Binnaz Abla

Ey gidi serkan batu :) bana bir dediği tam tarihinde çıkmıştı ama ferisi fos:KK43:.bana da yenilerden iki dediği de çıkan hatta artık zümranın bendeki yerini aldı gibi yani zümranın ilk çıkan zamanlardaki yerini 😀 destina venüs var kaç gündür tavsiye etcem tam edemiyorum hep burda reklam bişeler olaylar dönüyo diye ama baktırmayan baktırmaz beni de ilgilendirmez sadece demek istedim dedikleri çıktı patır patır şaşırdım baya dinlerken boş konuşuyo gibi gelmişti 😂

Destina Venüse baktırdım karşı tarafı acaip bilmiş😶😶😶 anlık durumu harfi harfine biliyor

Gelecek vadesi yakın, çıkarsa yazarım

Kızlar elfin demet pembeci mi sizce? Bir şey sordum tam tarih vermese de vade verdi ama o vade tarihinde aslında ben burda olmayacağım muhtemelen. Olmadığım bir tarihte dediği şey nasıl gerçekleşecek bilmiyorum 😂
Elfin kesinlikle pembeci degil, bir falinda cok olumsuzdu benim ve maalesef soyledigi butun olumsuzluklari yasamistim.

Destina Venüse baktırdım da kızlar yani yok artık 🤣 bana aşşşıırııı pembeci geldi. İlişkisi var diye biliyorum yok dedi kafa dağıtıyordur dedi kalbinde siz hala varsınız dedi yakın zamanda zaten adım atacak geçmişte yaptığı hataları farkedecek herşeyi felan dedi 💁‍♀️ Ne diyim bilemedim valla. Yukarda anı çok iyi biliyor yazan arkadaşımıza inanmak istiyorum şuan 😋 bunun harici spesifik bildiği birşey olmadı ama çok iyi birisine benziyor dediği çıkar mı bana bilmiyorum ama

BEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR

Yağız Okur: Kasım
Zümra Lal: Kasım
Falcı Jülide: Aralık
Asude Yıldız: Aralık
Melek Ay: Aralık (Vade erteledi)
Medyum Fatima: Aralık’ta ciddi adım, Mart 2021 (Evlilik)
FALCI SEMA: Aralık ya da Mart 2021
Tümay Cennet: Ocak (Minimum)
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Nesibe Tekbaşer: Şubat (Vade öteledi)
Serkan Batu Kılıç: Şubat
Falcı Aylin: Şubat (Berbat)
FAMA: Mayıs (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)

Unutmamak için yazıyorum, vadeler yakın.
Zeyder’e baktırdığım için çok pişmanım. Bu arada Rezzan Abla her zamanki gibi net konuşmadı, muallakta bıraktı.
➡️ Alex, Saraylıhanım, elifsucan, Melek Ay (Aynı şeyleri söyleyenler)
➡️ Nesibe Tekbaşer, Serkan Batu Kılıç, Zeyder, Rezzan Abla (Aynı şeyleri söyleyenler)
Merak edenler için yazıyorum Nesibe Tekbaşer, Serkan Batu Kılıç ve Zeyder’in söylediği bir şey çıkmış. Zeyder’i hiç beğenmemiştim ama inanılmaz bakmış.

Destina Venüse baktırdım da kızlar yani yok artık 🤣 bana aşşşıırııı pembeci geldi. İlişkisi var diye biliyorum yok dedi kafa dağıtıyordur dedi kalbinde siz hala varsınız dedi yakın zamanda zaten adım atacak geçmişte yaptığı hataları farkedecek herşeyi felan dedi 💁‍♀️ Ne diyim bilemedim valla. Yukarda anı çok iyi biliyor yazan arkadaşımıza inanmak istiyorum şuan 😋 bunun harici spesifik bildiği birşey olmadı ama çok iyi birisine benziyor dediği çıkar mı bana bilmiyorum ama
Size bütün falcılar aynı şeyi mi söylüyor?

X