Kızlar selam şimdi size çok bilinmedik uygulama ve ordaki bir falciyi önereceğim bundan 1 yıl önce baktirmistim o zaman bilinmedik bir uygulama olduğu için dediklerini çok onemsememistim ama şimdi uygulamayı indirdim ve kadının yazdıklarını okudum dediklerini birebir yaşamışım geleceği tarih konusunda bilmiş ve sürecide bilmiş isterseniz günde 10 kredi kazanabilirsiniz reklam izleyerek bir fal 150 kredi 15 gün izlerseniz ücretsiz baktirabiliyotsunuz ama o kadar beklemem derseniz ücretli alma seçenekleri de mevcut ben tellwede binnazda falsepeti de baktırdım ama hiçbiri çıkmadı ne analizleri o kadar netti ne de gelecek çıktı.sesli fal sevenleri tatmin etmeyebilir ama dedikleri doğru olacak buna guvrnebiliriniz ben sadece denemenizi istedim neyse lafı çok uzattım artık açıklama vakti geldi bahsettiğim uygulama Ben demiştim bahsettiğim falcida ordaki falcilardan reyhan ş deneyin kızlar denedikten sonrada buraya yazın yorumlarınızı bekliyorum emin olun yazılıda olsa binnazdaki çoğu yorumcudan iyi dedikleri çıkıyor en azından buna şüpheniz olmasın içtenlikle belirtiyorum