteği attı, kabul ettim çünkü burdaki neredeyse herkes yeşil çingeneye güvendiği için bende güvenmek istedim. ama çok güzel tutturdu :))
ha baktırırsam yine atiyeye - yesilcingeneye daha sonra tekrar baktırırım belki ama atiye'nin falı sildim üzüldüğüm için. bana bazı şeyler dedi ama onların vaadleri de 6 aylıktı :)) bu yüzden tekrar ona gitmektense yesilcingeneye giderim diyorujm ama genel bakmıyor illa ayrıntı istiyor tarihine anne adına kadar.
işte benim deneyimlerim böyle. açık konuşayım 31 aralıkta baktırdım ilk üç falcıya. atiyeye dün baktırdım bugünde yesilcingeneye baktırdım. şimdi size önemli kısmı söylicem kızlar, benim baktırdığım tarihte binnazda baktıranlar varsa size de iki üç aylık vaadler verildi mi? eğer herkese aynıysa bunlar organize olmuş demektir çünkü üç falcınında bana aynı ayı söylemesi benim tuhafıma gitmişti. inanmak istemiştim. ama gittikçe daha çok falın içine düşeceğimi farkettim. bu yüzden malum kişiye yazdım ve gerekli cevabımı aldım.
inşallah bu umut tüccarları sizleri de kandırmazlar.
bu konuda çok katılıyorum ayrılık yaşayınca zaten eski sevgili için bencil düşüncesiz deniyor biz fal baktıranlara da iyi niyetli düşünceli ve fedakarlık yaptığımız söyleniyor :))Canım.kisilik tesbiti fena değil.ama inan herkes üç aşağı beş yukar ayrılık yaşayınca aynı tesbitler oluyor benim.bekledigim nokta bir atış mesela neyse ki.orda ki rumuzum farklı daha 2 falcı dışında bu adamın.bosandigini söylemedi mesela
canım belki de gerçekten seni düşünüyordur o yazdığın kişi sen ona yazınca maalesef ki cepte görüp saçma cevaplar vermiştir belki birde böyle bak olayateşekkür ederim canım ama yazmak zorundaydım çünkü takılı kaldıkça acaba gelecek mi beni düşünüyo mu diye kafayı yedikçe sürekli ağladım psikolojim bozuldu. bir de fala sardıkça param gidiyordu ben de en iyisi yazayım reddedecekse en azından doğru adresten öğreneyim neyin ne olacağını diye hareket ettim. ama iyi yaptım canım çünkü beni düşünmeyen adamı düşünerek canımı sıktığım için o kadar pişmanım ki. şimdi hangi falcılara batırdığımı yazıcam
binnazdan;
burak betas: 10dk sesli atıyo çok güzel bir diksiyonu var çok güzel konuşuyor lakin 10dknın 6dksı kartları açıklamakla ve kartları açıklarken örnekler vermekle geçti. çok iyi yaptı ama seni düşünüyo özlüyo falan dedi ama fos çıktı düşünmüyomuş gördükmartta dönecek dedi.
gizem tuna: çok tatlı konuştu. ama o da seni özlüyo düşünüyo dedimartta dönecek dedi. fos çıktı.
ayaz yaman: online baktırdım. sizi çok düşünüyo kalbinizde sizden başkası yok dedi. fos çıktı. o bencil düşüncesiz dedi doğru çıktı ama zaten hepimizin beklediği insan öyle değil mişubattan daha az kısa bir sürede geri dönecek dedi. fos.
atiye dağdelen: bir tek bu kızcağızımız gelmeyecek dedi :)) doğru bildi. ama inanmak istemediğim için falı sildim üzüldüğüm için :)) belki uydurdu ama her türlü tutturdu.
tellwe'den yesilcingene: dönmeyecek şuanlık dönüş gözükmüyor dedi, tutturdu :) daha bir çok şey dedi ama o kısımlar şuanlık önemki değil ve eski sevgilimle alakalı. kötü seyler demişti haklı suanda birileriyle konusuyo dedi artık o kısım doğru mu bilmiyorum. yazmalı mıyım dediğimde bana yazmamam gerektiğini söylemişti. malesef yazdım yesilcingene çünkü yazmassam daha hala falcılara para dökecektim :)) yesilcingene için herkese bakmıyo denildi ama sitedeki ilk falım olmasına rağmen beni kabul etti ama olumsuz olacağı için önden şartlı fal isteği attı, kabul ettim çünkü burdaki neredeyse herkes yeşil çingeneye güvendiği için bende güvenmek istedim. ama çok güzel tutturdu :))
ha baktırırsam yine atiyeye - yesilcingeneye daha sonra tekrar baktırırım belki ama atiye'nin falı sildim üzüldüğüm için. bana bazı şeyler dedi ama onların vaadleri de 6 aylıktı :)) bu yüzden tekrar ona gitmektense yesilcingeneye giderim diyorujm ama genel bakmıyor illa ayrıntı istiyor tarihine anne adına kadar.
