- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İnanın naz yapan bir insan değilim.Sizin de gönlünüz varsa yanıt vermemek çok doğru olmayabilir fazla Naz aşık usandırır
Ama tabii üstüne atlamakta olmaz
Eğer gönlünüz varsa tek kelimelik cümlelerle hem bağı koparmayın hemde öldüm bittim imajı vermeyin sonrası gidişata göre şekillenir zaten...
Yaşadıklarımız çok güzeldi.Özgüven eksikliği ve gurur tavan karmasi bir bunye denk gelmiş size.. yapabiliyorsanız yanlışlıkla unutun derim..
D- Zarf atiyorum konusursan konusuruz ... olmali.Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
Daha kaliteli bir zarf atış beklerdim.D- Zarf atiyorum konusursan konusuruz ... olmali.
Keşke 'Yanlışlıkla aramışım' dese. Başım gözüm üzerine. 'Galiba yanlışlıkla aramışım' buMerhaba, ben fark etmedim yokluğunu çünkü ben de bayadır yoktum
Konularına hakim değilim ama böyle taktikler yapan, telefon numaran ekli olmadığı halde "yanlışlıkla aramışım" gibi kaçak dövüşen erkeklerden hiç haz etmiyorum. Benim de geçmişimde vardı böyleleri. Yaşım geldi 30a, daha böyle net, ne istediğini bilen erkeklere önem veriyorum. Bu da öyle biri değil de hava cıva gibi. Bence cevap verme. Düpedüz salak yerine koyuyor. Eğer çok zorlarsa açık açık yazarsın def edersin.
Yanlislikla aradim bir derece(-ki bu durumda haber vermeye gerek duyulmaz), galiba yanlislikla aradim insani salak yerine koymak ama duz erkek iste fazla bir beklenti icinde olmamak gerekiyor.Daha kaliteli bir zarf atış beklerdim.
Mesela 'Eşyaların bende kalmış. Ne yapayım onları?' daha kurtarıcı bence..
Şey doğru galiba tepkisizlik bir insana verebileceğimiz en büyük ceza.İlgisizliğinizden kudurmuş bence o hikayelere bile bakma artık. Kendi kendine ölsün
Annem de öyle dedi. 'Şimdi sen öndesin Anna, eğer seni istiyorsa daha büyük oynamalı' gibimsi.Seni böyle kötü sekildd terk eden birisine cvp vermemekle iyi yapmışsın
Belli ki yokluyor seni. Yanlışlıkla aradım ne demek ? Maden yanlışlıkla o zaman yazma WhatsApp dan niye rahatsız ediyosn ki kızı. Cvp verirsen kişiliksiz gibi görünürsün o her aradığında dönüş yapan nasılsa elinde olan bı kız .
Keşke 'Yanlışlıkla aramışım' dese. Başım gözüm üzerine. 'Galiba yanlışlıkla aramışım' bu
Zaten amacı belli oluyor. Net ol da ergene bak yemeyeyim. En azından cesur adammış diyeyim. Ve net olsaydı yanıtını da alırdı.
Bilmiyorum belki telefonunu açmamam mı onu geri vitese attırdı.
Bence seni de istemiyor, net de degil... belki bu haftasonunu beraber gecirme umudu vardir.Beni istiyorsa kaçak oynamak yerine net olmalı diye düşünüyorum.
Konuşmak iyi bir tercih değil TheTudors. Sonuçta karşındakini kaale alıyorsun. Hiç sallanmamak insanı daha hırslı yapar. Düşündürür. Bu niye yanıt vermiyor, başkası mı var gibi gibi.Avatarinizi gorunce hemen tanıdık geldi
Alın karşınıza ise yarar bi konuşma yapın.. Işe yaramazsa gereğini yapın..
Bazıları dan dan söylemeyince anlamıyor.. erkekler özellikle.. hayırlısı hakkinizda
Engellemek de kaale almaktır. Çünkü bir hareket sergiliyorum ona karşı. Tepkisizlik en iyisi. Egoya en zarar vereni sallanmamaktır.Bence seni de istemiyor, net de degil... belki bu haftasonunu beraber gecirme umudu vardir.
Belki bu aralar yalniz kalmistir, işler kesat(!)tır. Belki de yasiti kiz arkadaslari kafede bulusup ona para odetmekten baska bir "aktivite" yapıyordur, atesi basina vurmuştur. Belki de sizin onu unurtugunuzu düşünüp egosu zedelenmistir,bir kendini hatirlatmak istemistir.
Her üç sekilde de birsey yazmadan (belki bit orta parmak emojisi) engellemek en iyisidir diye düşünüyorum