Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telwede 30 kredim var kimi tavsiye edersiniz arkadaslar
Mesajlarınızı genel olarak okuyorum yazmadan geçemicem artık:)Genel olarak yazılarınızda kullandığınızı kelimeleri aktarmanıza ve anlatımınıza iyi niyetimle gülüyorum5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi
Özelden msj atmak istedim.sizegaliba kapatmışsınız bir şey size soracaktim5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi
cnm ne fali atmstn?5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi
cnm ne fali atmstn?
Oldu mu simdi bu Cherry cigim... Bunu dun bilseydim bosuna baska sitede para harcayip sinirimi bozmazdim hic, hem biraz kalan kredim vardi orada (5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi
Anladım canım ben ona baktırmıştım kasım aralık görüşüceksiniz demişti sadece karşılaşmıştık :)Hayır ben artık binnaz ablada bastırmıyorum bir yolun varsa ki serkan
Evet aynı şekilde ben de gülüyorum çok doğal ve tatlı bir kız bu CherryMesajlarınızı genel olarak okuyorum yazmadan geçemicem artık:)Genel olarak yazılarınızda kullandığınızı kelimeleri aktarmanıza ve anlatımınıza iyi niyetimle gülüyorum
Aferin kızlar size burda onerilince fiyat artışı yapmış bence çok pahalı5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi
Sırayı nasıl goruyorsunuzhayheyhu tellwe baktıran var mı kızlar 8 kişi sıraya doluşmuş merak ettim
Ya daha 1 saat önce 35 attım fal öyle nokta arasıda olmadi bence fırsatçı hemen fiyat artırmış bakın YESILCINGENE ve elifsucan ne kadar çok konuşuluyor hiç zam yapmıyorlar demekki bu art niyetli 2 ay önce 5 tl bakıyordu o fiyata kesinlikle degmezOha gecenin bu saatinde 5 kişi olmuş sırada kahvesi 35di 50 yapmış ve yazılı bakıyor sadece
ben baktırmıştım. Çok genel bir faldı yani döner bekle ama ilgini onda toplama beklerken gibi şeyler vardı birde devlet mahkeme felan demiş ama öyle bir durumum yoktuhayheyhu tellwe baktıran var mı kızlar 8 kişi sıraya doluşmuş merak ettim
Ama belki gerçekten çok fedakarlık yapmışsınızdır ve onu hissedip söylemiştir :) hiç mi elle tutulur birşey yoktu üzüldümArkadaşlar moledroo ya biraz önce 35 tl BAKTIRDIM şimdi 50 yapmış kesinlikle değmez o fiyata nokta atışı yok herkese uyacak bir fal yok sen çok fedekarlık ettin çok değer verdin o sana ilgisiz davrandı gibi
Bencede oha paragöz bunlarOha gecenin bu saatinde 5 kişi olmuş sırada kahvesi 35di 50 yapmış ve yazılı bakıyor sadece