Binnaz Abla

Başka kimi denediniz, Tumay hn , olumsuz mu konuşmuştu size olumlu mu ?

Şu Tümayı merak ettim
Fal orucumu bozsam mi ya
Bu ay çok baktırdım
Bide kızlar ben genelde tarot Katina atıyorum
Siz kahve mi atıyorsunuz?
Kahveye üşeniyorum resim çekmeye falan
Kahve daha mu iyi ki
Olumsuz konuştuu ama alakasız şekilde ilerledi sonuç çıktı sadece

Olumsuz konuştuu ama alakasız şekilde ilerledi sonuç çıktı sadece
Kızlar sadece iki sonuç var zaten
Olucak yada olmayacak
Olumsuz konuşan kazanıyor
Çünkü genelde durumlarımız olumsuz maalesef
O yüzden artık falcılarda akıllı pembeci değil

Tumay Cennete bir şans daha vereceğim akşam veya yarın :KK70: Çok adını duydum yine olumlu olarak. bana ilk falı çok kötüydü bakalım 2. nasıl olacak 4 yıldız vermişim ilkine ayıp olmasın diye :KK70:

Şu Tümayı merak ettim
Fal orucumu bozsam mi ya
Bu ay çok baktırdım
Bide kızlar ben genelde tarot Katina atıyorum
Siz kahve mi atıyorsunuz?
Kahveye üşeniyorum resim çekmeye falan
Kahve daha mu iyi ki
Her falcı her türde iyi olmuyor, tümaya tarot gönderin derim. Mümkünse gün ay yıl ve saat, doğum yeriyle hatta soruları yazın👍 Bir nokta hariç herşeyi anlatmıştı bana

Tumay konuşulmuş. Kart fallarini sevmiyorum ama Tumay benim geçmişimi ve anlık durumumu iyi bilenlerden.
Bakınca sanki düz kart yorumluyor gibi geliyor ama bence öyle değil. Lutfen verdiğim zaman geçmeden tekrar gelme para ödeme yoksa iade edicem dedi paragöz olduğunu düşünmüyorum. Bu arada benim olayım imkansıza yakındır. Su an için olumsuz. Ben onun sesini enerjisini ve tavsiyelerini seviyorum. Durumumu bildiği halde sonuc için olumlu konuştu bu kısmı hiç inandırıcı gelmiyor. Kesin ve net şekilde çıktı çıkmadı diyemem.Ben kendisini tavsiye ediyorum.
Tabii birine çıkan birine çıkmıyor. Zaten bi falci her şeyi bilse butun dünya ona gider.

Elifsucan burayı okuyorsan sisteme gir :KK70: fal atmıştım birkaç saat sonra zamanasimı olcak, tekrar çingenye gönderme beni:KK70:
18-24 arası giriyordu o canım öyle yazmıştı :KK70: okuyorsa bende söyliyim 1. kopyala yapıştır dedik diye kendini kasma garip garip uçuk şeyler söyleme :KK70: 2. sesli bakmıyosan kapar mısın artık orayı 2 satır fal geliyo yazılı sonra :KK70: :KK70:

Elifsucan burayı okuyorsan sisteme gir :KK70: fal atmıştım birkaç saat sonra zamanasimı olcak, tekrar çingenye gönderme beni:KK70:

18-24 arası giriyordu o canım öyle yazmıştı :KK70: okuyorsa bende söyliyim 1. kopyala yapıştır dedik diye kendini kasma garip garip uçuk şeyler söyleme :KK70: 2. sesli bakmıyosan kapar mısın artık orayı 2 satır fal geliyo yazılı sonra :KK70: :KK70:
Girmiş valla😂 falda gözüküyor şu anda😂😂😂
Elifsucan aramızdan biri bence👻

Son düzenleme:
Tumayı bende çok severim. İlk falları hep çıktı bende ama son falı çıkmadı. Tekrar şans verebilirim yine de, çok özenli hiç bir soruyu atlamadan defalarca açılım yapar.
Evet mesela birçok falci sadece sistemde seçtiğimiz kartları yorumluyor. Tumay benimkinde ayrica enerji karti, tarot karti, katına karti da seçmişti kendisi.

X