Kızlar günaydın, işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim bayadır
ve söz verdiğim gibi çıkan çıkmayan fal haberlerimle Aralık ayında bilgi veriyorum..
binnaz ekibi:
1-Aralık 7 sonrası aranacaksın diyen ve güzel tespitler yapan, yaşadıklarıma harfiyen değinen TUMAY CENNET i tebrik ediyorum tam isabet
2-Aralık ayında durumlar netleşecek ama şartlı başlangıç olacak diyen Gİzem Tuna tebrik ediyorum.
3-Senden vazgeçmeyecek diyen Serkan Batu termin vermemişti ama bu çıkan gruba onu da ekleyebilirim
4-Asla aramayacak artık geleceğe bak diyen Elfin Demet , 300 TL ödeme yapmışım indirimde almıştım. Hiç birşey bilememiş vasat
5-Anlık durumu bilen ama partneri yanlış tarifleyen ilma Sezen çıkmadı
6-O evlenecek hayatında biri var diyen Hatice Kesira siren bilememiş vasat
7-seni hep aldatmış ihanet etmiş diyen Zeynep Aksu bilememiş zaten değerlendirmeler de vasattı tutmadı
Telwee falcılar
1- Asla dönmeyexek yeni
Birisi ile aralıkta tanışacaksın diyen fal perisi 4 dk bakmış oda vasat bilememiş
2-Seni unutmuş kendine yol vermiş diyen Rakkas asla durumu tahmin edemedi ve değerlendirme de yalnıştı.
3-kesin dönecek senden af dileyecek diyen Rakkas 57 bilmiş
Fal evi
1-beni aralıkta başkasıyla evlendiren Deniz uysal vasat bilememiş
gelecekle ilgili güzel pembe tablolar çizmiş. Şuanki durumumu söyleyememiş bile çıkmamış vasat
2-şubatta kesin arma olacak diyen peri mutlu hadi onu da çıkan falcılar grubuna dahil ediyorum.
3-Anı ve geçmişi bilen ve vadesi henüz gelmeyen ama dönecek diyen Melek tangur tebrik ediyorum
şimdilik favori listem
Binnaz ekibi
1-Tumay cennet
2-serkan Batu
3-Gizem Tuna
Bu üçü sistemde yoksa yedek listem
Fal evi
1-Peri Mutlu
2-melek tangur