- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben esprili bir dille yazmaya çalışmıyorum. Çalışmak olmayan bir şeyi oldurtmaya çalışmaktır bana göre. Benim aslım bu.Evet yanıt vermeyerek iyi yapıyorsunuzz...
bir editte benden olsun;
Edit: konunuzu esprili dille yazmaya çalışıyorsunuz ama bence olmuyor komiklik katamıyorsunuz.. Malum gözler en çok yorulan organ, zamanımı okuyarak gözlerim daha fazla yorulmasın diye (daha fazla espri,komiklik olsun diye) uzattığınız cümleleri okumak için harcamak pek tercihim değil
Benden de sevgiler saygılar...
Iyisi mi kendi yoluna devam etKonuşmak iyi bir tercih değil TheTudors. Sonuçta karşındakini kaale alıyorsun. Hiç sallanmamak insanı daha hırslı yapar. Düşündürür. Bu niye yanıt vermiyor, başkası mı var gibi gibi.
Bu bebenin şansına mı bilmiyorum ama talipler yağıyor da yağıyor.Iyisi mi kendi yoluna devam etneden daha iyisi ve mutlusu senin olmasın ..
Bu bebenin şansına mı bilmiyorum ama talipler yağıyor da yağıyor.
Şimdi o düşünsün
Bir halt yiyememiş gibi duruyorbu o ergen polis değil mi? seni instadan engelleyip buhar olan.bas engeli gitsin , gezmiş dolaşmış haltları yemiş aklı sıra geri geldi ama yine gitmek üzere.sakın bulaşma bir daha.engele bebeyi gitsin.
Anna kiz hosgeldin :* kizana gelmis iste ne olacak.. dönmüş dolasmis gelmis. Hala orada misin yokluyor. Hiç tepki verme bakalim ne olacak.. bak sonra hak ettin diye kiziyoruz sana :))Merhabalar hatunlar,
Uzun sayılabilecek bir süre yoktum. Fark edilmiştir yokluğum diye düşünüyorum
Neyse, tabii ki son konularıma başrol olan erkekle ilgili durumlar oldu. Ben son mevzudan bahsetmek istiyorum.
Beni aradı geçen gün. Açmadım. Birkaç dakika sonra Wp üzerinden mesaj attı. 'Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
O an art arda 3 moda girdim. Birincisi 'Biliydim böyle olacağını' diye hıyarlı çocuk, ikincisi 'İşte beni delirten bu cümle' diyen Seda Sayan, üçüncüsü 'Ne kadar salak salak sorular bunlar ya' diyen Ozan Güven.
Mesajlarını saatler sonra okundu yaptım. Yanıt yazmadım yine. Okundu yaptıktan 3 dakika sonra 'Yanıt vermiyorsun öyle olsun' yazmış.
Sonra durum paylaşmış. Spor salonunda mikemmel vücudunu sergilerken
Saçmalıklar silsilesi. Yanlışlıkla arayamaz çünkü numaramı silmişti. Malum ekle-sil yapıp duruyordu. Aradıktan sonra yine eklemiş ki hakkında kısmı, durumu falan fıstık görünür oldu.
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek. Bunun ne galibası var? Bunun bir üst levelları 'Gece seni rüyamda gördüm. İyi misin?' diye ya da 'Kuzenim yazmış yhaaa' falan diye mesaj atmak.
Amacı ne sizce? Ve yanıt vermeyerek daha mı iyi yapıyorum?
Tecrübeli hatunları dinleyelim bi dedim
Edit: Her konuma atlayıp, 'Off yine sen' minvalinde şeyler yazıp, kendi çapında konumla alakasız benim üzerime oynamaya çalışıp laf geveleyenler oluyor. Rica ediyorum yapmayın. Çünkü ne kimsenin kulaklarını çınlatmak istiyorum, ne de 'Ne boş yapan insanlar var' diye düşünmek istiyorum. Saygılar, sevgiler.
