- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Ay sinir oldumEvet oldu ayısıgın ve geysu baya baya bildi.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum dönecek dedikleri kişi hala baskasıyla ilişkisi var ama gecenlerde bana şunu söyledi. Sana yasttıklarım için özür dilerim seni seviyorum iyi ki varsın hafızamda bir yıldız gibi parlıyorsun... Her şey için üzgünüm....
Valla tövbeliyim hiç atmıyorum ne zamandır ama o da gelecek özür dileyecek demişti. Ama sonucta barısalım diye dönmedi kimseAy sinir oldumYaşatırken aklı nerdeymiş yada şu anda neden düzeltmek yerine hayatında başkası var? Hepsi şerefsiz diyeceğim olmayacak
bu arada serkan batudan naber? Bana baya baya uyuyor hep söyledikleri?
ne oldu canım ? :/Arkadaşlar olumlu olumsuz tum fallarım patladı çok saçma sapan bi şey oldu
Melisaya ne fali atiyosunuzValla tövbeliyim hiç atmıyorum ne zamandır ama o da gelecek özür dileyecek demişti. Ama sonucta barısalım diye dönmedi kimseolsun buda bir dönüştür. Ayrıca melisa donukuk sın falında söylemişti o da tutmus bak..
Yeni kişiye hiç inanmamıştım ama net ayısıgın ve geysu bildi belki de tesadüf bilemen ama geysu mesleğini harfini bile bildi ilginç şekilde.
Peki detayda nasıl?Arkadaşlar medyum çetin falım geldi. Sanırım yeşilçingeneden sonra en katı falımdıçıkar çıkmaz bilmiyorum ama asla asla olmaz dönmez tarzında konuşmuş
bana detay vermemiş olayı açıklamış dediklerimden yola çıkarak sonrasındada olmaz artık demiş. Tarzı yeşilçingene ile aynıı dilide öylePeki detayda nasıl?
Baktırmamakta fayda var sanırım..Peki detayda nasıl?
Ay buna yazacaktım hahaha baktırmamakta fayda var sanırım, bir arkadaşım cinli bi abla önerdi onun numarasını bulursak ona gidicez güzel çıkarsa buraya da yazarımbana detay vermemiş olayı açıklamış dediklerimden yola çıkarak sonrasındada olmaz artık demiş. Tarzı yeşilçingene ile aynıı dilide öyle
ahahahha çok iyi cevap ya forum adı olsa çok iyi olurduBence gerek yok
Ben orada Can Bilir e baktiriyordum ama asil konuda onemli birsey tutturamadi, cok ince detaylar bildi ama o detaylar gercekten onemli degil. Nil Gunes gibi Binnaz daki, asil konu disinda kendi gordugu ufak tefek seyler. Bir de Luna Ay mi ne var, o ise sorumu bile yanlis okuyup yanlis yorum atmisti sorudan yuruyerek, iade etmislerdi sikayet edince. Can da resmen zar zor okuyor 5 dak. nin 2 dak. si soru okumakla geciyor bir de guzel yazilmamis diye elestiri yapiyor; bir keresinde resmen sen okumayi iyi bilmiyor olmayasin diyesim geldi; bu arada kendisine uzuuun zamandir gitmedim ama...sihirly uygulamasında baktıran var mı
Kizlar melek kara nin fali çıkan var mi
Genelde çıkmamış
Böyle yorumlar gelince çok mutlu oluyorumKızlar günaydın, işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim bayadırve söz verdiğim gibi çıkan çıkmayan fal haberlerimle Aralık ayında bilgi veriyorum..
binnaz ekibi:
1-Aralık 7 sonrası aranacaksın diyen ve güzel tespitler yapan, yaşadıklarıma harfiyen değinen TUMAY CENNET i tebrik ediyorum tam isabet
2-Aralık ayında durumlar netleşecek ama şartlı başlangıç olacak diyen Gİzem Tuna tebrik ediyorum.
3-Senden vazgeçmeyecek diyen Serkan Batu termin vermemişti ama bu çıkan gruba onu da ekleyebilirim
4-Asla aramayacak artık geleceğe bak diyen Elfin Demet , 300 TL ödeme yapmışım indirimde almıştım. Hiç birşey bilememiş vasat
5-Anlık durumu bilen ama partneri yanlış tarifleyen ilma Sezen çıkmadı
6-O evlenecek hayatında biri var diyen Hatice Kesira siren bilememiş vasat
7-seni hep aldatmış ihanet etmiş diyen Zeynep Aksu bilememiş zaten değerlendirmeler de vasattı tutmadı
Telwee falcılar
1- Asla dönmeyexek yeni
Birisi ile aralıkta tanışacaksın diyen fal perisi 4 dk bakmış oda vasat bilememiş
2-Seni unutmuş kendine yol vermiş diyen Rakkas asla durumu tahmin edemedi ve değerlendirme de yalnıştı.
3-kesin dönecek senden af dileyecek diyen Rakkas 57 bilmiş
Fal evi
1-beni aralıkta başkasıyla evlendiren Deniz uysal vasat bilememişgelecekle ilgili güzel pembe tablolar çizmiş. Şuanki durumumu söyleyememiş bile çıkmamış vasat
2-şubatta kesin arma olacak diyen peri mutlu hadi onu da çıkan falcılar grubuna dahil ediyorum.
3-Anı ve geçmişi bilen ve vadesi henüz gelmeyen ama dönecek diyen Melek tangur tebrik ediyorum
şimdilik favori listem
Binnaz ekibi
1-Tumay cennet
2-serkan Batu
3-Gizem Tuna
Bu üçü sistemde yoksa yedek listem
Fal evi
1-Peri Mutlu
2-melek tangur