Binnaz Abla

İrem Çerkez, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Şevdar Avaz, Doğa Dan, Zişan Işık, Eyüp Deniz’ e fal baktıran var mı? Varsa falları çıktı mı? Sanırım denemediğim sadece bu kişiler kaldı
Ben arnisa derim tarotu iyi,diğerlerinden uzak dur. Doğa dan’la ece katrenin aynı olduğunu nasıl anladın ya? Ben hiç anlamam valla
Ece katre ve doğa dan aynı kişi

Bir yolun var sitesine ilk defa baktıracağım kimi önerirsiniz zaman olarak bilenlerden
Mars ve yasemini asla önermem. Yasemin üç ayda beni kraliçe yaptı neredeyse, Mars da uzatmış da uzatmış vadeyi ve çok olumluydu.. gerçi daha vadesine var ama fal resmen ben çıkmam diye bağırıyor

Ben arnisa derim tarotu iyi,diğerlerinden uzak dur. Doğa dan’la ece katrenin aynı olduğunu nasıl anladın ya? Ben hiç anlamam valla
Ben birini önermeye tırsıyorum çünkü sonuç çıkmadığı için ama geçen arnisayı denedim şakasız bana 30 dakikalık fal yollamış kendimi değerli hissettim geçiştirmemiş kart okuması yapmıs ama his varmı bilemedim ama tek tek açıklamıs kartları öyle bi güzel açıklamıskş ne hikmetse her dediği bana ve karsı tarafa baya uyuyordu anlıkta çok beğendim sonucu olumluya bağladı pek inanasım yok ama anlıkta bnce efsane o kadın ama öneremiyom işte

Saraylı ve serkan dışında hepsine baktırdım
Zeyderi beğenmedim atmasyondu bana.
Nesibe ve elfin olumsuz
Tümay olumluydu
Yani biri demi çıkmaz daha
Hem olumsuz hem olumlu bakan kimsenin mi dediği olmadı. Hani atsalar bile ya olumlu olan ya olumsuz olan tutar yüzde elli ihtimal olduğu için sen amma şanssızmışsın falda

İrem Çerkez, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Şevdar Avaz, Doğa Dan, Zişan Işık, Eyüp Deniz’ e fal baktıran var mı? Varsa falları çıktı mı? Sanırım denemediğim sadece bu kişiler kaldı
Ben şevdara ve zişana baktırdım dedikleri çıkmadı o dönemde Ama analizleri iyiydi.

Hem olumsuz hem olumlu bakan kimsenin mi dediği olmadı. Hani atsalar bile ya olumlu olan ya olumsuz olan tutar yüzde elli ihtimal olduğu için sen amma şanssızmışsın falda
Aynen kız ayrılık sürecim çok sessiz tepkisiz geçiyor, çıkan eden bir şey yok sonuç odaklı çıkacak çıkan olursa.. o da ya olumlu ya olumsuz... bunu bnde biliyom ama hayırlısı baktırmış olduk bi kere :)

Size bütün falcılar aynı şeyi mi söylüyor?
Yesilçingene hariç hepsi olumlu konuşuyor hatta bazıları da aşırı pembe geliyor bugün olan destina venüs olayı gibi. Ama adı geçmişken şöyle bir paramtez açayım Saraylıhanım zamanında olumsuz konuşup hayatında biri var şöyle böyle demişti fakat dediğiyle tamamen alakasız biriydi hayatında olan kişi.

Falalem zeyder falım geldi ama 3 dakikalık boş bir ses kaydı hiçbirşey duyulmuyor daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı

Falalem zeyder falım geldi ama 3 dakikalık boş bir ses kaydı hiçbirşey duyulmuyor daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı
Evet böyle bir durumu ben de yaşadım. Yönetime ulaşıp bildirmen gerekiyor fakat bana geri dönmeleri 3-5 gün sürmüştü. Falalem bu konularda en başarısız platform bana göre.

Nes,be tekbaşser e 3 kez gittim .olumsuz yaşanacak kendini kötü hissedeceğin bir zaman dilimi ile karşılacaın bir durum görmüyorum demişti
ve sonucu hemen iletiyorum adam benden kaçıyor telefonlarıma çıkmıyor :) ama olumsuz bir süreç yaşamaycaktım
ağlamaktan perişan oldum desem akıl sağlığım bozuldu desem

Bana da hic cikmadi. Kendini uzme ama o kisiye ve konuya odaklandikca daha kotu, bir tek o mu yani bu koskoca dunyada, o olmadan onu tanimadan da da sen vardin ve bir hayatin vardi... su an icin rahatlici meditasyon muzikleri dinleyip kendini iyi hissetmene yardimci olabilecek olumlamalari hic olmazsa arka fon muzigi seklinde dinleyebilirsen rahatlamana yardimci olacaktir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…