- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
sende de aynı şekildeymiş :/Banu doğruya merak edip baktırdımbaba kısa bir fal göndermiş soruma cevap vermemiş genel bir konuşma yapıp iyisin güzel kızsın diyip göndermiş niye böyle oldu ya yani bi vade felan verseydin çıkar çıkmaz diyeceğim birşey bile yoook
Yok yok gonderme bosver.Ben de tam gaza gelip gönderecektim..düşünüyorum şimdi.beklemede kalsın en iyisi
Ben de haberini bekliyorumBen de 2.şansı medyum cetinden yollayacağım vade olarak çıktığı içinFalım gelince yazarım beğenip beğenmediğimii
Sen yaşıyor musun?Bebeklerim nasılsınız
Hahhaah aşık olup terkettim burayıSen yaşıyor musun?
Genelde öyle oluyor ya zatenHahhaah aşık olup terkettim burayı
Bence gerek yokKizlar zeyder nasil?
Canım iş için Zülal e ne falı attın hangisinde iyi bilgilendirirmisinMelisa değil o zaman işte onun iş yorumlarını beğenmiyorum güzel sonuçlanan güzel giden 2 işim için de olumsuz konuşmuştu Çok Şükür ki öyle olmadı veee Maşallah bir ömür
zülal olabilir işse o benim dava sürecimi bilmişti zamanıyla çıkmıştı dayımın da iş görüşmesini bilmişti hatta bursadaymış görüşme ona denizaşırı falan demiş bu bilgiyi ben de bilmiyordum olabilir zülal seçeneği hiç atmadıysan onun dışında da falcı bilmiyorum ya ben 3 isim var gittiğim falsepetinde
Canım şimdi dinledim temmuz ayında baktırmışım ses kayıt kalitesi fatimadan hallice. Karakter analizi ve gelecek öngörüsü külliyen yanlış. Bitmedi ama kavga gürültü patırtı var demiş,öyle bir ortam hiç olmadı. Kendince bi yaş tahmininde bulunmuş o da alakasız. Özen göstermiş ama alakasızKizlar zeyder nasil?
Bence gerek yok
Bence de gerek yokKizlar zeyder nasil?
fal alemde düzgün yorumcu yok sanırımBence de gerek yokbiraz burç üstünden falan yürümüştü bana.vadesi daha var.nokta atışı vs.de yok.beğenmediğim fallardandı ne yazık ki
Canım iş için Zülal e ne falı attın hangisinde iyi bilgilendirirmisin
Evet oldu ayısıgın ve geysu baya baya bildi.Genelde öyle oluyor ya zatenşimdi de şu soru gelecek “bilen falcı oldu mu?”