Binnaz Abla

Ben de beklentiye girince kalakaldım.oturmayan çok şey oldu. Sonuç için olumlu konuştu lakin.söyledikleri hiç içime sinmedi enerjim düştü
Boşverin hiç ciddiye almayın hele enerjinizi düşürdüyse. Abartılacak biri değil bence hatta bana bazı kartları yanlış yorumluyor gibi geldi. Zamanında bir adam için baktırdığımda hayatında başkası var, seni düşünmüyor ve özlemiyor dönüş yok demişti. Ama 1-2 ay sonra adam yalvardı baya. Bir falında da şöyle seviyor böyle dönecek yok ailesinde sıkıntılar vs vs dediği adam da beni çatır çatır aldatmış hem de çok yakın arkadaşım dediğim kızla. Bunu o zaman tek söyleyen hüma baldı. Ama artık o da yok. Binnazda tek kişi bile bilemedi. fallar olumlu bile olsa bazı falcılar çok enerji düşürüyor gerçekten

Aynen öyle olumlu bir fal ama enrjimi emdi resmen,ilk defa böyle bir şey yaşadım. Ex in yaptığını söylediği birkaç şey benim yaptıklarımdı falan komple karıştı ortalık kısacası. Birçok insana da hep nokta atışlı falan bakmış,bir de çıkanları da fazla gibi. Hal böyle olunca hayal kırıklığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…