150 kredilik reyhan ş falı öyle olmaz ama neyse ben kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim denemek isteyen olursa buyursun burda çıkan falcı söylüyorum ama kimse kaale almıyor faydam dokunsun istemiştimevet bence de. hatta bana 3-4 kez aynı falı gönderdiler. kısacık, belirsiz fal. efsun ablanın falları daha iyidir bence
150 kredi 55 lira, tabii ki böyle olmaması lazım. siz fikrinizi paylaştınız, biz de fikrimizi tecrübemizi paylaşacağız; sonuçta buranın da amacı o. okuyanlar bi karara varır, dileyen baktırır dileyen baktırmaz150 kredilik reyhan ş falı öyle olmaz ama neyse ben kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim denemek isteyen olursa buyursun burda çıkan falcı söylüyorum ama kimse kaale almıyor faydam dokunsun istemiştim
aynen bende öyle düşünüyorum ayrıca 150 krediyi ücretsizde kazanabiliyorsunuz 15 gün boyunca reklam izlerseniz günde 10 kredi veriyor bunuda anlatmaya çalıştım.dediğim gibi sadece söylemek istedim o kadar150 kredi 55 lira, tabii ki böyle olmaması lazım. siz fikrinizi paylaştınız, biz de fikrimizi tecrübemizi paylaşacağız; sonuçta buranın da amacı o. okuyanlar bi karara varır, dileyen baktırır dileyen baktırmaz
bu arada 150 kredi 40 tl150 kredi 55 lira, tabii ki böyle olmaması lazım. siz fikrinizi paylaştınız, biz de fikrimizi tecrübemizi paylaşacağız; sonuçta buranın da amacı o. okuyanlar bi karara varır, dileyen baktırır dileyen baktırmaz
bu arada 150 kredi 40 tl
Valla bende de 55.. appstore farkı olabilir@ V venusianmia oha bende 39,99 yazıyor
android mi telefonunuz? iphonelarda genelde daha pahalı oluyor@ V venusianmia oha bende 39,99 yazıyor
evet android tekrar açıp baktım sizde bütün krediler pahalı gözüküyor bende daha uygunandroid mi telefonunuz? iphonelarda genelde daha pahalı oluyor
Arkadaşlar telwede MOLEDROO ya dün fal BAKTIRAN oldumu hiç ben BAKTIRDIM ama çok kızdım burda ismi geçti diye 1 saat içersinde %40 zam yaptı zaten şartlı fal atıyor duvarına yazdım buna FIRSATÇILIK denir diye fakat duvarınıza yorumlar kapanış denek duymaktan korktuğu şeyler var
Appstoredan kaynaklı sanırım ama zaten baktırmayı düşünmüyorum, değmez bu fiyatlara benceşöyle göstereyim
Beklenen bişeydi geç bile kaldıAaa yeni yılla beraber Serkan Batu da çakmış zammı 1000 kredi yapmış
Arz talep meselesi ve yeni yilla birlikte rasyonel beklentiler!Aaa yeni yılla beraber Serkan Batu da çakmış zammı 1000 kredi yapmış
L levanderNlitea ekonomist olarak degerlendiriyorum saka degil!Arz talep meselesi ve yeni yilla birlikte rasyonel beklentiler!