Binnaz Abla

Yani ne diyebiliyorum bilmiyorum çok üzüldüm. Aslında sırf şu durum için o olumlu konuşanlara tekrar gidip ee böyle diyordunuz aylardır aldatılıyorum diye yüzüne vurmak gerekiyor. Katre Güneş ne alaka diye şaşırırken Serkan Batu kısmınada çok şaşırdım ama eminim o yine toparlamaya çalışıp evet öyle olabilir ama aaslı şöyle şöyle der.

Pişman olup sana gelmek ister belki. O gün geldiğinde şimdiki gibi düşünmeyip yeniden sans verme ihtimalin ve onun da akillanma ihtimali var. Bunu Yaşayan onlarca insan var. Insallah mutlu olursun
Ben istemiyorum o bu karakterle düzelmez akillanmaz ama olabilir o yönden bir dönüş yani inşallah hepimiz mitlu oluruz

Birileriyle görüşecek ama ciddi olmayacak seni Cook sevmiş cok aşık işte çok sadık cok ciddi düşünmüş sana çok bağlı hep aynı cümleler hiç aldatma esamesi okunmadı.. katre güneş ben de şaşırdım ama iki kere de çıktı yani falı. Bir de denemeye deger 1 1.5 yil iliskiniz devam edecek diyordu.

Kızlar çok merak ettim sistem nasıl işliyor diye ve tellwede falcı adayı oldum. Promosyon fal yorumladım 3 tane. Telvelere doğru düzgün bakmadan yaş cinsiyet ve medeni duruma göre bişeyler salladım. Peki noldu biliyor musunuz? Bu 3 faldan 2sine 5 yıldız geldi. Yani diyeceğim o ki detayla soru sorulmamış fallara bile sallanıp yıldız alınabiliyorsa o kadar detay verdiğimiz tüm falcılar evirip çevirip tutturabilir bişeyler asla uzak duracağım diyemiyorum ama birkaç falcı hariç sanırım kapattım ben olayı

Binnazda ama burdaki yorumlardan sonra geçmiş falımı okudum. Bana tutmamış canım. Bilgin olsun
Ben de bir iki yil önce 3-4 yorum almıştım kendisinden okurken de çok umutlanmıştım ama bana da çıkmadı, hatta bir falı farklı hesaptan göndermiştim kendiyle çelişmişti.

Kizlar bugün dayanamadim ve byv a fal gönderdim ama saatlerdir gelmedi fal yorumum. Genelde uzun sürede mi yorumluyorlar yoksa benim gönderdiğim kişi mi geç dönüyor merak ettim.

Ben de bir iki yil önce 3-4 yorum almıştım kendisinden okurken de çok umutlanmıştım ama bana da çıkmadı, hatta bir falı farklı hesaptan göndermiştim kendiyle çelişmişti.
Ben de yaklaşık 1,5 sene önce baktırmışım. 5 yıldız vermişim ama geriye dönüp okuduğumda yok yani.olmamış. Anda da tatmin olmamışım ki tekrar baktırmamışım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…