-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bence bunun bir sonraki adımı hafif senin anaç tellerine dokunmak olacak.. hastayim bir corba yapanim yok gibilerinden. Senin anaç kulvarlarinda adimlamaya baslar. Kıskançlık tellerin varsa onlari da es gecmez. Yeter ki tepki ver de nasil verirsen ver misali.Bu hırs güncellemesinin sonuçları ne olur peki?
Kız bunlar neeee, kahkaha attırdııınO devenin çocuğu bir sürünmece haketmişti zaten.
şuan oklar sana dönüyor gibi hissettim en sevdiğim sahneler.
sen cevap yazmadıkça kuduz köpek gibi dolanacak ortada.
mıç onun ağzının tam ortasına.
ishalle onu bacağını sok dolandır ağzında
Aslında hoşlanmamaktan ziyade daha derin duygular olduğunu düşünüyorum, düşünüyoruz arkadaş ortamı olarakAma sen bir özürle tava gelecek gibisin. Bence sil bu adamı artık aklından. Ölse de bakma yüzüne. Senden hoşlandığını düşünmüyorum, sadece arayışta. Aklını kullan Anna
Merhabalar hatunlar,
Uzun sayılabilecek bir süre yoktum. Fark edilmiştir yokluğum diye düşünüyorum
Neyse, tabii ki son konularıma başrol olan erkekle ilgili durumlar oldu. Ben son mevzudan bahsetmek istiyorum.
Beni aradı geçen gün. Açmadım. Birkaç dakika sonra Wp üzerinden mesaj attı. 'Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
O an art arda 3 moda girdim. Birincisi 'Biliydim böyle olacağını' diye hıyarlı çocuk, ikincisi 'İşte beni delirten bu cümle' diyen Seda Sayan, üçüncüsü 'Ne kadar salak salak sorular bunlar ya' diyen Ozan Güven.
Mesajlarını saatler sonra okundu yaptım. Yanıt yazmadım yine. Okundu yaptıktan 3 dakika sonra 'Yanıt vermiyorsun öyle olsun' yazmış.
Sonra durum paylaşmış. Spor salonunda mikemmel vücudunu sergilerken
Saçmalıklar silsilesi. Yanlışlıkla arayamaz çünkü numaramı silmişti. Malum ekle-sil yapıp duruyordu. Aradıktan sonra yine eklemiş ki hakkında kısmı, durumu falan fıstık görünür oldu.
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek. Bunun ne galibası var? Bunun bir üst levelları 'Gece seni rüyamda gördüm. İyi misin?' diye ya da 'Kuzenim yazmış yhaaa' falan diye mesaj atmak.
Amacı ne sizce? Ve yanıt vermeyerek daha mı iyi yapıyorum?
Tecrübeli hatunları dinleyelim bi dedim
Edit: Her konuma atlayıp, 'Off yine sen' minvalinde şeyler yazıp, kendi çapında konumla alakasız benim üzerime oynamaya çalışıp laf geveleyenler oluyor. Rica ediyorum yapmayın. Çünkü ne kimsenin kulaklarını çınlatmak istiyorum, ne de 'Ne boş yapan insanlar var' diye düşünmek istiyorum. Saygılar, sevgiler.
Arkadaş ortamın olarak fazla iyimsermissinizAslında hoşlanmamaktan ziyade daha derin duygular olduğunu düşünüyorum, düşünüyoruz arkadaş ortamı olarak
Hislerinden korktu kaçtı gibi.
Tabii böyle de olmama olasılığı var mı var.
İşte sadece saçma bir terk edişe değil. Saatlerce konuşup bütün detaylara hakim oldukları için.Arkadaş ortamın olarak fazla iyimsermissinizbariz ergen tribine girdi ve gitti yahu, niye anlamlar yüklüyorsunuz saçma bir terkedilişe?
Öyle olsun o zaman :)İşte sadece saçma bir terk edişe değil. Saatlerce konuşup bütün detaylara hakim oldukları için.
Yani burada verdiğim gibi özet bilgilerle bir karara varmıyorlar.
Çocuk çok güzel çocuk be. Vücudu, yüzü falan.Anna seni anlamak da asla mümkün değil hakikaten. İlişkiler konusunda gayet tecrübelisin bu çocuğun neden böyle yaptığını anlamayacak kadar toy olduğunu düşünmüyorum. Hala neyin sorgulamasındasın?Çocuğun ciddi bir ilişki düşüncesi yok takılmak istiyorsan cevap ver istemiyorsan engelle numarasını. 20 yaşında kıçı kırık bir polis için bunca tantanaya değmez inan ki
Merhabalar hatunlar,
Uzun sayılabilecek bir süre yoktum. Fark edilmiştir yokluğum diye düşünüyorum
Neyse, tabii ki son konularıma başrol olan erkekle ilgili durumlar oldu. Ben son mevzudan bahsetmek istiyorum.
Beni aradı geçen gün. Açmadım. Birkaç dakika sonra Wp üzerinden mesaj attı. 'Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
O an art arda 3 moda girdim. Birincisi 'Biliydim böyle olacağını' diye hıyarlı çocuk, ikincisi 'İşte beni delirten bu cümle' diyen Seda Sayan, üçüncüsü 'Ne kadar salak salak sorular bunlar ya' diyen Ozan Güven.
Mesajlarını saatler sonra okundu yaptım. Yanıt yazmadım yine. Okundu yaptıktan 3 dakika sonra 'Yanıt vermiyorsun öyle olsun' yazmış.
Sonra durum paylaşmış. Spor salonunda mikemmel vücudunu sergilerken
Saçmalıklar silsilesi. Yanlışlıkla arayamaz çünkü numaramı silmişti. Malum ekle-sil yapıp duruyordu. Aradıktan sonra yine eklemiş ki hakkında kısmı, durumu falan fıstık görünür oldu.
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek. Bunun ne galibası var? Bunun bir üst levelları 'Gece seni rüyamda gördüm. İyi misin?' diye ya da 'Kuzenim yazmış yhaaa' falan diye mesaj atmak.
Amacı ne sizce? Ve yanıt vermeyerek daha mı iyi yapıyorum?
Tecrübeli hatunları dinleyelim bi dedim
Edit: Her konuma atlayıp, 'Off yine sen' minvalinde şeyler yazıp, kendi çapında konumla alakasız benim üzerime oynamaya çalışıp laf geveleyenler oluyor. Rica ediyorum yapmayın. Çünkü ne kimsenin kulaklarını çınlatmak istiyorum, ne de 'Ne boş yapan insanlar var' diye düşünmek istiyorum. Saygılar, sevgiler.
YaniiiAnna, bu x'e ilgin devam ediyo galiba. Sanki tekrar başlamak istiyosun'da biraz burnunun sürtmesini bekliyosun gibi? Doğru mu?
Eğlenceli bir kişiliğim, yazdıklarım var dimi ya? Ohhhh rahatladımTabi ki yokluğunu farkettim. Burada patladım çay may konularından, yetmedi banlandım. Neyse, adam yanlışlıkla arıyor, yanlışlıkla yazıyor. Dikkat etsin yanlışlıkla neler neler olur
Ooo kimleri görüyorumTabi ki yokluğunu farkettim. Burada patladım çay may konularından, yetmedi banlandım. Neyse, adam yanlışlıkla arıyor, yanlışlıkla yazıyor. Dikkat etsin yanlışlıkla neler neler olur