Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim de iade etti. Sadece ona göndermek için kredi almıştım. İade isteyebiliriz benceMedyum Çetin enerjimiz uyuşmuyor diye falımı iade etti sırf o yüzden kredi almıştım. Bu iade etme işini hiç anlamıyorum.
Ben şokElifsucan 13.sıradayım şaka mı
Ben baktirdim vadesine var daha ama beğenmedim an geçmiş hiç yoktu gelecek çıkacakmı görucezBu arada Serüven nasıl?
Telwe de kitap falı mi ne bakıyor
Anne adı istiyor vs
Yeni gördüm bende ya çok sıra var bende göndermek istiyorumElifsucan 13.sıradayım şaka mı
Zaman olarak ne verdi size ya da olumlu olarak neler söyledi ben de dün baktırdımmCetine atabildim bende sartli bakti olumluydu ama hic sanmiyorm olumlu olcagini
2 güne anca gelir falımBen şok
Serüven ben de çıkmadı kahve baktırmıştımBen baktirdim vadesine var daha ama beğenmedim an geçmiş hiç yoktu gelecek çıkacakmı görucez
ocak sonu subat basi dedi barsma icin..size ne dedi?Zaman olarak ne verdi size ya da olumlu olarak neler söyledi ben de dün baktırdımm
Olumlu mu konuştu sizeTumay yorumum gelmiş. Nokta atışı oha dediğim şeyler yoktu ama emek vermişş ilkine göre kötü diyemem Denenir yani binnazdaki diğerleri gibi berbat diyememm. Kartlarıda çok farklı yorumluyor onu farkettim
bence verme bir kere tutmamış enerjiniz ben sonradan tutan görmedimTumay Cennete bir şans daha vereceğim akşam veya yarın Çok adını duydum yine olumlu olarak. bana ilk falı çok kötüydü bakalım 2. nasıl olacak 4 yıldız vermişim ilkine ayıp olmasın diye
Ay çok uzuldum( iste fallari yalan oldugunun bi kanıtı dahaBugün öyle bir olay yaşadım ki benim için fal bitmiştir.
Herkes iletişim geri dönüş gördü evet bir iletişim aldım fakat gerçekten iğrenç şeyler duydum öğrendim aldatildigimi ve çok uzun zamandır oldugunu öğrendim agzindan. İletisimi o kız için oldu bana yani.
Benim için tamamen bitmiştir.
Bu durumu tamamen öngören olmadı yani şöyle ilişki devam ederken katre güneş hayatında biri var su grubundan demişti. Ben inanmamistimm yakin zamanda ayrılacaksın demişti nitekim çok gecmedi ayrildik.
Bir de telefondaki elif hayatinda baskasi olduğunu, kizla bir telefonda atışma olacagini söylemişti bugün gerçekleşti ama elif de geri dönüp evlendirdi bizi. Bu olmaz ağzıyla kuş tutsa bile çok zor büyük konuşmak istemiyorum ama Allah yazdıysa bozsun amin.
Düşünebileceginiz tum falcilar iyi olanlar binnazdaki tekrar barışma görmüştü.
Hatta serkan batu cok iyi bir insan demişti. Beni aldatan insan..
Kesinlikle... Hiç kimse mi bilemez beraberken de bir ton fal baktırmistimAy çok uzuldum( iste fallari yalan oldugunun bi kanıtı daha
Pişman olup sana gelmek ister belki. O gün geldiğinde şimdiki gibi düşünmeyip yeniden sans verme ihtimalin ve onun da akillanma ihtimali var. Bunu Yaşayan onlarca insan var. Insallah mutlu olursunKesinlikle... Hiç kimse mi bilemez beraberken de bir ton fal baktırmistim