- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
zaten giderken takıları da alıp gitmiş konu sahibinin ailesi..yani geri vermişler,o konuda sorun kalmamış..ama yenge dükkan diye tutturmuş..elle tutulur hiç bir yanı yok aslında.
abla herkes bir yerinden tutuyor ama konu benim elimde kalıyor :) birazdan biri çıkıp der yine 'çok hayırlı bir evlat olsaydın da evlenmeden o haltları yemeseydin' diye, teliyle duvağıyla gelin olmuş yengesini kıskanan görümce olurum birazdan :s
abla herkes bir yerinden tutuyor ama konu benim elimde kalıyor :) birazdan biri çıkıp der yine 'çok hayırlı bir evlat olsaydın da evlenmeden o haltları yemeseydin' diye, teliyle duvağıyla gelin olmuş yengesini kıskanan görümce olurum birazdan :s
bir de konu sahibinin görümcesi ve abisine karıştığını bilmiyoruz ki... sanki bu kız yuva yıkıyo??? birkaç arkadaş öyle birşeyler ima etmişti.
konuşmak için aramış kaç defa yenge açmamış. belli ki düzeltmek istiyo kendi suçu olmadığı halde. zaten kız babasının hediyesi yüzünden kendini ezik hissediyo ( ki çok gereksiz )
'yeğenimin annesi' demiş bu konuda... ben olsam daha esaslı kelimeler kullanırım, hasta abime para pul muhabbeti yapıp, babamın kırk yıllık iş yerini üzerine isteyen yengeme...
buarada ne yengem var ne de görümcem.
kimse eski olayları yazmadı biçok kişide bilmior
bence bunu yazman anlamsız oldu..
bir önceki konumun kapanışını bununla yapmıştık da o yüzden söyledim
peki ailenin kararı nedir,dükkan olayı noldu yani?
Yahu annen demiyor mu.....benim kocama birşey olsa ben ne yapacağım diye......üstelik kadın senelerce çalışmış......akıl var mantık var......dükkanın hepsini istemek bari pazarlık payı bıraksaydı
Beğen butonum yok inci gibi yazmışsınızYa arkadaşlarım kimse şunu göremiyor mu?
Bu kadın yenge hanım hasta bir adamı terketmiş! İyi gününde yanında, kötü gününde dışarda. Sağlıklıyken iyiydi evlendin, hastayken bırak git. Oldu mu yani şimdi?
Yakıştı mı evliliğin şerefine? Söz verip imza attın sen. Şimdi hasta bir adamı bu denli üzüp, daha da para koparmayı düşünen birisine haklı diyorsunuz siz yahu? Tamam kendini garantilemek istiyor olabilir ama herşey acıtarak, üzerek, terkederek çözülmez.
Bu kadın bu adamı terkedecek, hasta bir adama bakmak istemiyor, evli kalmak istemiyor, gitmeden de koparabildiğini koparmak istiyor. NOKTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?