Binnaz Abla

bana cok olumlu konusmus ama tam vade vermemis, yakin vadede demis ama aradan iki ay gecti, hayirlisi. :)
BEĞENDİĞİM FALLAR

Kızlar durumumda bir değişiklik oldu. Serkan Batu Kılıç, Zeyder, Elfin Demet ve Nesibe Tekbaşer’in sonuç hariç söylediklerinin çoğu çıkmış. Ayrıca Tümay Cennet’i de çok beğendim, dün baktırdım.
Bana da sonuç hariç söylediklerinin çoğu çıkmış.

Çok fal baktırdığım zamanlar benim de aynen yazdığın gibiydi 😂😂😂
Ben de bırakacam sanırım hiç bir şey olmuyorrr 😃 beklenti yüzünden olmuyor farkındayım bir şeyden nezaman vazgeçersen o zaman gerçekleşirmiş.. hiçbir şey fal bırakmama sebep olamadı ama senin bu yazdığın olabilir 😁😍😍😃

Ben de bırakacam sanırım hiç bir şey olmuyorrr 😃 beklenti yüzünden olmuyor farkındayım bir şeyden nezaman vazgeçersen o zaman gerçekleşirmiş.. hiçbir şey fal bırakmama sebep olamadı ama senin bu yazdığın olabilir 😁😍😍😃
Şimdilik en iyi falcılarım;

Serkan Batu Kılıç
Zeyder
Elfin Demet
Nesibe Tekbaşer
Tümay Cennet
Saraylıhanım
Bu falcılara baktırdın mı?

İrem Çerkez, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Şevdar Avaz, Doğa Dan, Zişan Işık, Eyüp Deniz’ e fal baktıran var mı? Varsa falları çıktı mı? Sanırım denemediğim sadece bu kişiler kaldı 🤣🤣🤣
Ben ares leviye baktırdım bilemedi ve yuvarlak yuvarlak konuştu sadece kart yorumladı. Ama mesela boş boş uzatmadı sadece 5 dk bakıp bitirdi.

Bir yolun var sitesine ilk defa baktıracağım kimi önerirsiniz zaman olarak bilenlerden

yasemin var ona mesela baktirma cok pembeci (cok seviyor, hersey güzel olucak felan demis), Fama ilginc detaylari bilmis ama vadesine henüz var bilmiyorum, mars cok acimasiz konusmus bana, ramon uzun ama bos konusmus bende, edna da olumusuz konusmus.

X