Geçen birisinden duydum ulaşmak isteyen erkek gerekirse 5. kata tırmanır diye. Bakalım ben de kendi çapımda deney yapıyorumAnna kiz hosgeldin :* kizana gelmis iste ne olacak.. dönmüş dolasmis gelmis. Hala orada misin yokluyor. Hiç tepki verme bakalim ne olacak.. bak sonra hak ettin diye kiziyoruz sana :))
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek.
yemiştir o merak etme sen, az görmedik böyle bebeleriBir halt yiyememiş gibi duruyor
Sıfır tepki. Aferin kız. Egosu da kendi gibi kaslı bunun belli.Geçen birisinden duydum ulaşmak isteyen erkek gerekirse 5. kata tırmanır diye. Bakalım ben de kendi çapımda deney yapıyorum
Merhabalar hatunlar,
Uzun sayılabilecek bir süre yoktum. Fark edilmiştir yokluğum diye düşünüyorum
Neyse, tabii ki son konularıma başrol olan erkekle ilgili durumlar oldu. Ben son mevzudan bahsetmek istiyorum.
Beni aradı geçen gün. Açmadım. Birkaç dakika sonra Wp üzerinden mesaj attı. 'Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
O an art arda 3 moda girdim. Birincisi 'Biliydim böyle olacağını' diye hıyarlı çocuk, ikincisi 'İşte beni delirten bu cümle' diyen Seda Sayan, üçüncüsü 'Ne kadar salak salak sorular bunlar ya' diyen Ozan Güven.
Mesajlarını saatler sonra okundu yaptım. Yanıt yazmadım yine. Okundu yaptıktan 3 dakika sonra 'Yanıt vermiyorsun öyle olsun' yazmış.
Sonra durum paylaşmış. Spor salonunda mikemmel vücudunu sergilerken
Saçmalıklar silsilesi. Yanlışlıkla arayamaz çünkü numaramı silmişti. Malum ekle-sil yapıp duruyordu. Aradıktan sonra yine eklemiş ki hakkında kısmı, durumu falan fıstık görünür oldu.
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek. Bunun ne galibası var? Bunun bir üst levelları 'Gece seni rüyamda gördüm. İyi misin?' diye ya da 'Kuzenim yazmış yhaaa' falan diye mesaj atmak.
Amacı ne sizce? Ve yanıt vermeyerek daha mı iyi yapıyorum?
Tecrübeli hatunları dinleyelim bi dedim
Edit: Her konuma atlayıp, 'Off yine sen' minvalinde şeyler yazıp, kendi çapında konumla alakasız benim üzerime oynamaya çalışıp laf geveleyenler oluyor. Rica ediyorum yapmayın. Çünkü ne kimsenin kulaklarını çınlatmak istiyorum, ne de 'Ne boş yapan insanlar var' diye düşünmek istiyorum. Saygılar, sevgiler.
Kız sadece amino asidi bassa sadece, kaslarını şişirmek için iğne falan da yapıyor galiba.Keşke bu spor yapıp story atıp basmışım amino asidi taş gibiyim diyen erkeklerin nesli tükense. İtici geliyo ya gerek yok
Yanlislikla aramisim ayak. Uzerine bir de yaziyor ve nasıl bir beklentiye girdiyse cvp vermedin diye sitem ediyor bir de.. o kadar emin yani sen yazarsin diye. yazmaliydin diye.. şimdi hirs guncellemesi yukleniyodur ona..Keşke 'Yanlışlıkla aramışım' dese. Başım gözüm üzerine. 'Galiba yanlışlıkla aramışım' bu
Zaten amacı belli oluyor. Net ol da ergene bak yemeyeyim. En azından cesur adammış diyeyim. Ve net olsaydı yanıtını da alırdı.
Bilmiyorum belki telefonunu açmamam mı onu geri vitese attırdı.
Coşup yeniden yazacak, değil mi? :)Guzel annam benimadam belli ki pisman olmuş, senden bir ışık bekliyor. Sen de iyi yapmissin boyle sessiz kal, sessizlik insanlari cıldırtır.
Bu hırs güncellemesinin sonuçları ne olur peki?Yanlislikla aramisim ayak. Uzerine bir de yaziyor ve nasıl bir beklentiye girdiyse cvp vermedin diye sitem ediyor bir de.. o kadar emin yani sen yazarsin diye. yazmaliydin diye.. şimdi hirs guncellemesi yukleniyodur ona..
Aynen oyle sessizlik en guzeli, en sonunda kapina bile dayanabilirCoşup yeniden yazacak, değil mi? :)