Binnaz Abla

Kızlarr Elfin Demet in söylediği bir şey olmaya başladı. Şöyle demişti; ex seni manüple etmeye başlayacak.yaptığı paylaşımlarla,davranışlarla senin onunla iletişime geçmen için zorlayacak dedi.çünkü direk kendi gelirse bütün şartlarını kabul etmesi gerekecek demişti.nitekim 2 3 gündür dediği gibi durumlar alenen söz konusu.hiç bu kadar bariz olmamıştı.

Bugün öyle bir olay yaşadım ki benim için fal bitmiştir.
Herkes iletişim geri dönüş gördü evet bir iletişim aldım fakat gerçekten iğrenç şeyler duydum öğrendim aldatildigimi ve çok uzun zamandır oldugunu öğrendim agzindan. İletisimi o kız için oldu bana yani.
Benim için tamamen bitmiştir.
Bu durumu tamamen öngören olmadı yani şöyle ilişki devam ederken katre güneş hayatında biri var su grubundan demişti. Ben inanmamistimm yakin zamanda ayrılacaksın demişti nitekim çok gecmedi ayrildik.
Bir de telefondaki elif hayatinda baskasi olduğunu, kizla bir telefonda atışma olacagini söylemişti bugün gerçekleşti ama elif de geri dönüp evlendirdi bizi. Bu olmaz ağzıyla kuş tutsa bile çok zor büyük konuşmak istemiyorum ama Allah yazdıysa bozsun amin.
Düşünebileceginiz tum falcilar iyi olanlar binnazdaki tekrar barışma görmüştü.
Hatta serkan batu cok iyi bir insan demişti. Beni aldatan insan..

Tumay Cennete bir şans daha vereceğim akşam veya yarın Çok adını duydum yine olumlu olarak. bana ilk falı çok kötüydü bakalım 2. nasıl olacak 4 yıldız vermişim ilkine ayıp olmasın diye
bence verme bir kere tutmamış enerjiniz ben sonradan tutan görmedim

Ay çok uzuldum( iste fallari yalan oldugunun bi kanıtı daha

Kesinlikle... Hiç kimse mi bilemez beraberken de bir ton fal baktırmistim
Pişman olup sana gelmek ister belki. O gün geldiğinde şimdiki gibi düşünmeyip yeniden sans verme ihtimalin ve onun da akillanma ihtimali var. Bunu Yaşayan onlarca insan var. Insallah mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…