Binnaz Abla

Kızlar selam şimdi size çok bilinmedik uygulama ve ordaki bir falciyi önereceğim bundan 1 yıl önce baktirmistim o zaman bilinmedik bir uygulama olduğu için dediklerini çok onemsememistim ama şimdi uygulamayı indirdim ve kadının yazdıklarını okudum dediklerini birebir yaşamışım geleceği tarih konusunda bilmiş ve sürecide bilmiş isterseniz günde 10 kredi kazanabilirsiniz reklam izleyerek bir fal 150 kredi 15 gün izlerseniz ücretsiz baktirabiliyotsunuz ama o kadar beklemem derseniz ücretli alma seçenekleri de mevcut ben tellwede binnazda falsepeti de baktırdım ama hiçbiri çıkmadı ne analizleri o kadar netti ne de gelecek çıktı.sesli fal sevenleri tatmin etmeyebilir ama dedikleri doğru olacak buna guvrnebiliriniz ben sadece denemenizi istedim neyse lafı çok uzattım artık açıklama vakti geldi bahsettiğim uygulama Ben demiştim bahsettiğim falcida ordaki falcilardan reyhan ş deneyin kızlar denedikten sonrada buraya yazın yorumlarınızı bekliyorum emin olun yazılıda olsa binnazdaki çoğu yorumcudan iyi dedikleri çıkıyor en azından buna şüpheniz olmasın içtenlikle belirtiyorum

ilk defa duydum bu uygulamayı, bu forumda başlığı var mı bakıcam

hayır bu dediğiniz uygulamayla ilgili bi şey bulamadım burada ama orası da tuzluymuş 300kredi falan diyor.

hayır bu dediğiniz uygulamayla ilgili bi şey bulamadım burada ama orası da tuzluymuş 300kredi falan diyor.
150 kredi fal yazılı genelde ben bu uygulamayı CNN Türk'te sahibi çıkmıştı pelin toroslu sahibi uygulamanın çok kültürlü donanımlı durugörü hakkında bilgisi olan bir kadin.zaten reklam yapma ihtiyacı duyacağını sanmıyorum ondan dolayı bende o zaman yazmıştım geçen sene bende bulamamıştım 150 kredi 40 TL diye biliyorum dediğim gibi 15 gün boyunca sabrederseniz 150 kredi kazanırsınız ücretsiz ordaki favori falcilarim barbaros ve reyhan ş kızlar sizde faydalanın nolur boş tellwe binnazda para kaptırmayın artık

Bir kere denedikten sonra diğer uygulamayı sileceksiniz o kadar eminim

Bence gayet ihtiyacı var reklama, her uygulama sahibi gibi

Düşüncenize saygı duyarım ancak dediğim gibi reklam yapmıyorum faydam olsun istediğim için yazdım kaç senedir üyeyim yapcak olsam çoktan yapmıştım reklamini
Ben size reklam yapıyorsunuz demedim onu nerden çıkardınız
Uygulama sahibinin ihtiyacı var dedim siz yok demişsiniz de

Neyse kızlar deneyen olursa yazsın bekliyorum boş olmadığını anlarsınız dediğim gibi net yorumlar sesli fal sevenlerini tatmin etmeyebilir ama sorularınızı sorun net cevaplar alırsınız her seyi sorun ilgileniyorlar tarihi de sorun bekliyorum yorumlarinizi

Ücretsiz falını gönderdim.kredibiraz pahalı bu arada

Eminn olun yok kadını izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
Yahu niye olmasın sizin reklam dediğiniz şey pazarlamadır. Kocaman ulusal şirketlerin pazarlama departmanları bile nasıl çalışıyor haberiniz var mı?
Ama teşekkür ederiz öneriniz için elbette deneyenlerimiz olur konuşuruz burda tekrardan

Hangi site

Reklam yapmayan bir tüccar olabilir mi ya... Mesaj çok Pelin Toroslu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…