işte benim deneyimlerim böyle. açık konuşayım 31 aralıkta baktırdım ilk üç falcıya. atiyeye dün baktırdım bugünde yesilcingeneye baktırdım. şimdi size önemli kısmı söylicem kızlar, benim baktırdığım tarihte binnazda baktıranlar varsa size de iki üç aylık vaadler verildi mi? eğer herkese aynıysa bunlar organize olmuş demektir çünkü üç falcınında bana aynı ayı söylemesi benim tuhafıma gitmişti. inanmak istemiştim. ama gittikçe daha çok falın içine düşeceğimi farkettim. bu yüzden malum kişiye yazdım ve gerekli cevabımı aldım.
bu daha kötü değil mi sevmek demek böyle cepte görmek mi. bence bu çok yanlış. olacağı varsa olurdu artık kendimi kandırmıyorum :)) sağolun yinede desteğiniz içincanım belki de gerçekten seni düşünüyordur o yazdığın kişi sen ona yazınca maalesef ki cepte görüp saçma cevaplar vermiştir belki birde böyle bak olaya
canım öyle düşünme erkeklerin kafası bizden daha farklı çalışıyor duygusal değiller olaylara basit bakıyorlar o yüzden öyle dedim neyse kızlar hakkımızda hayırlısı bende zor süreçten geçiyorumbu daha kötü değil mi sevmek demek böyle cepte görmek mi. bence bu çok yanlış. olacağı varsa olurdu artık kendimi kandırmıyorum :)) sağolun yinede desteğiniz için
Selam o bahsettiğiniz gelmeyecek diyen kişinin verdiği detaylar ve süreç dediği gibi miydi ? O önemli asıl eğer orasıda doğruysa sallamamıştır :)teşekkür ederim canım ama yazmak zorundaydım çünkü takılı kaldıkça acaba gelecek mi beni düşünüyo mu diye kafayı yedikçe sürekli ağladım psikolojim bozuldu. bir de fala sardıkça param gidiyordu ben de en iyisi yazayım reddedecekse en azından doğru adresten öğreneyim neyin ne olacağını diye hareket ettim. ama iyi yaptım canım çünkü beni düşünmeyen adamı düşünerek canımı sıktığım için o kadar pişmanım ki. şimdi hangi falcılara batırdığımı yazıcam
binnazdan;
selam, atiyeden bahsediyosan açıkçası pek hatırlamıyorum sildim falı. ama sizi kırdı düşünmüyo sizin için uygun değil dedi. geçmişle ilgili bi şeyler söylemedi açıkçası. yesilcingenede aranızda aşk var ama evlilik yok dedi. göründüğü üzere aşk da yok :)) ama dönmeyecek demişti zaten. yinede salladı tuttu diyelim.Selam o bahsettiğiniz gelmeyecek diyen kişinin verdiği detaylar ve süreç dediği gibi miydi ? O önemli asıl eğer orasıda doğruysa sallamamıştır :)
Bahsettiğiniz falcı kim anlamadım fakat bazı kişiler bunu yapıyor evet. Çok alakasız bir falda gelip yok mahkeme yok devlet kapısı diyebiliyor. Bu konuda favorim fatimaBenim de bugun konusulan konulardan bagimsiz olarak sinirlendigim bir nokta var ki kendimiz icin fal baktirdigimizda tipik soylemlerden biridir aslinda derler ya bir hamileleik haberi var sevineceksiniz: oncelikle kendimiz icin fal baktiriyoruz bana ne milletin dogurganlik haberinden bu bir, ikincisi boyle bir habere sevinse sevinse ciftler ve onlarin anne babasi sevinir, kuzenim dahi olsa ilgilenmem yani. Bu yili ozellikle bekledim fal yorumu almak icin ve icinde boyle bir cumle gecince gercekten cok sinirlendim, egocentrik bir beklenti icinde -ki en dogal hakkimiz- para oduyoruz yorum,bekliyoruz boyle sacmaliklar gelince de dayanamadim falciyi da aynen bu sekilde tersledim :)
Bir de enerjisi bana iyi gelmedi sanirim cunku online da yorum sirasi bende oldugunu gordugum andan itibaren cok gerildim ve tum gunu cok gergin gecirdim.
Bu konuda benimle ayni fikirde olanlar vardir diye dusunuyorum...
