- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Bir yolun var’da.saraylı nerede acaba?
ay doğru sonradan gördüm cevapları, kusura bakmayın lütfenBir yolun var’da.
Olsun canım, ne yaptım sankiay doğru sonradan gördüm cevapları, kusura bakmayın lütfen
Şimdilik en iyi falcılarım;
Serkan Batu Kılıç
Zeyder
Elfin Demet
Nesibe Tekbaşer
Tümay Cennet
Saraylıhanım
Tarot falı yollamıştım, sanırım kahve falı bakmıyor.Nesibe Tekbasere bende Katina göndermistim, sen kahve mi gönderdin?
bana cok olumlu konusmus ama tam vade vermemis, yakin vadede demis ama aradan iki ay gecti, hayirlisi. :)Tarot falı yollamıştım, sanırım kahve falı bakmıyor.
bana cok olumlu konusmus ama tam vade vermemis, yakin vadede demis ama aradan iki ay gecti, hayirlisi. :)
Bana da sonuç hariç söylediklerinin çoğu çıkmış.BEĞENDİĞİM FALLAR
Kızlar durumumda bir değişiklik oldu. Serkan Batu Kılıç, Zeyder, Elfin Demet ve Nesibe Tekbaşer’in sonuç hariç söylediklerinin çoğu çıkmış. Ayrıca Tümay Cennet’i de çok beğendim, dün baktırdım.
Çok fal baktırdığım zamanlar benim de aynen yazdığın gibiydiNe güzel çıkan fallar var yaaa benim 30 dakikalık fallarımdan bile en ufak bir çıkan bir şeyim bile olmuyor ne olumlu çıkıyor ne olumsuzot gibi hayatım varmış onu farkettim
Ben de bırakacam sanırım hiç bir şey olmuyorrrÇok fal baktırdığım zamanlar benim de aynen yazdığın gibiydi
Ben de bırakacam sanırım hiç bir şey olmuyorrrbeklenti yüzünden olmuyor farkındayım bir şeyden nezaman vazgeçersen o zaman gerçekleşirmiş.. hiçbir şey fal bırakmama sebep olamadı ama senin bu yazdığın olabilir
Bu falcılara baktırdın mı?Şimdilik en iyi falcılarım;
Serkan Batu Kılıç
Zeyder
Elfin Demet
Nesibe Tekbaşer
Tümay Cennet
Saraylıhanım
Saraylı ve serkan dışında hepsine baktırdımBu falcılara baktırdın mı?
Ayy şu Serkan Batu patlamadan bana da çıksa keşkeŞimdilik en iyi falcılarım;
Serkan Batu Kılıç
Zeyder
Elfin Demet
Nesibe Tekbaşer
Tümay Cennet
Saraylıhanım
Seni çok iyi anlıyorumSaraylı ve serkan dışında hepsine baktırdım
Zeyderi beğenmedim atmasyondu bana.
Nesibe ve elfin olumsuz
Tümay olumluydu
Yani biri demi çıkmaz daha
Bana da sonuç kısmı çıkmadıAyy şu Serkan Batu patlamadan bana da çıksa keşke
Ben ares leviye baktırdım bilemedi ve yuvarlak yuvarlak konuştu sadece kart yorumladı. Ama mesela boş boş uzatmadı sadece 5 dk bakıp bitirdi.İrem Çerkez, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Şevdar Avaz, Doğa Dan, Zişan Işık, Eyüp Deniz’ e fal baktıran var mı? Varsa falları çıktı mı? Sanırım denemediğim sadece bu kişiler kaldı
Bir yolun var sitesine ilk defa baktıracağım kimi önerirsiniz zaman olarak bilenlerden