Binnaz Abla

Beklenen pazar gecesi ekşını

Beni de yabana atmayın geçende büyü hikayesi yazdım Allah affetsin

oooo bu en can sıkıcı olanı yani hevesim kaçıyor ondan sonra , bu konuda gerçekten Zülal ya o çok hızlı gönderiyor sonra melisa da fena değil ama melisaya 2 kere gitmesem olurdu melisa çünkü bana ağır bir enerji bırakıyor , Bakırköydeki cafedeki falcı ya arkadaşlar onu bulsam foruma büyük bir iyilik yaparım. Biz iki arkadaş bir kız bir erkek zaten bisürü arkadaşımızın tavsiyesiyle gitmiştik sonra kadın bana gerçektenn ömürlük fal baktı , ikimizde avukattık o zaman daha ruhsat almamıştık arkadaşıma söylediği herşey şuana kadarı çıktı sen av yapmıcaksın dedi ticaret yapacaksın dedi çocuk gerçekten ruhsatına dokunmadı bile istemiyorum falan diyor benim geçen sene hayatımda olan çocukla ayrılmamı söyledi bir daha seni aramayacak dedi ama sonra beni aradı sonra yine ayrıldım bana sen ayrılacaksın ama bu sefer o dönmeyecek dedi kızlar en son farklı bir nedenle ayrıldık ve şuan için beni engelledi yani ve sanmıyorum kafasında bitirmiştir beni, başka bir gelgitli ilişkimden bahsetti sen onu tercih edeceksin dedi ama öyle bir durum olmadı şuan için çok şükür yani yine kadın bakıyorum %85 leri bulmuş
2 çocuğun olucak diyorlar da şuan herkes 2 çocuktur sanırım ya bu kadar uzuna gideceğini de sanmıyorum

bu hikayedeki kadın Adanadan gelmişti kadın adanaya geri dönmüş bakırköy adliyenin ordaki cafedeydi sordum gitti dediler ... ahaahah ismi gül dü adanalı gül abla okuyorsan gel please

Benim de vardı böyle falcım, ilkinde yüzde 90 oldu dedikleri ikincide 0 zülal ve Melisa’ya gitmedim bu saatten sonra da gitmem, falsepeti bitti benim için

Benim de vardı böyle falcım, ilkinde yüzde 90 oldu dedikleri ikincide 0 zülal ve Melisa’ya gitmedim bu saatten sonra da gitmem, falsepeti bitti benim için
şuan çok rahatladım biliyor musun aslında enerjimi toplayıp o falı iptal etmem lazım, çünkü falların her an değişeceğini biliyorum zaten o söz büyüsü şuan beni inandırdığı için de büyünün etkisi büyüyor o falı iptal edip yerine kendi niyetimi yerleştirmeliyim bu gece o enerjiyi bulamadım belki yarın akşam , gerçekten çok niyetim de olmuştu ama şu ara böyle hızlı yaşayınca tekrar fal mı baktırsam dedim, ki şöyle bir durum vr kızlar net olduğumda tak diye o niyet oluyor çok şükür ama ben ağustos ayı gibi bir dağıldım sporumu erteledim böyle enerjimi dağıttım biraz sonra tam toparlayamadım o yüzden de hem niyetlerimi netleştirmedim hem de Yagmur mesela hep çıkardı çıkmıyor Zülal çıkardı vadeler geçti çıkmıyor. Melisa nokta atışları olurdu şimdi hem olumsuz hem de göremedim belli değil bilemedim diye fal atmış 1.5 aydır da atmadım böyle de gitsin Yagmur ablayı çok seviyorum çok da eski geçmişimiz var ama bence bu ara o da toparlayamıyor

Yaptığımız en ufak bir hareket bile her şeyin baştan yazılmasına sebep olabilir, güvenilir birini bulup ara ara ona gitmek en iyisi.. bir de kendi iç sesimiz, kaç kez benim hissettiğim şey doğru çıktı ama ben falcıları dinledim hata ettim

ya kesinlikle öyle bir de şu var mesela ben bazı konularla ilgili olumlu pozitif düşünüyorum falcı geliyor tak diye mimliyor melisa mesela hep böyle yapıyor o yüzden de agır geliyor belki de :)

ya kesinlikle öyle bir de şu var mesela ben bazı konularla ilgili olumlu pozitif düşünüyorum falcı geliyor tak diye mimliyor melisa mesela hep böyle yapıyor o yüzden de agır geliyor belki de :)
evet evet, kendimizden ziyade onları dinliyoruz ve kim ne kadar objektif ya da haklı, belirsiz..melisaya iyi ki gitmemişim:)

Kızlar bir süredir Serkan Batuya göndermiyordum. Takip edemedim yani son zamanlardaki aktif olma günleri saatleri neler bilen var mı ?

Bu arada daha önce yazmıştım ama tekrar söyliyim Elfin Demet bana aklı sende kalbi sende dediği dönemde başkasıyla ilişkisi başladı :) Ama her zaman diyorum herkese farklı oluyor bence.

Küçük bir güncelleme yapayım. Serkan Batu'yu sabah saatlerinde yakaladım. İlişki konusunda benim ex ile olan olaya bu sefer tam tersi konuştu sen soğuyacaksın beklemezsin dedi ama -inatla inatla inatla- seni arayacak diyor ya ilişkisi var diyorum evet ama biterdiyor bitiyor yenisi başlıyor yine biter diyor her seferinde beklentim yok ama sağolsun Bu arada ben söylememiştim ama ilişki harici çok çok spesifik bir şeyi bildi sosyal hayatımla alakalı.

Bu arada Volkan Canözü arkadaşıma efsane bakmış. İsimler şehirler felan hepsini bilmiş ama yeni birisi asla kefil olamam sadece söylemek istedim çünkü 2. kez giden oldu çevremden :)

Volkan telefonla bakmasa baktırmak istiyodum aslında ama hiç sevmiyorum telefon bakımı yaa volkan burayı okuyorsan sesli bakıma geç lütfen ben geriliyorum telefondan.

Ey gidi serkan batu :) bana bir dediği tam tarihinde çıkmıştı ama ferisi fos.bana da yenilerden iki dediği de çıkan hatta artık zümranın bendeki yerini aldı gibi yani zümranın ilk çıkan zamanlardaki yerini destina venüs var kaç gündür tavsiye etcem tam edemiyorum hep burda reklam bişeler olaylar dönüyo diye ama baktırmayan baktırmaz beni de ilgilendirmez sadece demek istedim dedikleri çıktı patır patır şaşırdım baya dinlerken boş konuşuyo gibi gelmişti

Serkan batu cok ayrı ya yani anlamsızca ben gidiyorum ona ama çıkmıyorda Volkan olayında benim arkadaşım sevdi onu fakat bende daha baktırmadım. Destina bana pahalı geldi bu yüzden denemiyorum :)

Kızlar elfin demet pembeci mi sizce? Bir şey sordum tam tarih vermese de vade verdi ama o vade tarihinde aslında ben burda olmayacağım muhtemelen. Olmadığım bir tarihte dediği şey nasıl gerçekleşecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…