- 31 Temmuz 2015
- 99
- 135
- 37
Destina Venüse baktırdım da kızlar yani yok artıkbana aşşşıırııı pembeci geldi. İlişkisi var diye biliyorum yok dedi kafa dağıtıyordur dedi kalbinde siz hala varsınız dedi yakın zamanda zaten adım atacak geçmişte yaptığı hataları farkedecek herşeyi felan dedi Ne diyim bilemedim valla. Yukarda anı çok iyi biliyor yazan arkadaşımıza inanmak istiyorum şuan bunun harici spesifik bildiği birşey olmadı ama çok iyi birisine benziyor dediği çıkar mı bana bilmiyorum ama
Kahve mi atınız saraylıya bana ilk baktığı çıkmıştı çok önceden sonraki çıkmadı diye daha denememiştim yine eski enerjisindeyse baktırsam mı dedim şimdi.ben kahve atıyordum ona siz ne baktırdınızSaraylıhanım’a birkaç ay önce fal baktırmıştım, tekrar dinledim ve yakın zaman için söylediklerinin tamamı çıkmış. Sonuç için beklemedeyim.
Kahve falı baktırdım, ek kartlarla açılım yapmasını rica etmiştim. Baya baya çıkmış, beklemiyordum.Kahve mi atınız saraylıya bana ilk baktığı çıkmıştı çok önceden sonraki çıkmadı diye daha denememiştim yine eski enerjisindeyse baktırsam mı dedim şimdi.ben kahve atıyordum ona siz ne baktırdınız
Saraylı hangi sitedeKahve falı baktırdım, ek kartlarla açılım yapmasını rica etmiştim. Baya baya çıkmış, beklemiyordum.
Bir yolun var’da.Saraylı hangi sitede
Aralık veya mart diyor kesin konuşmuyor o yüzden pek tatmin olamadımBen ona çok çok önce baktırdım acaip bilmişti
Sonra tekrar baktırdım, hatun değişmişti eski bakan kişi değildi. Maalesef o tutmamıştı
Zaman olarak bildi mi pekişBir yolun var’da.
Zaman vermemişti ama söyledikleri olmuş. Sonuç için zaman vermiş, onun için beklemedeyim.Zaman olarak bildi mi pekiş
SARAylı mı bilmiyorum ki ben eskiden baktırmıştım onaT turuncuu00 Bu arada ne zaman online oluyor, bilginiz var mı?
Aynı kişiler mi, iyi ki baktırmamışımEce katre ve doğa dan aynı kişi
Sonuç çıkmıyor, vade öteliyor canım.Rezzan ablanın ilk falındaki dediği kısmı kasımda yaşadım ama 2.falı atsam mı bilemedim
saraylı nerede acaba?Saraylıhanım’a birkaç ay önce fal baktırmıştım, tekrar dinledim ve yakın zaman için söylediklerinin tamamı çıkmış. Sonuç için beklemedeyim.