- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Konumla ne alaka yazdıkların?Agresif olunca cool olmuyorsun.
Yazdıklarını dışarıdan bakan birinin gözüyle okusan sevgilisi demezdin sen de.
Sen sevgilicilik oynamışsın bence.
Çünkü kimse sevgilisi olduğu kişiyi o değerde gördüğü,bağının kuvvetli olduğunu düşündüğü birini her yerden silip engellemez.
Fuckbuddy kafasındayım,özgürüm,bedenim benim istediğimi yaparım,sevişmek benim için günlük aktivite kafasında bir kız gibi görünmek istiyorsun.
Ama aslında sen içindeki anaç,romantik,sadece birine bağlı olmak isteyen,erkekler için sevişmek odaklı bir kız değil safça sevilme odaklı bir kız olmak için çabalayan klasik kızı maskeliyorsun.
Ne güzel aferin sana.Yaptıklarından sonra hala kendisini bu kadar hatırlatabildiğine göre hemde minimum çabayla evet sizden uyanık.en son 2 yıllık ilişkimi bitirdim destan falanda yazmadım çok şükür.sürekli stalklarsan,her yaptığından bir anlam çıkarmaya çalışırsan tabiki atlatamazsın.unutmak istememene birşey diyemem ama bebe diye küçümsediğin insan sana bu kadar mesai harcatıyor sende küçük hesaplar peşinde koşuyorsun.kapına gelirse ne için geleceği belli ama kalıcı olmayacağını biliyorsun.çoğu kişinin ne yaptığı beni bağlamaz
seviye çok düştüNe güzel aferin sana.
Tamam öyle bebişim.
İkisi de bebe ondan:)Eşyalarım/eşyaların kalmış da klişe bence direk "aramak istedim aradım" dese vayy bebe değilmiş derdim .... ama sen bu oğlana yok yere kafa yoruyorsun be ... bi salamadın bu oğlanı
Konu sahibi sen olduğuna göre mecbur bağlısın konuya.Konumla ne alaka yazdıkların?
Kimseye gidip de benim ilgili yorum yapın demedim. Kimsenin benimle ilgili fikirlerini duymaya da ihtiyacım yok.
Açıkçası bana pek sağlıklı gelmiyor birisinin konusuna girip de konudan ayrı, o kişiyle ilgili yorum yapmak.
Kesin de ben en azından insanların yaşayış biçimlerine saygı duruyorum.Konu sahibi sen olduğuna göre mecbur bağlısın konuya.
Bunları göz önüne alarak konu açıyoruz buraya.
Sana sağlıklı gelen şeylerin de bana sağlıklı gelmediği kesin :)
Ooo vurdu ve gol oldu diyeyim mi?seviye çok düştübu çocuk bebeyse siz portakalda vitamin
Kesin de ben en azından insanların yaşayış biçimlerine saygı duruyorum.
Daha önceden fuckbuddy tarzı ilişkilerimin olmasıyla şimdi başka birisine bir şeyler hissetmemin ne bağlantısı olabilir ki? Bir şeyler hissediyorum diye klasik bir kadın yaptınız.
Neyse daha fazla uzatmayalim. Cidden beyin en fazla enerji yakan organ ve ben bu enerjiyi gerekli şeylerde kullanmak isterim.
kısacası daha çocuksun diyorum herşeyi açıklamam mı gerekiyor tek tekOoo vurdu ve gol oldu diyeyim mi?
Bugün de birisine kendimce laf soktum, kendimi kendime ispatladım, huzurla oturabilirim mi diyorsunuz? :)
Seviyesiz demek, yok portakalda vitamin demek nedir yahu? Az biraz haddinizi bilmenizi tavsiye ederim. Daha da uzatmayın rica ediyorum.kısacası daha çocuksun diyorum herşeyi açıklamam mı gerekiyor tek tekbu yaşta daha bu ne kibir kendini nimetten sanmak laf sokmaya çalışan sizsiniz.
saçma sapan cevap yazmasaydınız o zaman seviye düştü demezdim.bebişim ne alaka?önce siz haddinizi bilin.polemik olmasın,uzamasını istemiyorsan her yazdığıma cevap yazma ki bana cevap hakkı doğmasın bunu da ben mi söyleyeyimSeviyesiz demek, yok portakalda vitamin demek nedir yahu? Az biraz haddinizi bilmenizi tavsiye ederim. Daha da uzatmayın rica ediyorum.
Şimdi de aklıma hakaret etmek... :)saçma sapan cevap yazmasaydınız o zaman seviye düştü demezdim.bebişim ne alaka?önce siz haddinizi bilin.polemik olmasın,uzamasını istemiyorsan her yazdığıma cevap yazma ki bana cevap hakkı doğmasın bunu da ben mi söyleyeyimbu kadar basit birşeyi bile akıl edemiyorsun gelmiş bilmişlik taslıyorsun.
ne desem hakaret algılıyorsun ama öyle bir niyetim yok neyse bari buna cevap verme anna da konu kapansın.Şimdi de aklıma hakaret etmek... :)
Agresif olunca cool olmuyorsun.
Yazdıklarını dışarıdan bakan birinin gözüyle okusan sevgilisi demezdin sen de.
Sen sevgilicilik oynamışsın bence.
Çünkü kimse sevgilisi olduğu kişiyi o değerde gördüğü,bağının kuvvetli olduğunu düşündüğü birini her yerden silip engellemez.
Fuckbuddy kafasındayım,özgürüm,bedenim benim istediğimi yaparım,sevişmek benim için günlük aktivite kafasında bir kız gibi görünmek istiyorsun.
Ama aslında sen içindeki anaç,romantik,sadece birine bağlı olmak isteyen,erkekler için sevişmek odaklı bir kız değil safça sevilme odaklı bir kız olmak için çabalayan klasik kızı maskeliyorsun.