- 18 Mart 2013
- 3.750
- 12.063
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bu iğne falan yapıyor da hayatımda öylesini görmedim. Gerçi bu da önem ifade etmemeli.
Haklısın ablacım ya.
Canımsın. Takip ediyorum seni. Yakında kutlama için süt aldım. Patlatırız inşallahOoo kimleri görüyorum
Tatlım ya sana özelden yazmak istedim de mesaj seçeneği yok.Bence bunun bir sonraki adımı hafif senin anaç tellerine dokunmak olacak.. hastayim bir corba yapanim yok gibilerinden. Senin anaç kulvarlarinda adimlamaya baslar. Kıskançlık tellerin varsa onlari da es gecmez. Yeter ki tepki ver de nasil verirsen ver misali.
Her şeyi en iyi siz biliyorsunuz değil mi?Bu kadar benim umrumda değil ama o beni yanlışlıkla aradı da cevap yok öyle olsun yazdı da falan filan moduna girmişsinizde adam sizin engellemediğinizi görünce deneme yapmış madem artık umrunuz değil siz niye engellemediniz kaldı ki cevap vermeyip bir yandan hikayelerini.takip etmen komik yani bu adam hahaa ağırdan alıyor ama beni takip ediyor diye gülmez mi? Can atıyorsunuz dönsün diye..
20Kac yasinda bu beyfendi 13 mu
Adam da vucudu iyi diye konu sahibinin sex istedigini biliyor olmali ki spor salonundan kasli vucudunun fotografini gondermis. Aslinda iki taraf da istiyor. Iki taraf da aklinca taktik uyguluyor. Biri yanlislikla deyip yoklama cekiyor. Digeri de ulasilmazi oynadigini saniyor.Hala aşamamışsın yabu kadar kafaya takacak ne var bu çocukta anlamıyorum.sanki düz duvara tırmanıp kul köle ayağına yatsa işine gelmeyince çekip gitmeyecek yine.istediğin kadar zoru oyna bir işe yaramaz.köprüyü geçene kadar ayıya dayı der sonra sil baştan.madem sex istiyorsun vücudu çok iyi bilmem ne o zaman devam et ilişkiye ne diye istemem yan cebime koy ayağına yatıyorsun?O ilişkiden sadakat falan bekleme fuckbody ile sevgili arası birşey gibi bak olaya olsun bitsin.vücudu düzgün erkeklere kıran mı girdi?talipleriniz arasında tek bu mu süper vücudlu erkek?
İşte gereksiz bunlar konu sahibi kabul edecek bu adamdan sağlam ilişki olmaz .bunu bilerek sadece sex için vs istiyorsa o zaman yeşil ışık yaksın yok kabul edemem diyorsa yol versin temelli.çocuk diye dalga geçiyorlar ama çocuk konu sahibinden uyanık.Adam da vucudu iyi diye konu sahibinin sex istedigini biliyor olmali ki spor salonundan kasli vucudunun fotografini gondermis. Aslinda iki taraf da istiyor. Iki taraf da aklinca taktik uyguluyor. Biri yanlislikla deyip yoklama cekiyor. Digeri de ulasilmazi oynadigini saniyor.
Iki taraf icin de sevgi uzerine kurulu olmayan bir iliski. Sadece sex icin birlikteler sanirim.İşte gereksiz bunlar konu sahibi kabul edecek bu adamdan sağlam ilişki olmaz .bunu bilerek sadece sex için vs istiyorsa o zaman yeşil ışık yaksın yok kabul edemem diyorsa yol versin temelli.çocuk diye dalga geçiyorlar ama çocuk konu sahibinden uyanık.