Binnaz Abla

Turk falcilar belki musteri tekrar gelmez kaygisi belki online calistigi platformun baskisi ya da belki de Akdeniz kulturunun bir etkisi umut veriyorlar cogu zaman, bu sekilde direkt ve acik konusulunca insan bir kendini ve iliskiyi sorguluyor ama yine de kendine haksizlik etmemelisin, yani tango iki kisi gerektirir ve biliyorsun ki yeni iliskiler terminolojisinde son trendleri tanimlayan kavramlar var bir suru ghosting. breadcrumbling, zombeing filan gibi hatta aylar once yanlis hatirlamiyorsam Tasikardi yazmisti Turkce olarak kapsamli... konuya donersek belki de yalnizca sen kabullenemedigin icin degil de karsi tarafin da bu sekil bazi trickleri oldugu icindir hayatindan tamamen cikarmana engel... Sen yabanci kaynakli siteleri seviyorsun. takip de ediyorsun. Asagida biraktigim linke bir goz at istersen sana buradaki modlarda davranildi mi anlarsin ya da zaten biliyorsundur...

Ghosting? Breadcrumbing? We Decode Millennial Dating Terms - Wedded Wonderland

Bir de Turkiye de hayaletleme yemleme gibi terimler mi kullaniyor diye check ederken 4-5 yil oncesinin bir kose yazisina denk geldim tabii o zamanlar pandemi filan yok o ayri ama konuyu guzel ozetlemis yazar... hayalet/sozde sevgililerden filan soz etmis... senin de yukarida alintiladigim mesajinda yazdigin gibi seven adam gelir...

Ben çıkan fal diye yazıcaktım bugün falalemde Banu Doğruyu.Daha önce geçen sene çıkmıştı ilk falı,ikinci çıkmamıştı.2 gün önce yine atayım dedim kahve gönderdim bana birşey dedi üstüne basa basa ve ertesi gün oldu şoka girdim.Aslında başka bişe daha var dediği 2 hafta sonra falan belli olur o da çıkarsa yazıcaktım ama yazim dedim bir dediği çıktı.

Banu doğru’yu daha önce söyleyen üyeler olmuştu.denenebilir bencede

Evet bu ayrılık kısa sürdü yine serkan batu ve gildanın yorumu tuttu
Görüşlerine çok güvendiğim bir arkadaşıma son mesajları okuttum ve benim kesinlikle zor bir karakter olduğumu, onun aslında haklı olduğunu söyledi ve bu sefer ben adım attım
Elfin de ortamı gerecek konuşmalardan uzak durmamı söylemişti mesela. Benim artık fal olayım son 3 aydır olduğu gibi bu 3lü arasında kalacak sanırım.
bu arada fatma karacanın yorumu da güzeldi

Banu doğruya kahve falı mı attınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…