Ben de şikayet etmiştim bu kişiyi :) bana da mesaj atmış.Dunya1981 nickli bir uye hic tanimadigim halde ozel mesajdan insta sayfasinin reklamini yaptigi arka arkaya tam uc mesaj atmis, buna da cok sinirlendim. Bu konuda gerekeni yaptim ama buradan da ifsa olsun istedim. Boyle hadsiz kisileri anlamiyorum, tanimam etmem kaldi ki sana guvenip ruya yorumu yok burc yorumu mu isteyecegim? Takipci kasmak icin dogru plaform degil, dogru kisi hic degil, daha da irite edici oluyorsunuz. Tanimadigin kisileri de rahatsiz etmeye hele ki sapik gibi birkac defa ustuste hic hakkin yok neyse ki burada ilgili bir yonetim var... banlandin simdi ohhh hadi cek git
Selam kızlar yeni yılınız kutlu olsun!! Umarım yeni yılda burdaki herkes fallardan uzaklaşıp kendine harika bir yol çizer.Ben uzaklaşabildim sonunda,3 aydır hayatımda fal diye birsey yok,hepde boyle olacak inşallah bundan böyle..Aşık olup,mutlu olup vs uzaklaşmadım,hayatımda birşeyler düzeldiği için değil zaten o şekilde uzaklaşanınki çok kalıcı olmaz diye düşünüyorum,çünkü insan hayatı herzaman sevinçli mutlu olacak diye bir dünya yok.Sadece düşünce şeklimi değiştirdim,oturup biraz hayatıma baktım,ne zaman bu batağa nasıl düşmüşüm,sonrasında ne olmuş vs vs.Size burada çıkan çıkmayan falcı yorumu dahi yapacak kadar ilgilenmiyorum artık fallarla,o derece bitti kafamda,lütfen ozel olarakda bunu kimse sormasın ozelden sadece şunu soyleyeyim,kimse onemli seyleri ve gelecegi goremiyor,kırpık kırpık yakın gelecekte bazı şeyler arada tutturan olabiliyor,bunlar içinde ne enerji alanınızı kirletmeye,nede o kadar buyuk paralar odemeye değmez.Kendi hislerinize ve iç sesinize güvenin.Kararlarınızı alıp,hareketlerinize yön verirken bir falcının yönlendirmesiyle değil,kendi iradeniz ve aklınızla davranın.Hayatta her zaman belirsizlikler,sıkıntılar olacak ve bizler her sorun,belirsizlik ve sıkıntıda falcıya koştukça bu kısır döngü bitmeyecek.Belkide fal baktırmayı bir türlü bırakamadığımız için karşımıza hep fal baktırma ihtiyacı doğuracak ilişkiler,olaylar,insanlar çıkıyorki,bunu bırakıp bırakmayacağımız sınanıyor belki?Burdaki tüm özeldende yazışmış olduğum arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım,herşey yeni yılda çok güzel olsun!!teşekkür ederim canım ama yazmak zorundaydım çünkü takılı kaldıkça acaba gelecek mi beni düşünüyo mu diye kafayı yedikçe sürekli ağladım psikolojim bozuldu. bir de fala sardıkça param gidiyordu ben de en iyisi yazayım reddedecekse en azından doğru adresten öğreneyim neyin ne olacağını diye hareket ettim. ama iyi yaptım canım çünkü beni düşünmeyen adamı düşünerek canımı sıktığım için o kadar pişmanım ki. şimdi hangi falcılara batırdığımı yazıcam
binnazdan;
VeSelam kızlar yeni yılınız kutlu olsun!! Umarım yeni yılda burdaki herkes fallardan uzaklaşıp kendine harika bir yol çizer.Ben uzaklaşabildim sonunda,3 aydır hayatımda fal diye birsey yok,hepde boyle olacak inşallah bundan böyle..Aşık olup,mutlu olup vs uzaklaşmadım,hayatımda birşeyler düzeldiği için değil zaten o şekilde uzaklaşanınki çok kalıcı olmaz diye düşünüyorum,çünkü insan hayatı herzaman sevinçli mutlu olacak diye bir dünya yok.Sadece düşünce şeklimi değiştirdim,oturup biraz hayatıma baktım,ne zaman bu batağa nasıl düşmüşüm,sonrasında ne olmuş vs vs.Size burada çıkan çıkmayan falcı yorumu dahi yapacak kadar ilgilenmiyorum artık fallarla,o derece bitti kafamda,lütfen ozel olarakda bunu kimse sormasın ozelden sadece şunu soyleyeyim,kimse onemli seyleri ve gelecegi goremiyor,kırpık kırpık yakın gelecekte bazı şeyler arada tutturan olabiliyor,bunlar içinde ne enerji alanınızı kirletmeye,nede o kadar buyuk paralar odemeye değmez.Kendi hislerinize ve iç sesinize güvenin.Kararlarınızı alıp,hareketlerinize yön verirken bir falcının yönlendirmesiyle değil,kendi iradeniz ve aklınızla davranın.Hayatta her zaman belirsizlikler,sıkıntılar olacak ve bizler her sorun,belirsizlik ve sıkıntıda falcıya koştukça bu kısır döngü bitmeyecek.Belkide fal baktırmayı bir türlü bırakamadığımız için karşımıza hep fal baktırma ihtiyacı doğuracak ilişkiler,olaylar,insanlar çıkıyorki,bunu bırakıp bırakmayacağımız sınanıyor belki?Burdaki tüm özeldende yazışmış olduğum arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım,herşey yeni yılda çok güzel olsun!!MissCherryBlossom babyster votetoda heramora Lizyaa S springwillcome