- 21 Ağustos 2020
- 1.100
- 2.126
Başka kimi denediniz, Tumay hn , olumsuz mu konuşmuştu size olumlu mu ?
Olumsuz konuştuu ama alakasız şekilde ilerledi sonuç çıktı sadeceŞu Tümayı merak ettim
Fal orucumu bozsam mi ya
Bu ay çok baktırdım
Bide kızlar ben genelde tarot Katina atıyorum
Siz kahve mi atıyorsunuz?
Kahveye üşeniyorum resim çekmeye falan
Kahve daha mu iyi ki
Fal sepetini boşver canım, orda gerçekten iyi yorumcu yok,tek bir kişiye baktırıyorum ben orda biliyorsunKizlar falsepeti sevgi derman nasıl, melek kara iyi değil dendi genel olarak
Ona kitap falı baktırıdım, çıkmadıBu arada Serüven nasıl?
Telwe de kitap falı mi ne bakıyor
Anne adı istiyor vs
Kızlar sadece iki sonuç var zatenOlumsuz konuştuu ama alakasız şekilde ilerledi sonuç çıktı sadece
Anladım cnmOna kitap falı baktırıdım, çıkmadı
Tumay Cennete bir şans daha vereceğim akşam veya yarınÇok adını duydum yine olumlu olarak. bana ilk falı çok kötüydü bakalım 2. nasıl olacak 4 yıldız vermişim ilkine ayıp olmasın diye
Her falcı her türde iyi olmuyor, tümaya tarot gönderin derim. Mümkünse gün ay yıl ve saat, doğum yeriyle hatta soruları yazınŞu Tümayı merak ettim
Fal orucumu bozsam mi ya
Bu ay çok baktırdım
Bide kızlar ben genelde tarot Katina atıyorum
Siz kahve mi atıyorsunuz?
Kahveye üşeniyorum resim çekmeye falan
Kahve daha mu iyi ki
Kesinikle katılıyorum. Yeşilçingene bu yüzden en sık çıkanKızlar sadece iki sonuç var zaten
Olucak yada olmayacak
Olumsuz konuşan kazanıyor
Çünkü genelde durumlarımız olumsuz maalesef
O yüzden artık falcılarda akıllı pembeci değil
18-24 arası giriyordu o canım öyle yazmıştıElifsucan burayı okuyorsan sisteme girfal atmıştım birkaç saat sonra zamanasimı olcak, tekrar çingenye gönderme beni
Elifsucan burayı okuyorsan sisteme girfal atmıştım birkaç saat sonra zamanasimı olcak, tekrar çingenye gönderme beni
Girmiş valla18-24 arası giriyordu o canım öyle yazmıştıokuyorsa bende söyliyim 1. kopyala yapıştır dedik diye kendini kasma garip garip uçuk şeyler söyleme 2. sesli bakmıyosan kapar mısın artık orayı 2 satır fal geliyo yazılı sonra
Aşk için de tarot gönderilir mi sence,çoğunlukla katinaya yönlendiriyolar insanıHer falcı her türde iyi olmuyor, tümaya tarot gönderin derim. Mümkünse gün ay yıl ve saat, doğum yeriyle hatta soruları yazınBir nokta hariç herşeyi anlatmıştı bana
Gönderilir canım sonuçta açılımları farklı ve kartların anlamları durum için değişken. O yüzden iyi bir yorumcuysa ilave açılımlarla neden olmasın?Aşk için de tarot gönderilir mi sence,çoğunlukla katinaya yönlendiriyolar insanı
Evet mesela birçok falci sadece sistemde seçtiğimiz kartları yorumluyor. Tumay benimkinde ayrica enerji karti, tarot karti, katına karti da seçmişti kendisi.Tumayı bende çok severim. İlk falları hep çıktı bende ama son falı çıkmadı. Tekrar şans verebilirim yine de, çok özenli hiç bir soruyu atlamadan defalarca açılım yapar.
Bide gerçekten değse bari gam yemeyeceğimElifsucan sırada 13 fali varmış naptiniz ya
Kizlar ben yukarida yazmıştım o iade ediyor diyeMedyum Çetin enerjimiz uyuşmuyor diye falımı iade etti sırf o yüzden kredi almıştım. Bu iade etme işini hiç anlamıyorum.
Destek bölümüne yazarsanız aldığınız kredileri iade ediyorlarMedyum Çetin enerjimiz uyuşmuyor diye falımı iade etti sırf o yüzden kredi almıştım. Bu iade etme işini hiç anlamıyorum.