Biliydim Böyle Olacağını

Konumla ne alaka yazdıkların?
Kimseye gidip de benim ilgili yorum yapın demedim. Kimsenin benimle ilgili fikirlerini duymaya da ihtiyacım yok.

Açıkçası bana pek sağlıklı gelmiyor birisinin konusuna girip de konudan ayrı, o kişiyle ilgili yorum yapmak.

Ne güzel aferin sana.
Tamam öyle bebişim.

Eşyalarım/eşyaların kalmış da klişe bence direk "aramak istedim aradım" dese vayy bebe değilmiş derdim .... ama sen bu oğlana yok yere kafa yoruyorsun be ... bi salamadın bu oğlanı

Konu sahibi sen olduğuna göre mecbur bağlısın konuya.
Bunları göz önüne alarak konu açıyoruz buraya.
Sana sağlıklı gelen şeylerin de bana sağlıklı gelmediği kesin :)

Konu sahibi sen olduğuna göre mecbur bağlısın konuya.
Bunları göz önüne alarak konu açıyoruz buraya.
Sana sağlıklı gelen şeylerin de bana sağlıklı gelmediği kesin :)
Kesin de ben en azından insanların yaşayış biçimlerine saygı duruyorum.
Daha önceden fuckbuddy tarzı ilişkilerimin olmasıyla şimdi başka birisine bir şeyler hissetmemin ne bağlantısı olabilir ki? Bir şeyler hissediyorum diye klasik bir kadın yaptınız.

Neyse daha fazla uzatmayalim. Cidden beyin en fazla enerji yakan organ ve ben bu enerjiyi gerekli şeylerde kullanmak isterim.

Bence asla bir şey yazmayın. En iyisi gerçekten artık bu kişiyi unutmanız ve sallamamanız. Ancak illaha dönsün istiyorsanız yapabileceğiniz en iyi şey 1 ay falan asla ama asla yazdıklarına cevap yazmamak. Denenmiş yöntemdir, ayrıntılı bakmak isterseniz No Contact Rule diye aratıp inceleyebilirsiniz. Hani tam ben unuttum ve o döndü der ya insanlar aslında bilinçsiz olarak No Contact yaptıkları için oluyor bu. Altında yatan psikolojik nedenleri okuyabilirsiniz.

Senin yaşayış biçimine saygı duymasam burada daha farklı şeyler yazardım.
Fazla enerji de harcamamışsın zaten çünkü yazdıklarımdan alakasız bir sonuç çıkarmışsın.
Ben diyorum ki bebe dediğin kişi gerçekten bebe.
Balık baştan kokar.

Ooo vurdu ve gol oldu diyeyim mi?
Bugün de birisine kendimce laf soktum, kendimi kendime ispatladım, huzurla oturabilirim mi diyorsunuz? :)
kısacası daha çocuksun diyorum herşeyi açıklamam mı gerekiyor tek tekbu yaşta daha bu ne kibir kendini nimetten sanmaklaf sokmaya çalışan sizsiniz.

kısacası daha çocuksun diyorum herşeyi açıklamam mı gerekiyor tek tekbu yaşta daha bu ne kibir kendini nimetten sanmaklaf sokmaya çalışan sizsiniz.
Seviyesiz demek, yok portakalda vitamin demek nedir yahu? Az biraz haddinizi bilmenizi tavsiye ederim. Daha da uzatmayın rica ediyorum.

Seviyesiz demek, yok portakalda vitamin demek nedir yahu? Az biraz haddinizi bilmenizi tavsiye ederim. Daha da uzatmayın rica ediyorum.
saçma sapan cevap yazmasaydınız o zaman seviye düştü demezdim.bebişim ne alaka?önce siz haddinizi bilin.polemik olmasın,uzamasını istemiyorsan her yazdığıma cevap yazma ki bana cevap hakkı doğmasın bunu da ben mi söyleyeyimbu kadar basit birşeyi bile akıl edemiyorsun gelmiş bilmişlik taslıyorsun.

Şimdi de aklıma hakaret etmek... :)

Canım aslına bakarsan kaç yıllık sevgililiklerde bile olabiliyor o heryerden silip engellemek. Şuna sevgili değil de gerçekten seven , değer veren ve karakteri olan adam yapmaz böyle hareketi desek daha doğru olacak.

Konularını takip ediyorum, cevap yazmamalısın. Ama yazsan da yazmasan da bu adamın o istediğin özür dileme kıvamına geleceğini sanmıyorum. Yine de başarılar

başlığa güldüm Allah affetsin xd tablet reyizin sözü değil miydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…