- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
konu sahibine alakasız olacak ama diğer konularını da okudum, abinin hastalığıyla bi soru sormak istiyorum, MS hastalığı benim yakın bi akrabamda var, acaba doktorlar abin için ne dediler yani plak oluşumu ne durumda, benim akrabamın bacağından başlamıştı şuan iğne vuruluyor 3 senedir bi sıkıntısı yok gibi.. Tabi herkeste farklı oluyor, merakımdan soruyorum..
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce bu stresli ortam biter
Konuyu çok ucundan yakaladım kusura bakmasın kimse zira yazıldıysa da unuttum; yenge çalışmıyor bildiğim kadarıyla, kendisi mi istemedi yoksa abiniz mi istemedi çalışmasını? Ya da çocuğa bakacak kimse filan yok diye mi? Bence kritik bir nokta burası.
Eşi babasnın bilmem kaç yıllık dükkanında çalışıor. Ev var araba var sömürülen kim bu durumda acaba *
Hayır abi bişey alınca çıldıran gelin gördüm de babası kızına bişey alınca böyle yapan ilk kez gördüm.
Kadın altınları eşine verdi ele değil kara birgünde eşide yapıyormuş zaten.
Hayır ev araba var birde sömürmekden bahsediliyor.
Abi burda hasta diye bırakılmış , ne koparsam kar moduna döndürmüş olayı
Melek melek
o zaman ise girsin , abisinin evine zaten para girmiyormu girer kesin bu sadece ec gözlülük fesatlik, bir insan bu kadar hesapci olursa bunun hic bir bahanesi olaaamaaazzzz sadece görgüsüz ac para manyagidir, aynisi basimisa geldi , nasil dimdizlak geldiyse öylede gittiii , bunlarin hepsi ayniii, para manyaklari, güvenceymis millet disarimi atti sanki,hem gelirken ne geitrmis ne istyorki, evlilik anlasmasi bu zamanda sarttttt, bazen cok abartiyorsunuz
boyun ve beyin mr'ında çok sayıda plağı vardı..3 gün damardan kortizol tedavisi aldı, bir çok semptomu geriledi, sadece sol kolundaki uyuşukluk devam ediyor. tedavisi yok zaten sadece interferon isimli bağışıklık sistemini zayıflatıcı bir ilaç veriliyor, akrabanızın kullandığı iğnenin hap şekli çıkmış geçen sene piyasaya; abim onunla tedaviye başladı .yeni birşey bulunana kadar ömür boyu o hapı kullanacak
güzeel dilekleriniz için teşekkür ederim, akrabanıza da çok geçmiş olsun
ya bu kizin konusunda nasil olur böyle bir yengeyi hakli görebilirsiniz aklim almiyor , seven iyi ürekli bir insan kocasini o durumda birakmaz bir anne yuvasini para icin salakca hareketlerde bulunmaz, acikdami disarda acmi susuzmu hayir sadece GÖZÜ AC allah bilir böyleleri baba evinde yoksundan gelme sonra maymun gözünü actti hesapi olur, o kadar gelecegini dusunuyorsa bir anne bir kadin olarak ISE GIRECEK HAZIR DÜZENE GELDIM DIYE ORTAK OLAMAZ insanlari birbirine düsürmeye ne hakki var , ne olursa olsun, ne bu iki lafin arasi para para para bu kadar acmi insan , bu kadindan senin agbine zaten hayir gelmez ilerde bu yoldas bile olmaz , böyle para can sinsi insanlari hakli bulmak nasil oluyor demektir ki ayni dusuncedinseniz, yaziklar olsun..
ben de bir gelinim diye mi bilmiyorum, hep yengeyi haklı buldum. bize de evlenirken söz verilmişti maddi anlamda, yapılmadı, borçlar başımıza kaldı, yetmedi takılardan aldılar. tek tek yazıp sinirlenmeyeyim şimdi. neyse, biz dağ kadar borç öderken, gittiler BMW araba aldılar! (başka zaman alsalar bana ne de, sıkışığız diyerek, ödemeleri gereken borçları bize yıkınca, canım sıkıldı elbette, çünkü altınların bir kısmını o sebeple almışlardı)
ayrıca kendisini ve çocuğunu güvenceye almak istemesi neden yanlış? yanlış olan tek şey belki üslubu olabilir bilemem, sonuçta yazı ve konuşma anlatımı /anlaşılması farklı oluyor. biraz da yengenizin açısından düşünmeniz lazım. zamanında, daha önce verilmiş olan söz bir kere tutulmamış (altınları yerine koyma), o zaman kadın neden "biz sana bakarız" sözüne inansın? sözün birini tutmayan, diğerini de tutmaz diye düşünmesi hakkıdır. ne olur sanki istediği yapılsa? abinizin zaten aldığı para yok mu maaş olarak? çok mu zor gönlünü yapmak? bir ailenin yıkılmasından daha önemli?
Birazdan bir yazıklar olsun gelir sana da yakala
Açgözlü olan insan altınlarını hiç bir şey için vermez valla..
Bana ne erkek adamlar borç bulsun gelinin altınlarına dokunmasın madem!
Çok biliyor herkes!
Altınları verince teşekkür yok birikimimiz olsun deyince aç gözlü oluyor..
Hayat... Verene niye verdin diye sorulmaz isteyene niye istiyorsun diye sorulur ama..
evet yeni verildi daha
Konuyu sinirlerim bozulmasın diye okumamakta direndim ama duramadım yine de..
Altınları alıp geline gitmek nedir Allah aşkına ?
Mal mıyım ben,satın mı alacaksınız derdim altınları almış gelmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?