Binnaz Abla

Melisa değil o zaman işte onun iş yorumlarını beğenmiyorum güzel sonuçlanan güzel giden 2 işim için de olumsuz konuşmuştu Çok Şükür ki öyle olmadı veee Maşallah bir ömür :nazar:

zülal olabilir işse o benim dava sürecimi bilmişti zamanıyla çıkmıştı dayımın da iş görüşmesini bilmişti hatta bursadaymış görüşme ona denizaşırı falan demiş bu bilgiyi ben de bilmiyordum olabilir zülal seçeneği hiç atmadıysan onun dışında da falcı bilmiyorum ya ben 3 isim var gittiğim falsepetinde
Canım iş için Zülal e ne falı attın hangisinde iyi bilgilendirirmisin

Kizlar zeyder nasil?
Canım şimdi dinledim temmuz ayında baktırmışım ses kayıt kalitesi fatimadan hallice. Karakter analizi ve gelecek öngörüsü külliyen yanlış. Bitmedi ama kavga gürültü patırtı var demiş,öyle bir ortam hiç olmadı. Kendince bi yaş tahmininde bulunmuş o da alakasız. Özen göstermiş ama alakasız

Bence de gerek yok😏biraz burç üstünden falan yürümüştü bana.vadesi daha var.nokta atışı vs.de yok.beğenmediğim fallardandı ne yazık ki
fal alemde düzgün yorumcu yok sanırım
banu doğru bana çok sıcakkanlı birisindir falan demiş herkes bana soğuksun der kadın / erkek :KK70:

Genelde öyle oluyor ya zaten😊şimdi de şu soru gelecek “bilen falcı oldu mu?”😂😂😂
Evet oldu ayısıgın ve geysu baya baya bildi.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum dönecek dedikleri kişi hala baskasıyla ilişkisi var ama gecenlerde bana şunu söyledi. Sana yasttıklarım için özür dilerim seni seviyorum iyi ki varsın hafızamda bir yıldız gibi parlıyorsun... Her şey için üzgünüm....

X