Biliydim Böyle Olacağını

Yok valla berbat bir ilişkim yok. Sana belki öyle geliyordur.

Mesai harcadığım yok ki, asıl çocuk mesai harcıyor. Dibine kadar da mutluyum.

Hiçbirşey yapma bence, sadece yok saymaya devam et. Bu şimdiye kadar sana yaptıklarına karşılık en güzel ceza çünkü.
Kesinlikle.
Engelle falan diyenler olmuş da dediğim gibi, bu bile ona verilmiş bir yanıttır olumsuz da olsa.
Sessiz kalmak karşı tarafı daha kötü hissettirir. Bir hiç yerine konulup yok sayılıyor. 'Neden böyle yapıyor, başkası mı var, bana mı kızgın' gibi sorular da yanında hediyesi.

kronikleşmiş bir vaka. hayırlısı
O kadar orijinal bir insan ol, gel böyle klişe durumlar yaşa. Hiç yakıştıramıyorum valla kendime.
Geçen sene boynunu morarttığım için annesinin yemin ettirdiği çocukla ilgili konular açarken nereden nereye...
Üzdü biraz beni bu...

Asla yazma delirsin

O değil de ben de böyle olacağını biliyordum.

Sen ki burada aykırı olacağım diye neler neler yazdın.
Tek gecelik iliskiler, ozgurce seks yapabilmeyi falan savundun.
Olabilirdi de, yaşın küçük, tecrüben yok, seni harcarlar dendiğinde üstten üstten devam ettin.
Abuk sabuk arkadaşların birilerini sana öneriyordu falan.
Sonra tuttun bakireydim dedin.

Daha ne kadar uçar kaçarsın diye bakarken bildiğin ergen sevgili konularına döndün.
Şimdi yanlışlıkla aradım dedi, ne demeye çalışıyorlara geldik.
Gerçekten hepsi aynı kadın mı merak ediyorum.

En iyisi en süperi en orijinali en farklısı en eğlencelisi sensin canım.
O kadar açsın ki bunları duymaya...
Olmadığın birisi oldurmaya çalışıyosun kendini. Çok eğreti duruyor. Sen dışında kimse senin öyle olduğuna inanmıyor. O zaman da öyle olduğunu duymaya aç bir insana dönüşüyorsun. Kötü bir izlenim veriyorsun dışarıya.

Normal hayatımda bunları duyduğuma göre muhtemelen öyleyimdir.
Kaldı ki buraya o tarz yazdığım şeyler goygoy ve şakacıktan ibaret.
Tabii kendine güveni olmayan kadınlar okuduğu anda beyinlerinde alarmlar çalmaya başlıyor.

Bir insan ne hakkında böyle histerik bi şekilde sürekli konuşuyorsa onun eksikliğini hissediyordur

Bir insan ne hakkında böyle histerik bi şekilde sürekli konuşuyorsa onun eksikliğini hissediyordur
Histerik bir şekilde konuşmuyorum.

Bir insan başkasının herhangi bir şeyini çekemeyip, rahatsızlık duyuyorsa kendisinde onun olmadığını biliyordur.

sen hala bu bebeyle mi ugrasiyorsun kuzum ya bu kadar hosuna gidiyorsa adam yeniden baslat iliskiyi ama hani ciddiyet bekleme , bunun gibi cocuklar her cicekten bal alayim derdinde daha öncede yazismistik, muhtemelen seks partneri yok su an , öylesine bir sansimi deneyeyim belki oltaya gelir diye umut etmis. (acitmak icin yazmadim cidden)

bence de yokluyor ama bence burdan kendine baglayabilirsin bu bebeyi. kopek edebilirsin yani dogru oynarsan. ama deger mi o sana kalmis bisey...ben evlenecegim kesin olmayan kimse icin bu kadar cabalamam acikcasi
burda kendini tanımadıgını ve baska biri gibi davranmaya calıstıgını, yani bu tarz seyleri, soyleyenler olmus, buna katılıyorum. sana onceden de dedigim gibi cool olmamak ayıp degil bazen cool olmayabilirsin, bazen gayet vasat biri olabilirsin, bazen muhafazakar da olabilirsin bu ayıp degil...kasma...ama sen daha kucuksun o yuzden bunları anlıyorum. 25-27 yasına kadar bicok kisilik krizi gecirip kendini bulucaksin, bicogumuzda oldugu gibi...o yuzden simdilik canin ne istiyosa onu yap bence cunku bu cocugu ilerde hatırlamicaksin bile

Ablacim bosver iradeni koru yani bu cocuk afedersin ama biraz mal. Vucut iyi olabilir anliyorum ama git bir spor salonuna kepceyle kasli bulursun haksiz miyim?
Bu iğne falan yapıyor da hayatımda öylesini görmedim. Gerçi bu da önem ifade etmemeli.

Haklısın ablacım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…