Biliydim Böyle Olacağını

Çocuk öyle ama benim anladığım konu sahibi sevgili olmak istiyor yoksa diğer kızları sorun etmemesi lazım.
Ya sanki eski konularinda da sadece sex icin bu kisiyle beraberdi diye hatirliyorum eger karistirmiyorsam.
Diger kizlari sorun edip ayrildilarsa o zaman da boyle bir adami takmamasi lazimdi. Bilmiyorum. Adamin 5 para etmedigi kesin. O zaman ugrasmaya ya da cevap yazmaya da gerek yok. Hatta mavi tik olur diye saatler sonra mesaji okumaya, bilmem kac zaman sonra yazmaya da gerek yok. Adami istemiyorsa bunlarla ugrasmazdi, cevap verme tenezzulu bile gostermezdi. Istemem yan cebime koy gibi konu sahibinin durumu.
Ha konu sahibi adami pesinden kosturacagini saniyor belki de. Adam en fazla istedigi olana kadar kosar, sonra yine fabrika ayatlarina doner ki bu adam muhtemelen simdi bosta kalmis o yuzden eskilere sarmis. Cunku erkekler bosta kalinca yeni birini bulana kadar eskilere sarar.
Aslinda bos yere yaziyoruz. Konu sahibi de ne yapmasi gerektigini biliyordur: noylelerini dusunmek bile zaman kaybi.

Reddedilme ihtimaline karşı gayet gururlu bir sebep göstermiş. Halbuki dese ki; seni çok özledim, konuşacağım şeyler var. Müsait olduğun bir zaman görüşelim mi? Ne olacak yani neresi dökülecek?
Inan öyle dese muhtemelen yanıt verirdim.
Şimdi de zaten amacını anladım ve artı olarak komik duruma düştü gözümde.

Artık sosyal medya, internet kullanan gençleriz.
Yok seni rüyamda gördüm dün gece iyi misin, kuzenim yazmış, yanlışlıkla aramışım gibi bahaneler çok klişe. Mesela onda kalan eşyalarım için yazabilirdi.

Benden uyanık mı? Pöfff.
Muhtemelen siz de dahil buradaki çoğu kişi ayrılık sonrası sessiz kalmaz, destan yazar, çocuğa etmedik laf bırakmazdı falan.
Her ne olursa olsun kapıma gelen o.
Çoğu kişi bebenin son yaptığına da bir şekilde yanıt verirdi.

Iki taraf icin de sevgi uzerine kurulu olmayan bir iliski. Sadece sex icin birlikteler sanirim.
Hayırdır açıp kalplerimize mi baktınız?
Fuckbuddy olduğum bir insanın karşı cinsle olan yakinlasmalarini takacak kadar keçileri kaçırmadım daha.
Onu bilemem ama benim içimde ona karşı sevgi var/dı.

Fuckbuddyler de birbirini özler.
Ama sevişmek için.
Başka bir sebep yok.
Işte sorun şu ki biz fuckbuddy değildik.
Sevgiliydik.
Ayrıca insanı durumlar, ılişkiler falan 2+2=4 gibi olamıyor maalesef. Sittin tane sebep olabilir.
Keşke zannettiğiniz gibi her şeyin, her durumun falan tek sebebi olsa da biz insanlar daha az düşünme mesaisi yapabilsek.

Yazdıkların hiç tutarlı değil.

Ne mana ya?
Tutarlı olmayan ne varmış? Sırf senin dediğine karşı çıkan bir şey öne sürdüm diye mi tutarsız oldum?
Sevgilin değildi ki bu çocuk.
Konularında öyle demiyordun.
Vücudu hoşuma gidiyor,bir şeyler hissediyorum ama bu bebe daha filan diyen sen değil miydin?
Hatta sadece sen varsın artık diye önünde diz çöküp ardından hemen seni her yerden silen de bu değil miydi?

Sevgilimdi. Hayatımdaki insan, görüştüğüm kişi diye bahsetmişim önceki konularımda. Daha nasıl belli edebilirim erim, erkeğim, gelecekteki kocişkom falan diye mi?
Birisi sevgilim olunca da vücudu hoşuma gidebiliyor, evet yaşı küçük ve evet big love falan hissetmiyorum. Yaşı küçük demem ve aşırı büyük hislerimin olmayışı mı sevgilim olmadığını düşündürdü?

Valla bazen bazı insanlar sırf bir şeyler demiş olmak için konuşuyor gibime geliyor.

Agresif olunca cool olmuyorsun.
Yazdıklarını dışarıdan bakan birinin gözüyle okusan sevgilisi demezdin sen de.
Sen sevgilicilik oynamışsın bence.
Çünkü kimse sevgilisi olduğu kişiyi o değerde gördüğü,bağının kuvvetli olduğunu düşündüğü birini her yerden silip engellemez.
Fuckbuddy kafasındayım,özgürüm,bedenim benim istediğimi yaparım,sevişmek benim için günlük aktivite kafasında bir kız gibi görünmek istiyorsun.
Ama aslında sen içindeki anaç,romantik,sadece birine bağlı olmak isteyen,erkekler için sevişmek odaklı bir kız değil safça sevilme odaklı bir kız olmak için çabalayan klasik kızı maskeliyorsun.

Konuyla alakası yok ama önceki nickiniz neydi :) içimden bir ses önceki nickinizi bildiğimi söylüyor. Husumetli isek önceki nickle çemkirme ihtimaliniz de var elbet ama merak ettim :)

Konu sahibi, bağa Biraz libido versene ahajsjsjks. Bende kalmadı hiç.

Leonela idi. Ama ben Bayadır yoktum ara ara geldim gittim şimdi yeniden değiştirmeyi düşünüyorum da şöyle sizinki gibi komik güzel bir nick aklıma gelince Yok husumetimiz yoktu. Ben severdim sizi yani öyle hatırlıyorum. Sevmediklerimi hatırlıyorum çünkü

Teşekkür ederim efem hatırlayamadım Nicki alla alla nite böyle tanıyormuşum gibi hissettim ki acaba :)

Sürtünen sünger nasıl nick olarak ajsjemdkdkrr.

Teşekkür ederim efem hatırlayamadım Nicki alla alla nite böyle tanıyormuşum gibi hissettim ki acaba :)

Sürtünen sünger nasıl nick olarak ajsjemdkdkrr.

Daha önce muhakkak sohbet etmişizdir çünkü ben baya aktiftim kerkinensünger de olur Ama o hanımın konusunda o konuda eleştirilmesine karşıyım yalan yok.

Yaptıklarından sonra hala kendisini bu kadar hatırlatabildiğine göre hemde minimum çabayla evet sizden uyanık.en son 2 yıllık ilişkimi bitirdim destan falanda yazmadım çok şükür.sürekli stalklarsan,her yaptığından bir anlam çıkarmaya çalışırsan tabiki atlatamazsın.unutmak istememene birşey diyemem ama bebe diye küçümsediğin insan sana bu kadar mesai harcatıyor sende küçük hesaplar peşinde koşuyorsun.kapına gelirse ne için geleceği belli ama kalıcı olmayacağını biliyorsun.çoğu kişinin ne yaptığı beni bağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…