Binnaz Abla

Evet oldu ayısıgın ve geysu baya baya bildi.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum dönecek dedikleri kişi hala baskasıyla ilişkisi var ama gecenlerde bana şunu söyledi. Sana yasttıklarım için özür dilerim seni seviyorum iyi ki varsın hafızamda bir yıldız gibi parlıyorsun... Her şey için üzgünüm....
Ay sinir oldum🤦‍♀️ Yaşatırken aklı nerdeymiş yada şu anda neden düzeltmek yerine hayatında başkası var? Hepsi şerefsiz diyeceğim olmayacak😡

bu arada serkan batudan naber? Bana baya baya uyuyor hep söyledikleri?

Ay sinir oldum🤦‍♀️ Yaşatırken aklı nerdeymiş yada şu anda neden düzeltmek yerine hayatında başkası var? Hepsi şerefsiz diyeceğim olmayacak😡

bu arada serkan batudan naber? Bana baya baya uyuyor hep söyledikleri?
Valla tövbeliyim hiç atmıyorum ne zamandır ama o da gelecek özür dileyecek demişti. Ama sonucta barısalım diye dönmedi kimse 🤗 olsun buda bir dönüştür. Ayrıca melisa donukuk sın falında söylemişti o da tutmus bak..
Yeni kişiye hiç inanmamıştım ama net ayısıgın ve geysu bildi belki de tesadüf bilemen ama geysu mesleğini harfini bile bildi ilginç şekilde.

Valla tövbeliyim hiç atmıyorum ne zamandır ama o da gelecek özür dileyecek demişti. Ama sonucta barısalım diye dönmedi kimse 🤗 olsun buda bir dönüştür. Ayrıca melisa donukuk sın falında söylemişti o da tutmus bak..
Yeni kişiye hiç inanmamıştım ama net ayısıgın ve geysu bildi belki de tesadüf bilemen ama geysu mesleğini harfini bile bildi ilginç şekilde.
Melisaya ne fali atiyosunuz

bana detay vermemiş olayı açıklamış dediklerimden yola çıkarak sonrasındada olmaz artık demiş. Tarzı yeşilçingene ile aynıı dilide öyle :KK70:
Ay buna yazacaktım hahaha baktırmamakta fayda var sanırım, bir arkadaşım cinli bi abla önerdi onun numarasını bulursak ona gidicez güzel çıkarsa buraya da yazarım

Ben Medyum Cetin tellwe ye geldigi ilk zamanlarda baktirmistim, bana ilgisi olan iki kisiden soz etti. Ben icimden gulmustum hatta okuyunca, ozellikle birinden nasil haberin yok filan dedi. Sonra bir iki gun icinde zamaninda tanismis oldugum bir kisiden ortak bir tanidik vasitasiyla sosyal medyadan mesajlar gelmis oldugunu gordum ve aklima yorumu gelince kendisine duzenli danismaya basladim ama o zamanlar tabii ki bu fiyata degildi ve cok uzun emek verip bakiyor ama bazen de karisik anlatiyordu. Bir gun tellwe ye *sozde yeni gelen* birine fal atinca bana sadece Medyum Cetin e soyledigim bir detayi bir bir yazinca bunda bir bit yenigi oldugunu anladim. - Onerdigim bir iki arkadas ta olmustu ve biri hemen uyanmis ona da cunku bilinmesi imkansiz birsey demis bu sozde yeni falci, kiz donmus bakmis ki Medyum Cetin'e yorumdan sonra soruda acikladigi kismi anlatmis kendi bilmis gibi, tabii biz de safiz ya o kadar, karsidaki de Nostradamus cunku anlamayiz- ben de sadece Medyum Cetin e yazmistim bu detayi sonra sikayet ettim tellwe ye elimdeki kanitlarla iade etmislerdi ve o sozde yeni profil hooopp kapandi ve bir daha da asla Medyum Cetin e fal gondermedim. Dikkatli olun! Bana ask konusunda zamaninda baska onemli dedikleri de cikti ama bu olaydan sonra guven sarsilinca hele bir de o ucrete gonderilmez... :/

Son düzenleme:
Bende şimdi neptün ilayda diye birine fal baktırcam tarot arkadas tavsiyesi uzerine bakalım neler çıkacak uzun zamandır ara vermiştim ama şu sıra yine ihtiyacım var 😂

sihirly uygulamasında baktıran var mı
Ben orada Can Bilir e baktiriyordum ama asil konuda onemli birsey tutturamadi, cok ince detaylar bildi ama o detaylar gercekten onemli degil. Nil Gunes gibi Binnaz daki, asil konu disinda kendi gordugu ufak tefek seyler. Bir de Luna Ay mi ne var, o ise sorumu bile yanlis okuyup yanlis yorum atmisti sorudan yuruyerek, iade etmislerdi sikayet edince. Can da resmen zar zor okuyor 5 dak. nin 2 dak. si soru okumakla geciyor bir de guzel yazilmamis diye elestiri yapiyor; bir keresinde resmen sen okumayi iyi bilmiyor olmayasin diyesim geldi; bu arada kendisine uzuuun zamandir gitmedim ama...

