Biliydim Böyle Olacağını

Ben esprili bir dille yazmaya çalışmıyorum. Çalışmak olmayan bir şeyi oldurtmaya çalışmaktır bana göre. Benim aslım bu.
Tercihiniz değilse okumadan çıkabilirsiniz. Hatta konularıma girmeyebilirsiniz. Bakınız sizin beyninize enerji harcatmadan büyük bir incelikle düşünüp söyledim diyeceğim de böyle basit bir şeyi düşünmeye bile gerek kalmıyor.

Konuşmak iyi bir tercih değil TheTudors. Sonuçta karşındakini kaale alıyorsun. Hiç sallanmamak insanı daha hırslı yapar. Düşündürür. Bu niye yanıt vermiyor, başkası mı var gibi gibi.
Iyisi mi kendi yoluna devam et neden daha iyisi ve mutlusu senin olmasın ..

Anna kiz hosgeldin :* kizana gelmis iste ne olacak.. dönmüş dolasmis gelmis. Hala orada misin yokluyor. Hiç tepki verme bakalim ne olacak.. bak sonra hak ettin diye kiziyoruz sana :))

Anna kiz hosgeldin :* kizana gelmis iste ne olacak.. dönmüş dolasmis gelmis. Hala orada misin yokluyor. Hiç tepki verme bakalim ne olacak.. bak sonra hak ettin diye kiziyoruz sana :))
Geçen birisinden duydum ulaşmak isteyen erkek gerekirse 5. kata tırmanır diye. Bakalım ben de kendi çapımda deney yapıyorum

Keşke bu spor yapıp story atıp basmışım amino asidi taş gibiyim diyen erkeklerin nesli tükense. İtici geliyo ya gerek yok

Yanlislikla aramisim ayak. Uzerine bir de yaziyor ve nasıl bir beklentiye girdiyse cvp vermedin diye sitem ediyor bir de.. o kadar emin yani sen yazarsin diye. yazmaliydin diye.. şimdi hirs guncellemesi yukleniyodur ona..

Yanlislikla aramisim ayak. Uzerine bir de yaziyor ve nasıl bir beklentiye girdiyse cvp vermedin diye sitem ediyor bir de.. o kadar emin yani sen yazarsin diye. yazmaliydin diye.. şimdi hirs guncellemesi yukleniyodur ona..
Bu hırs güncellemesinin sonuçları ne olur peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…