Binnaz Abla

Ay ben de araştırdım ve bu yorumları gördüm, göndermekten vazgeçtim

Binnaz da mıydı daha önce (6 sene kadar önce ahdgh)

Peki zülalin dediği çıktı mi sana?
Yani dönüş oldu mu o kişiyle bir ilişki ?

Binnaz da mıydı daha önce (6 sene kadar önce ahdgh)
Yok canım o banunun soyadı farklı bişeydi.o yorumcu hala binnazda zaten, adını değiştirmiş neslihan keleş yapmış. 3 sene önce bikaç defa göndermiştim ben ona.o zaman yorumunu çok beğenmiştim ama söyledikleri çıktı mı?hayır

Banu Doğru bende de tutarlıydı ve dedigi gibi olmustu. Detaylı bakmamıstı bana ama daha genel ve sorum uzerinden olacak veya olmayacak seklinde, kendiliginden bir sey dememişti.

Banu Doğru bende de tutarlıydı ve dedigi gibi olmustu. Detaylı bakmamıstı bana ama daha genel ve sorum uzerinden olacak veya olmayacak seklinde, kendiliginden bir sey dememişti.
BEnim falım da öyle çok detaylı değildi ama dediği şey tam anlamıyla çıktı bir de beklemiyordum şaşırdım.Çok çok yakın dedi ertesi gün o olay olunca şok oldum.Bakalım aralık sonuna kadar diğer dediği de çıkacak mı inşallah çıkar :)

Tamam çıkan falları oldu da bu sefer ki fazla egoluu cümlelerle doluydu . Cingene dedi dersin sonra boşuna üzülürsün inşallah yanılırım olumsuzu duyunca kötü yorum yapmalar falan de demiş
2 kez denediğim ve dediği tek kelime bile çıkmayan bomboş bir yorumcu bana göre çingene.2. denemeyi de aşırı övülünce o gün gününde mi değildi diye düşünüp denedim ama fiyasko ya çok şaşırıyorum çok beğeniliyor diye

turuncu olanı kullanabilirsiniz... mesajımı aldınız değil mi ?

Yabancı falcı ben sadece ruh eşi ve uyumlu olan eşlerin enerji alanıma giriyorum demis bana da karmik borç dedi bu kişi için ve o kişinin agzından hiç ne mesaj ne detay hic bir seye girmedi aslında(normalde o kisi icin kart secip hislerini vs anlatıurmus ama bende o kanala giremedi ruh eşi veya kadersel bir bag olmadıgı icin ve uzaklasmamın dogru oldugunu soyledi. Daha farklı bir tarz ama medyum veya falcı gibi degil, hakkımda bir detay bilemedi beya o sekilde bir yorumu olmadı daha cok yasam kocu gibi. Yabancılarda fal bakımı genelde bu sekilde oluyor sanırım ama netlik acısından sevdim, guzel tavsiyelerde bulundu ki bazen bilsen de başkasınn soylemesi kendine getiriyor insanı.

Yabancılar da Turkler de her millet yani sonucta duyguya gelince aynıyız, konu aşk olumca umut ediyor herkes ve bir bahane buluyor iste ghosting, breadcrumbing vs bu tarz davranıslara girince erkekler ne yapmalı gibi tavsiyeler ama bunlardan birini bile yapan erkek bahane buluyordur ve yeterince istemiyordur. Erkekler oyle karmasık dusunen canlılar da degıl duygusal anlamda o yuzden oyle cok irdelemeye ve aonucta umut edecek bahaneler uydurmaya gerek yok. Kadın bir cumlede soyledi bana, bu kadar basit erkekler basit dusunuyor biz de basit dusunmeliyiz; bu zamana kadar gelmediyse sevmiyordur. Bitti bu kadar yani seven ve isteyen erkek iki eli kanda olsa geliyor.

Ben de tam gaza gelip gönderecektim..düşünüyorum şimdi.beklemede kalsın en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…