Kızlar günaydın, işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim bayadır 🙈 ve söz verdiğim gibi çıkan çıkmayan fal haberlerimle Aralık ayında bilgi veriyorum..

binnaz ekibi:

1-Aralık 7 sonrası aranacaksın diyen ve güzel tespitler yapan, yaşadıklarıma harfiyen değinen TUMAY CENNET i tebrik ediyorum tam isabet 🎯👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
2-Aralık ayında durumlar netleşecek ama şartlı başlangıç olacak diyen Gİzem Tuna tebrik ediyorum.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
3-Senden vazgeçmeyecek diyen Serkan Batu termin vermemişti ama bu çıkan gruba onu da ekleyebilirim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
4-Asla aramayacak artık geleceğe bak diyen Elfin Demet , 300 TL ödeme yapmışım indirimde almıştım. Hiç birşey bilememiş vasat 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
5-Anlık durumu bilen ama partneri yanlış tarifleyen ilma Sezen çıkmadı 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
6-O evlenecek hayatında biri var diyen Hatice Kesira siren bilememiş vasat 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
7-seni hep aldatmış ihanet etmiş diyen Zeynep Aksu bilememiş zaten değerlendirmeler de vasattı tutmadı 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Telwee falcılar
1- Asla dönmeyexek yeni
Birisi ile aralıkta tanışacaksın diyen fal perisi 4 dk bakmış oda vasat bilememiş 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
2-Seni unutmuş kendine yol vermiş diyen Rakkas asla durumu tahmin edemedi ve değerlendirme de yalnıştı.
3-kesin dönecek senden af dileyecek diyen Rakkas 57 bilmiş 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Fal evi
1-beni aralıkta başkasıyla evlendiren Deniz uysal vasat bilememiş 😂gelecekle ilgili güzel pembe tablolar çizmiş. Şuanki durumumu söyleyememiş bile çıkmamış vasat 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
2-şubatta kesin arma olacak diyen peri mutlu hadi onu da çıkan falcılar grubuna dahil ediyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
3-Anı ve geçmişi bilen ve vadesi henüz gelmeyen ama dönecek diyen Melek tangur tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

şimdilik favori listem
Binnaz ekibi
1-Tumay cennet
2-serkan Batu
3-Gizem Tuna
Bu üçü sistemde yoksa yedek listem
Fal evi
1-Peri Mutlu
2-melek tangur

Kızlar günaydın, işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim bayadır 🙈 ve söz verdiğim gibi çıkan çıkmayan fal haberlerimle Aralık ayında bilgi veriyorum..

binnaz ekibi:

1-Aralık 7 sonrası aranacaksın diyen ve güzel tespitler yapan, yaşadıklarıma harfiyen değinen TUMAY CENNET i tebrik ediyorum tam isabet 🎯👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
2-Aralık ayında durumlar netleşecek ama şartlı başlangıç olacak diyen Gİzem Tuna tebrik ediyorum.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
3-Senden vazgeçmeyecek diyen Serkan Batu termin vermemişti ama bu çıkan gruba onu da ekleyebilirim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
4-Asla aramayacak artık geleceğe bak diyen Elfin Demet , 300 TL ödeme yapmışım indirimde almıştım. Hiç birşey bilememiş vasat 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
5-Anlık durumu bilen ama partneri yanlış tarifleyen ilma Sezen çıkmadı 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
6-O evlenecek hayatında biri var diyen Hatice Kesira siren bilememiş vasat 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
7-seni hep aldatmış ihanet etmiş diyen Zeynep Aksu bilememiş zaten değerlendirmeler de vasattı tutmadı 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Telwee falcılar
1- Asla dönmeyexek yeni
Birisi ile aralıkta tanışacaksın diyen fal perisi 4 dk bakmış oda vasat bilememiş 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
2-Seni unutmuş kendine yol vermiş diyen Rakkas asla durumu tahmin edemedi ve değerlendirme de yalnıştı.
3-kesin dönecek senden af dileyecek diyen Rakkas 57 bilmiş 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Fal evi
1-beni aralıkta başkasıyla evlendiren Deniz uysal vasat bilememiş 😂gelecekle ilgili güzel pembe tablolar çizmiş. Şuanki durumumu söyleyememiş bile çıkmamış vasat 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
2-şubatta kesin arma olacak diyen peri mutlu hadi onu da çıkan falcılar grubuna dahil ediyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
3-Anı ve geçmişi bilen ve vadesi henüz gelmeyen ama dönecek diyen Melek tangur tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

şimdilik favori listem
Binnaz ekibi
1-Tumay cennet
2-serkan Batu
3-Gizem Tuna
Bu üçü sistemde yoksa yedek listem
Fal evi
1-Peri Mutlu
2-melek tangur
Böyle yorumlar gelince çok mutlu oluyorum🥰 maşallah diyelim öyleyse🧿

X