Biliydim Böyle Olacağını

Bir de yengec mengec diyoruz da bu artistliklerin burcla alakasi yok bence Ben de yengecim kimseye Boyle ara ara is atmadim hayatimda. Yengec sevgilim de oldu ha cok depresif cok ilgisizdi ama tutarliydi bana boyle ruhsal acilar yasatmadi hic oyunlar oynamadi. Bu cocuk ama biraz sey...

Tatlım ya sana özelden yazmak istedim de mesaj seçeneği yok.
Dilersen bana yazarsan özelden, sevinirim.

Seni bi yoklamis hala kendisinden hoslaniyor musun, tepkin ne olacak diye. Yasi da kucuk oldugu icin bos vakitlerini farkli kizlarla dolduruyor gibime geliyor.
Uzak dur bence

Anna, bu çocuğu beğeniyor onunla sevişmek istiyor ve o anların tadını çıkarmak istiyorsan süründürme eyleminde bulunman bana göre gereksiz bir davranış. Vücudu çok mu hoş, onunla sevişmek çok mu keyifli o zaman onunla takılmaya bak, ciddiye alınacak bir yanı yok inan. Ama şunu bilmeni isterim biz kadınlar çabuk etkilenir çabuk kapılırız, onunla görüşmeye devam ettiğinde hislerinin yoğunlaşma olasılığını göze almalısın hal böyle olursa senin canını acıtmaktan başka öteye geçmez.

Bu kadar benim umrumda değil ama o beni yanlışlıkla aradı da cevap yok öyle olsun yazdı da falan filan moduna girmişsinizde adam sizin engellemediğinizi görünce deneme yapmış madem artık umrunuz değil siz niye engellemediniz kaldı ki cevap vermeyip bir yandan hikayelerini.takip etmen komik yani bu adam hahaa ağırdan alıyor ama beni takip ediyor diye gülmez mi? Can atıyorsunuz dönsün diye..

Her şeyi en iyi siz biliyorsunuz değil mi?

Az biraz insan psikolojisinden anlasanız tepkisizliğin en büyük ceza olduğunu bilirdiniz.
Engellesem en azından bir şey yaptı diyecek. Şimdi ise onu yok sayıyorum.

Kaldı ki hikayesine baktığımı göremez. Çünkü kalkmasına birkaç dakika kala internet kapalıyken baktım.

Dönmesi için can atıyor da olabilirim. Benim sorunum, benim duygularım, benim hislerim. Bunun için kalkıp herhangi birisine hesap verecek değilim.

Böyle şeylere ben de hiç gelemiyorum. Yaşlandım sanırım. Eğer ben konuşmak istiyorsam buluşup oturup konuşurdum derdin ne diye. Konuşmak istemiyorsam geçiştirir kafa yormazdım.

Hala aşamamışsın yabu kadar kafaya takacak ne var bu çocukta anlamıyorum.sanki düz duvara tırmanıp kul köle ayağına yatsa işine gelmeyince çekip gitmeyecek yine.istediğin kadar zoru oyna bir işe yaramaz.köprüyü geçene kadar ayıya dayı der sonra sil baştan.madem sex istiyorsun vücudu çok iyi bilmem ne o zaman devam et ilişkiye ne diye istemem yan cebime koy ayağına yatıyorsun?O ilişkiden sadakat falan bekleme fuckbody ile sevgili arası birşey gibi bak olaya olsun bitsin.vücudu düzgün erkeklere kıran mı girdi?talipleriniz arasında tek bu mu süper vücudlu erkek?

Reddedilme ihtimaline karşı gayet gururlu bir sebep göstermiş. Halbuki dese ki; seni çok özledim, konuşacağım şeyler var. Müsait olduğun bir zaman görüşelim mi? Ne olacak yani neresi dökülecek?

Adam da vucudu iyi diye konu sahibinin sex istedigini biliyor olmali ki spor salonundan kasli vucudunun fotografini gondermis. Aslinda iki taraf da istiyor. Iki taraf da aklinca taktik uyguluyor. Biri yanlislikla deyip yoklama cekiyor. Digeri de ulasilmazi oynadigini saniyor.

İşte gereksiz bunlar konu sahibi kabul edecek bu adamdan sağlam ilişki olmaz .bunu bilerek sadece sex için vs istiyorsa o zaman yeşil ışık yaksın yok kabul edemem diyorsa yol versin temelli.çocuk diye dalga geçiyorlar ama çocuk konu sahibinden uyanık.

Iki taraf icin de sevgi uzerine kurulu olmayan bir iliski. Sadece sex icin birlikteler sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…