Binnaz Abla

Medyum çetini fal sepeti başlığından hatırlıyorum, birden fazla hesabı olduğu konuşulmuştu,falları çıkmıyor diye.. ben baktırmadım,bilmiyorum ama yorumlar böyleydi...ya tellweden bahsediyoruz sonuçta 🤷‍♀️Site bi garip zaten
Ay ben de araştırdım ve bu yorumları gördüm, göndermekten vazgeçtim:KK43:

Ben çıkan fal diye yazıcaktım bugün falalemde Banu Doğruyu.Daha önce geçen sene çıkmıştı ilk falı,ikinci çıkmamıştı.2 gün önce yine atayım dedim kahve gönderdim bana birşey dedi üstüne basa basa ve ertesi gün oldu şoka girdim.Aslında başka bişe daha var dediği 2 hafta sonra falan belli olur o da çıkarsa yazıcaktım ama yazim dedim bir dediği çıktı.
Binnaz da mıydı daha önce (6 sene kadar önce ahdgh)

ben zülali beğeniyorum çıkıyor da tam tersi de doğru olabilir ben giderim yani kalıp kelime kullanıyor olabilir başkasında tutmayabilir başkası doğruluğuna inanmayabilir zaten zülal için falan demiyorum tüm forum mesajlarını tarayın burdaki çoğu kimse olumlu şeyler olacağına inanmıyor inanllarında başına olumlu şeyler geliyor
sanırım siz bana mesaj atmıştınız ben çok kötüyüm gibi bişeyler bu ruh hali sizi nasıl yükseltsin
Peki zülalin dediği çıktı mi sana?
Yani dönüş oldu mu o kişiyle bir ilişki ?

Binnaz da mıydı daha önce (6 sene kadar önce ahdgh)
Yok canım o banunun soyadı farklı bişeydi.o yorumcu hala binnazda zaten, adını değiştirmiş neslihan keleş yapmış. 3 sene önce bikaç defa göndermiştim ben ona.o zaman yorumunu çok beğenmiştim ama söyledikleri çıktı mı?hayır😂

Ben çıkan fal diye yazıcaktım bugün falalemde Banu Doğruyu.Daha önce geçen sene çıkmıştı ilk falı,ikinci çıkmamıştı.2 gün önce yine atayım dedim kahve gönderdim bana birşey dedi üstüne basa basa ve ertesi gün oldu şoka girdim.Aslında başka bişe daha var dediği 2 hafta sonra falan belli olur o da çıkarsa yazıcaktım ama yazim dedim bir dediği çıktı.
Banu Doğru bende de tutarlıydı ve dedigi gibi olmustu. Detaylı bakmamıstı bana ama daha genel ve sorum uzerinden olacak veya olmayacak seklinde, kendiliginden bir sey dememişti.

Banu Doğru bende de tutarlıydı ve dedigi gibi olmustu. Detaylı bakmamıstı bana ama daha genel ve sorum uzerinden olacak veya olmayacak seklinde, kendiliginden bir sey dememişti.
BEnim falım da öyle çok detaylı değildi ama dediği şey tam anlamıyla çıktı bir de beklemiyordum şaşırdım.Çok çok yakın dedi ertesi gün o olay olunca şok oldum.Bakalım aralık sonuna kadar diğer dediği de çıkacak mı inşallah çıkar :)

Tamam çıkan falları oldu da bu sefer ki fazla egoluu cümlelerle doluydu . Cingene dedi dersin sonra boşuna üzülürsün inşallah yanılırım olumsuzu duyunca kötü yorum yapmalar falan de demiş 😅
2 kez denediğim ve dediği tek kelime bile çıkmayan bomboş bir yorumcu bana göre çingene.2. denemeyi de aşırı övülünce o gün gününde mi değildi diye düşünüp denedim ama fiyasko ya çok şaşırıyorum çok beğeniliyor diye

Kızlarr merhaba :) isim değişikliği nasıl yapılıyor acaba sss falan almışım ismi kaç sene önce komiğime gitti 😀 2 gün önce yaşadığım net bir gelişmeyle çıkan çıkmayan fallarımı yazıcam az sonra biraz uzun olabilir hazır olun 🤣

turuncu olanı kullanabilirsiniz... mesajımı aldınız değil mi ?

