- 23 Ağustos 2012
- 49.436
- 229.003
Kızlar elfin demet pembeci mi sizce? Bir şey sordum tam tarih vermese de vade verdi ama o vade tarihinde aslında ben burda olmayacağım muhtemelen. Olmadığım bir tarihte dediği şey nasıl gerçekleşecek bilmiyorum
bence değil olumsuz dediği de oldu banaZülal şen pembeci mı sizce
Falalem meryeme baktırıp çıkanlarınız var mı . Bana aralık veya mart dedi pek tutarlı gelmedi
Ey gidi serkan batu :) bana bir dediği tam tarihinde çıkmıştı ama ferisi fos.bana da yenilerden iki dediği de çıkan hatta artık zümranın bendeki yerini aldı gibi yani zümranın ilk çıkan zamanlardaki yerini destina venüs var kaç gündür tavsiye etcem tam edemiyorum hep burda reklam bişeler olaylar dönüyo diye ama baktırmayan baktırmaz beni de ilgilendirmez sadece demek istedim dedikleri çıktı patır patır şaşırdım baya dinlerken boş konuşuyo gibi gelmişti
Yok yok taşınmıyorumNasıl yani kız taşınıyor musun?
Elfin kesinlikle pembeci degil, bir falinda cok olumsuzdu benim ve maalesef soyledigi butun olumsuzluklari yasamistim.Kızlar elfin demet pembeci mi sizce? Bir şey sordum tam tarih vermese de vade verdi ama o vade tarihinde aslında ben burda olmayacağım muhtemelen. Olmadığım bir tarihte dediği şey nasıl gerçekleşecek bilmiyorum
Bana gelecek de çıktı canım umarım senin de çıkar diyeceğim ama bana olumsuz dedi olumsuz olduDestina Venüse baktırdım karşı tarafı acaip bilmişanlık durumu harfi harfine biliyor
Gelecek vadesi yakın, çıkarsa yazarım
Byv ufuk yalcın adını medyum tokyo yapmış bilginize.
La Casa De Papel çok izlemişByv ufuk yalcın adını medyum tokyo yapmış bilginize.
Cok fazla La casa de Papel izledi herhalde :))Valal karizma isim bulmuş tokyo nedir yahuuuuuu
Hahaha ayni seyi yazmisim okumadan :)) ama Tokyo orada kadin karakterbu falci erkek degil mi Ufukmus ismi daha once, Medyum Berlin yapsaydi bari :)La Casa De Papel çok izlemiş
Merak edenler için yazıyorum Nesibe Tekbaşer, Serkan Batu Kılıç ve Zeyder’in söylediği bir şey çıkmış. Zeyder’i hiç beğenmemiştim ama inanılmaz bakmış.Unutmamak için yazıyorum, vadeler yakın.
Zeyder’e baktırdığım için çok pişmanım. Bu arada Rezzan Abla her zamanki gibi net konuşmadı, muallakta bıraktı.
Alex, Saraylıhanım, elifsucan, Melek Ay (Aynı şeyleri söyleyenler)
Nesibe Tekbaşer, Serkan Batu Kılıç, Zeyder, Rezzan Abla (Aynı şeyleri söyleyenler)
Size bütün falcılar aynı şeyi mi söylüyor?Destina Venüse baktırdım da kızlar yani yok artıkbana aşşşıırııı pembeci geldi. İlişkisi var diye biliyorum yok dedi kafa dağıtıyordur dedi kalbinde siz hala varsınız dedi yakın zamanda zaten adım atacak geçmişte yaptığı hataları farkedecek herşeyi felan dedi Ne diyim bilemedim valla. Yukarda anı çok iyi biliyor yazan arkadaşımıza inanmak istiyorum şuan bunun harici spesifik bildiği birşey olmadı ama çok iyi birisine benziyor dediği çıkar mı bana bilmiyorum ama