- 7 Ağustos 2019
- 1.431
- 2.068
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Çocuk öyle ama benim anladığım konu sahibi sevgili olmak istiyor yoksa diğer kızları sorun etmemesi lazım.Iki taraf icin de sevgi uzerine kurulu olmayan bir iliski. Sadece sex icin birlikteler sanirim.
Ya sanki eski konularinda da sadece sex icin bu kisiyle beraberdi diye hatirliyorum eger karistirmiyorsam.Çocuk öyle ama benim anladığım konu sahibi sevgili olmak istiyor yoksa diğer kızları sorun etmemesi lazım.
Inan öyle dese muhtemelen yanıt verirdim.Reddedilme ihtimaline karşı gayet gururlu bir sebep göstermiş. Halbuki dese ki; seni çok özledim, konuşacağım şeyler var. Müsait olduğun bir zaman görüşelim mi? Ne olacak yani neresi dökülecek?
Özlemiş olabilir. Ya da aklıma dahi gelmeyen bir sebep olabilir.Sevişmek istiyordur o yüzden yoklamıştır.
Ne diye yazsın ki yoksa?
Benden uyanık mı? Pöfff.İşte gereksiz bunlar konu sahibi kabul edecek bu adamdan sağlam ilişki olmaz .bunu bilerek sadece sex için vs istiyorsa o zaman yeşil ışık yaksın yok kabul edemem diyorsa yol versin temelli.çocuk diye dalga geçiyorlar ama çocuk konu sahibinden uyanık.
Hayırdır açıp kalplerimize mi baktınız?Iki taraf icin de sevgi uzerine kurulu olmayan bir iliski. Sadece sex icin birlikteler sanirim.
Fuckbuddyler de birbirini özler.Özlemiş olabilir. Ya da aklıma dahi gelmeyen bir sebep olabilir.
Işte sorun şu ki biz fuckbuddy değildik.Fuckbuddyler de birbirini özler.
Ama sevişmek için.
Başka bir sebep yok.
Yazdıkların hiç tutarlı değil.Işte sorun şu ki biz fuckbuddy değildik.
Sevgiliydik.
Ayrıca insanı durumlar, ılişkiler falan 2+2=4 gibi olamıyor maalesef. Sittin tane sebep olabilir.
Keşke zannettiğiniz gibi her şeyin, her durumun falan tek sebebi olsa da biz insanlar daha az düşünme mesaisi yapabilsek.
Ne mana ya?Yazdıkların hiç tutarlı değil.
Sevgilin değildi ki bu çocuk.Ne mana ya?
Tutarlı olmayan ne varmış? Sırf senin dediğine karşı çıkan bir şey öne sürdüm diye mi tutarsız oldum?
Sevgilimdi. Hayatımdaki insan, görüştüğüm kişi diye bahsetmişim önceki konularımda. Daha nasıl belli edebilirim erim, erkeğim, gelecekteki kocişkom falan diye mi?Sevgilin değildi ki bu çocuk.
Konularında öyle demiyordun.
Vücudu hoşuma gidiyor,bir şeyler hissediyorum ama bu bebe daha filan diyen sen değil miydin?
Hatta sadece sen varsın artık diye önünde diz çöküp ardından hemen seni her yerden silen de bu değil miydi?
Agresif olunca cool olmuyorsun.Sevgilimdi. Hayatımdaki insan, görüştüğüm kişi diye bahsetmişim önceki konularımda. Daha nasıl belli edebilirim erim, erkeğim, gelecekteki kocişkom falan diye mi?
Birisi sevgilim olunca da vücudu hoşuma gidebiliyor, evet yaşı küçük ve evet big love falan hissetmiyorum. Yaşı küçük demem ve aşırı büyük hislerimin olmayışı mı sevgilim olmadığını düşündürdü?
Valla bazen bazı insanlar sırf bir şeyler demiş olmak için konuşuyor gibime geliyor.
Merhaba, ben fark etmedim yokluğunu çünkü ben de bayadır yoktum
Konularına hakim değilim ama böyle taktikler yapan, telefon numaran ekli olmadığı halde "yanlışlıkla aramışım" gibi kaçak dövüşen erkeklerden hiç haz etmiyorum. Benim de geçmişimde vardı böyleleri. Yaşım geldi 30a, daha böyle net, ne istediğini bilen erkeklere önem veriyorum. Bu da öyle biri değil de hava cıva gibi. Bence cevap verme. Düpedüz salak yerine koyuyor. Eğer çok zorlarsa açık açık yazarsın def edersin.
Konuyla alakası yok ama önceki nickiniz neydi :) içimden bir ses önceki nickinizi bildiğimi söylüyor. Husumetli isek önceki nickle çemkirme ihtimaliniz de var elbet ama merak ettim :)
Konu sahibi, bağa Biraz libido versene ahajsjsjks. Bende kalmadı hiç.
Leonela idi. Ama ben Bayadır yoktum ara ara geldim gittimşimdi yeniden değiştirmeyi düşünüyorum da şöyle sizinki gibi komik güzel bir nick aklıma gelince Yok husumetimiz yoktu. Ben severdim sizi yani öyle hatırlıyorum. Sevmediklerimi hatırlıyorum çünkü
Teşekkür ederim efem hatırlayamadım Nicki alla alla nite böyle tanıyormuşum gibi hissettim ki acaba :)
Sürtünen sünger nasıl nick olarak ajsjemdkdkrr.
Yaptıklarından sonra hala kendisini bu kadar hatırlatabildiğine göre hemde minimum çabayla evet sizden uyanık.en son 2 yıllık ilişkimi bitirdim destan falanda yazmadım çok şükür.sürekli stalklarsan,her yaptığından bir anlam çıkarmaya çalışırsan tabiki atlatamazsın.unutmak istememene birşey diyemem ama bebe diye küçümsediğin insan sana bu kadar mesai harcatıyor sende küçük hesaplar peşinde koşuyorsun.kapına gelirse ne için geleceği belli ama kalıcı olmayacağını biliyorsun.çoğu kişinin ne yaptığı beni bağlamazBenden uyanık mı? Pöfff.
Muhtemelen siz de dahil buradaki çoğu kişi ayrılık sonrası sessiz kalmaz, destan yazar, çocuğa etmedik laf bırakmazdı falan.
Her ne olursa olsun kapıma gelen o.
Çoğu kişi bebenin son yaptığına da bir şekilde yanıt verirdi.
Adamın seksi gelmiş benceDaha kaliteli bir zarf atış beklerdim.
Mesela 'Eşyaların bende kalmış. Ne yapayım onları?' daha kurtarıcı bence..