Turk falcilar belki musteri tekrar gelmez kaygisi belki online calistigi platformun baskisi ya da belki de Akdeniz kulturunun bir etkisi umut veriyorlar cogu zaman, bu sekilde direkt ve acik konusulunca insan bir kendini ve iliskiyi sorguluyor ama yine de kendine haksizlik etmemelisin, yani tango iki kisi gerektirir ve biliyorsun ki yeni iliskiler terminolojisinde son trendleri tanimlayan kavramlar var bir suru ghosting. breadcrumbling, zombeing filan gibi hatta aylar once yanlis hatirlamiyorsam @Tasikardi yazmisti Turkce olarak kapsamli... konuya donersek belki de yalnizca sen kabullenemedigin icin degil de karsi tarafin da bu sekil bazi trickleri oldugu icindir hayatindan tamamen cikarmana engel... Sen yabanci kaynakli siteleri seviyorsun. takip de ediyorsun. Asagida biraktigim linke bir goz at istersen sana buradaki modlarda davranildi mi anlarsin ya da zaten biliyorsundur...

Ghosting? Breadcrumbing? We Decode Millennial Dating Terms - Wedded Wonderland

Bir de Turkiye de hayaletleme yemleme gibi terimler mi kullaniyor diye check ederken 4-5 yil oncesinin bir kose yazisina denk geldim tabii o zamanlar pandemi filan yok o ayri ama konuyu guzel ozetlemis yazar... hayalet/sozde sevgililerden filan soz etmis... senin de yukarida alintiladigim mesajinda yazdigin gibi seven adam gelir...

Yabancı falcı ben sadece ruh eşi ve uyumlu olan eşlerin enerji alanıma giriyorum demis bana da karmik borç dedi bu kişi için ve o kişinin agzından hiç ne mesaj ne detay hic bir seye girmedi aslında(normalde o kisi icin kart secip hislerini vs anlatıurmus ama bende o kanala giremedi ruh eşi veya kadersel bir bag olmadıgı icin ve uzaklasmamın dogru oldugunu soyledi. Daha farklı bir tarz ama medyum veya falcı gibi degil, hakkımda bir detay bilemedi beya o sekilde bir yorumu olmadı daha cok yasam kocu gibi. Yabancılarda fal bakımı genelde bu sekilde oluyor sanırım ama netlik acısından sevdim, guzel tavsiyelerde bulundu ki bazen bilsen de başkasınn soylemesi kendine getiriyor insanı.

Yabancılar da Turkler de her millet yani sonucta duyguya gelince aynıyız, konu aşk olumca umut ediyor herkes ve bir bahane buluyor iste ghosting, breadcrumbing vs bu tarz davranıslara girince erkekler ne yapmalı gibi tavsiyeler ama bunlardan birini bile yapan erkek bahane buluyordur ve yeterince istemiyordur. Erkekler oyle karmasık dusunen canlılar da degıl duygusal anlamda o yuzden oyle cok irdelemeye ve aonucta umut edecek bahaneler uydurmaya gerek yok. Kadın bir cumlede soyledi bana, bu kadar basit erkekler basit dusunuyor biz de basit dusunmeliyiz; bu zamana kadar gelmediyse sevmiyordur. Bitti bu kadar yani seven ve isteyen erkek iki eli kanda olsa geliyor.

Banu doğruya merak edip baktırdım 🤣 baba kısa bir fal göndermiş soruma cevap vermemiş genel bir konuşma yapıp iyisin güzel kızsın diyip göndermiş 🤣 niye böyle oldu ya yani bi vade felan verseydin çıkar çıkmaz diyeceğim birşey bile yoook 🤣
Ben de tam gaza gelip gönderecektim..düşünüyorum şimdi.beklemede kalsın en iyisi😒

X