Binnaz Abla

5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi
Mesajlarınızı genel olarak okuyorum yazmadan geçemicem artık:)Genel olarak yazılarınızda kullandığınızı kelimeleri aktarmanıza ve anlatımınıza iyi niyetimle gülüyorum

5 kredi daha koycaksan Moledroo yu tavsiye ederim Anı, geçmişi, karşı tarafı biliyor bu hatun benim kazmanın cins huylarını tek tek yazmış. Gelecek çıkar mı bilemem tabi
Oldu mu simdi bu Cherry cigim... Bunu dun bilseydim bosuna baska sitede para harcayip sinirimi bozmazdim hic, hem biraz kalan kredim vardi orada (

Kızlaaar çıkmayan fal haberi falalem bir umutla attığım meryem falın zamanı geçti olumsuz bir faldı zaten . Onun dışında rezzan ablaya bir kere daha fal yolladım kendisine 1 ay önce baktırdığımda ufak ufak detaylar çıkmıştıı şimdi bekliyorumm

Oha gecenin bu saatinde 5 kişi olmuş sırada kahvesi 35di 50 yapmış ve yazılı bakıyor sadece
Ya daha 1 saat önce 35 attım fal öyle nokta arasıda olmadi bence fırsatçı hemen fiyat artırmış bakın YESILCINGENE ve elifsucan ne kadar çok konuşuluyor hiç zam yapmıyorlar demekki bu art niyetli 2 ay önce 5 tl bakıyordu o fiyata kesinlikle degmez

Arkadaşlar moledroo ya biraz önce 35 tl BAKTIRDIM şimdi 50 yapmış kesinlikle değmez o fiyata nokta atışı yok herkese uyacak bir fal yok sen çok fedekarlık ettin çok değer verdin o sana ilgisiz davrandı gibi

Arkadaşlar moledroo ya biraz önce 35 tl BAKTIRDIM şimdi 50 yapmış kesinlikle değmez o fiyata nokta atışı yok herkese uyacak bir fal yok sen çok fedekarlık ettin çok değer verdin o sana ilgisiz davrandı gibi
Ama belki gerçekten çok fedakarlık yapmışsınızdır ve onu hissedip söylemiştir :) hiç mi elle tutulur birşey yoktu üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…