- 21 Ağustos 2020
- 1.100
- 2.126
Yani ne diyebiliyorum bilmiyorum çok üzüldüm. Aslında sırf şu durum için o olumlu konuşanlara tekrar gidip ee böyle diyordunuz aylardır aldatılıyorum diye yüzüne vurmak gerekiyor. Katre Güneş ne alaka diye şaşırırken Serkan Batu kısmınada çok şaşırdım ama eminim o yine toparlamaya çalışıp evet öyle olabilir ama aaslı şöyle şöyle der.Bugün öyle bir olay yaşadım ki benim için fal bitmiştir.
Herkes iletişim geri dönüş gördü evet bir iletişim aldım fakat gerçekten iğrenç şeyler duydum öğrendim aldatildigimi ve çok uzun zamandır oldugunu öğrendim agzindan. İletisimi o kız için oldu bana yani.
Benim için tamamen bitmiştir.
Bu durumu tamamen öngören olmadı yani şöyle ilişki devam ederken katre güneş hayatında biri var su grubundan demişti. Ben inanmamistimm yakin zamanda ayrılacaksın demişti nitekim çok gecmedi ayrildik.
Bir de telefondaki elif hayatinda baskasi olduğunu, kizla bir telefonda atışma olacagini söylemişti bugün gerçekleşti ama elif de geri dönüp evlendirdi bizi. Bu olmaz ağzıyla kuş tutsa bile çok zor büyük konuşmak istemiyorum ama Allah yazdıysa bozsun amin.
Düşünebileceginiz tum falcilar iyi olanlar binnazdaki tekrar barışma görmüştü.
Hatta serkan batu cok iyi bir insan demişti. Beni aldatan insan..
Tatot ilişki açılımı gonderebilirsin. Tarot her seye bakılır, Katna sadece aşk ve ilişki falıAşk için de tarot gönderilir mi sence,çoğunlukla katinaya yönlendiriyolar insanı
Yeni gördüm bende ya çok sıra var bende göndermek istiyorumElifsucan 13.sıradayım şaka mı
Ben istemiyorum o bu karakterle düzelmez akillanmaz ama olabilir o yönden bir dönüş yani inşallah hepimiz mitlu oluruzPişman olup sana gelmek ister belki. O gün geldiğinde şimdiki gibi düşünmeyip yeniden sans verme ihtimalin ve onun da akillanma ihtimali var. Bunu Yaşayan onlarca insan var. Insallah mutlu olursun
Birileriyle görüşecek ama ciddi olmayacak seni Cook sevmiş cok aşık işte çok sadık cok ciddi düşünmüş sana çok bağlı hep aynı cümleler hiç aldatma esamesi okunmadı.. katre güneş ben de şaşırdım ama iki kere de çıktı yani falı. Bir de denemeye deger 1 1.5 yil iliskiniz devam edecek diyordu.Yani ne diyebiliyorum bilmiyorum çok üzüldüm. Aslında sırf şu durum için o olumlu konuşanlara tekrar gidip ee böyle diyordunuz aylardır aldatılıyorum diye yüzüne vurmak gerekiyor. Katre Güneş ne alaka diye şaşırırken Serkan Batu kısmınada çok şaşırdım ama eminim o yine toparlamaya çalışıp evet öyle olabilir ama aaslı şöyle şöyle der.
9.sıradayıımYeni gördüm bende ya çok sıra var bende göndermek istiyorum
Binnazda ama burdaki yorumlardan sonra geçmiş falımı okudum. Bana tutmamış canım. Bilgin olsunKatre güneş hangi sitede bilgi verirseniz sevinirim
Ben de bir iki yil önce 3-4 yorum almıştım kendisinden okurken de çok umutlanmıştım ama bana da çıkmadı, hatta bir falı farklı hesaptan göndermiştim kendiyle çelişmişti.Binnazda ama burdaki yorumlardan sonra geçmiş falımı okudum. Bana tutmamış canım. Bilgin olsun
Ben de yaklaşık 1,5 sene önce baktırmışım. 5 yıldız vermişim ama geriye dönüp okuduğumda yok yani.olmamış. Anda da tatmin olmamışım ki tekrar baktırmamışım zatenBen de bir iki yil önce 3-4 yorum almıştım kendisinden okurken de çok umutlanmıştım ama bana da çıkmadı, hatta bir falı farklı hesaptan göndermiştim kendiyle çelişmişti.
benimkiler genelde uzun sürede geldi ya en az 3 saat bekletiyorlarKizlar bugün dayanamadim ve byv a fal gönderdim ama saatlerdir gelmedi fal yorumum. Genelde uzun sürede mi yorumluyorlar yoksa benim gönderdiğim kişi mi geç dönüyor merak ettim.
İyiymiş 14 kişi olmus9.sıradayıım
Ne falı attın canım9.sıradayıım
Kahve falı attım senNe falı attın canım
Ben atmadım daha sıra çok diye geçen ay yıldızname atmıştım uzun yorumlamisti kararsiz kaldim hangisini atayım diyeKahve falı attım seninşallah zaman aşımına uğramaz ya
kime attn cnm geldi mi?Kizlar bugün dayanamadim ve byv a fal gönderdim ama saatlerdir gelmedi fal yorumum. Genelde uzun sürede mi yorumluyorlar yoksa benim gönderdiğim kişi mi geç dönüyor merak ettim.
Seruven bana yillar once bakmisti, bilememis bir seyBen baktirdim vadesine var daha ama beğenmedim an geçmiş hiç yoktu gelecek çıkacakmı görucez
Muhtemel bende de öyle olucak canım vade için yeni yıl demiştiSeruven bana yillar once bakmisti, bilememis bir sey