Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve ve iskambil özel felan birşeylerdimedyum cetine ne attniz kizlar?
2 tane rakkas var anlayamadımKızlar günaydın, işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim bayadır ve söz verdiğim gibi çıkan çıkmayan fal haberlerimle Aralık ayında bilgi veriyorum..
binnaz ekibi:
1-Aralık 7 sonrası aranacaksın diyen ve güzel tespitler yapan, yaşadıklarıma harfiyen değinen TUMAY CENNET i tebrik ediyorum tam isabet
2-Aralık ayında durumlar netleşecek ama şartlı başlangıç olacak diyen Gİzem Tuna tebrik ediyorum.
3-Senden vazgeçmeyecek diyen Serkan Batu termin vermemişti ama bu çıkan gruba onu da ekleyebilirim
4-Asla aramayacak artık geleceğe bak diyen Elfin Demet , 300 TL ödeme yapmışım indirimde almıştım. Hiç birşey bilememiş vasat
5-Anlık durumu bilen ama partneri yanlış tarifleyen ilma Sezen çıkmadı
6-O evlenecek hayatında biri var diyen Hatice Kesira siren bilememiş vasat
7-seni hep aldatmış ihanet etmiş diyen Zeynep Aksu bilememiş zaten değerlendirmeler de vasattı tutmadı
Telwee falcılar
1- Asla dönmeyexek yeni
Birisi ile aralıkta tanışacaksın diyen fal perisi 4 dk bakmış oda vasat bilememiş
2-Seni unutmuş kendine yol vermiş diyen Rakkas asla durumu tahmin edemedi ve değerlendirme de yalnıştı.
3-kesin dönecek senden af dileyecek diyen Rakkas 57 bilmiş
Fal evi
1-beni aralıkta başkasıyla evlendiren Deniz uysal vasat bilememiş gelecekle ilgili güzel pembe tablolar çizmiş. Şuanki durumumu söyleyememiş bile çıkmamış vasat
2-şubatta kesin arma olacak diyen peri mutlu hadi onu da çıkan falcılar grubuna dahil ediyorum.
3-Anı ve geçmişi bilen ve vadesi henüz gelmeyen ama dönecek diyen Melek tangur tebrik ediyorum
şimdilik favori listem
Binnaz ekibi
1-Tumay cennet
2-serkan Batu
3-Gizem Tuna
Bu üçü sistemde yoksa yedek listem
Fal evi
1-Peri Mutlu
2-melek tangur
Orda da düzgün biri yok ki :)bir yolun varda bugun tum falcilara indrm yapms
Önce normal Rakkas gittim sonra 57 ine gittim bu nicki kullanan 2 kişi var.2 tane rakkas var anlayamadım
Herkesin gönlünden geçen olsun inşallahBöyle yorumlar gelince çok mutlu oluyorum maşallah diyelim öyleyse
Bende baktırmıştım onaArkadaşlar medyum çetin falım geldi. Sanırım yeşilçingeneden sonra en katı falımdı çıkar çıkmaz bilmiyorum ama asla asla olmaz dönmez tarzında konuşmuş
Tumay Cennete bir şans daha vereceğim akşam veya yarın Çok adını duydum yine olumlu olarak. bana ilk falı çok kötüydü bakalım 2. nasıl olacak 4 yıldız vermişim ilkine
Başka kimi denediniz, Tumay hn , olumsuz mu konuşmuştu size olumlu mu ?Tumay Cennete bir şans daha vereceğim akşam veya yarın Çok adını duydum yine olumlu olarak. bana ilk falı çok kötüydü bakalım 2. nasıl olacak 4 yıldız vermişim ilkine ayıp olmasın diye
Çıkmadı cnmKizlar melek kara nin fali çıkan var mi
Genelde çıkmamış
Ayışığı mi bildi?Evet oldu ayısıgın ve geysu baya baya bildi.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum dönecek dedikleri kişi hala baskasıyla ilişkisi var ama gecenlerde bana şunu söyledi. Sana yasttıklarım için özür dilerim seni seviyorum iyi ki varsın hafızamda bir yıldız gibi parlıyorsun... Her şey için üzgünüm....
Kahve baktırdım . O da hiç çıkmadıBu arada Serüven nasıl?
Telwe de kitap falı mi ne bakıyor
Anne adı istiyor vs
nasl sende durumlar cnm?Kahve baktırdım . O da hiç çıkmadı
Kitap falı iyiymiş galibaKahve baktırdım . O da hiç çıkmadı