Binnaz Abla

5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim ❣️ Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi😊
Mesajlarınızı genel olarak okuyorum yazmadan geçemicem artık:)Genel olarak yazılarınızda kullandığınızı kelimeleri aktarmanıza ve anlatımınıza iyi niyetimle gülüyorum❤️

5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim ❣️ Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi😊
Oldu mu simdi bu Cherry cigim... Bunu dun bilseydim bosuna baska sitede para harcayip sinirimi bozmazdim hic, hem biraz kalan kredim vardi orada :KK43:(

Kızlaaar çıkmayan fal haberi :KK43: falalem bir umutla attığım meryem falın zamanı geçti olumsuz bir faldı zaten . Onun dışında rezzan ablaya bir kere daha fal yolladım kendisine 1 ay önce baktırdığımda ufak ufak detaylar çıkmıştıı şimdi bekliyorumm

Oha gecenin bu saatinde 5 kişi olmuş sırada :KK70: kahvesi 35di 50 yapmış ve yazılı bakıyor sadece :KK43:
Ya daha 1 saat önce 35 attım fal öyle nokta arasıda olmadi bence fırsatçı hemen fiyat artırmış bakın YESILCINGENE ve elifsucan ne kadar çok konuşuluyor hiç zam yapmıyorlar demekki bu art niyetli 2 ay önce 5 tl bakıyordu o fiyata kesinlikle degmez

Arkadaşlar moledroo ya biraz önce 35 tl BAKTIRDIM şimdi 50 yapmış kesinlikle değmez o fiyata nokta atışı yok herkese uyacak bir fal yok sen çok fedekarlık ettin çok değer verdin o sana ilgisiz davrandı gibi

Arkadaşlar moledroo ya biraz önce 35 tl BAKTIRDIM şimdi 50 yapmış kesinlikle değmez o fiyata nokta atışı yok herkese uyacak bir fal yok sen çok fedekarlık ettin çok değer verdin o sana ilgisiz davrandı gibi
Ama belki gerçekten çok fedakarlık yapmışsınızdır ve onu hissedip söylemiştir :) hiç mi elle tutulur birşey yoktu üzüldüm

X