- 5 Mayıs 2019
- 742
- 972
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
O an art arda 3 moda girdim. Birincisi 'Biliydim böyle olacağını' diye hıyarlı çocuk, ikincisi 'İşte beni delirten bu cümle' diyen Seda Sayan, üçüncüsü 'Ne kadar salak salak sorular bunlar ya' diyen Ozan Güven.
Burada bence eğlenceli birşey söylemeye çalışmış burada. Yani yanlışlıkla aramış olamayacağı aşikar, bunu senin de tahmin edebildiğini düşünüyor ama açıktan "özledim görüşmek istiyorum" demek belki hem sıradan hem biraz gurur kırıcı görünmüş olabilir gözüne. Seçimler senin seçimlerin ama hissettiğini söylemekten çekinmeyen, yormayan adamlar daha iyi gelir belkiGaliba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
Boşa gurur yapma kendine yazık. Çocuk takıldıktan sonra yine arazi olacak çünkü. İstediği ne sen de biliyorsun. Senin de isteğin buysa hiç bekleme sürünen pek o gibi durmuyor zira :)Çocuk çok güzel çocuk be. Vücudu, yüzü falan.
Takılacaksam bile hemen kabul edemem, biraz sürünsün.
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Geçmişimdeki bir kişiyi hatırlattı konun bana, hem de fena halde. Bir çözümüm yok, kelin ilacı olsa başına sürerdi. Ama umarım sen benim gibi üzülmezsinÇocuk çok güzel çocuk be. Vücudu, yüzü falan.
Takılacaksam bile hemen kabul edemem, biraz sürünsün.
Sürünen gayet de o.Boşa gurur yapma kendine yazık. Çocuk takıldıktan sonra yine arazi olacak çünkü. İstediği ne sen de biliyorsun. Senin de isteğin buysa hiç bekleme sürünen pek o gibi durmuyor zira :)
Kız sen o kategoriye girer misin hiçKonuyu gordum ve
Offf yine mi sen sshhshajahdkakdjskk
Anna ozlemisim bebegim ya. Konularina hep ayni yorumu yapiyorum diye offff yine mi ayni yorum ahahahah deme de cidden sektir edilmesi gerektigi icin yaziyorum
Valla billa sektir et su salagi. Bak allahin adini veriyom kurban oliiim
Operim caniko,sevgiler
Yapan değil bunları aşama aşama takip edip bir derdim var adlı foruma on tane konu açan sürünüyodur benim için. Adam senin kafanı karıştırıyor ilginin farkında çünkü tamamen kaybetmek istemiyor, senin aşkından falan da değil ten uyumunuzdan dolayı. Sen olaya buradan bakmıyorsun işte sorun orada. Senin de beklentin buysa süründürme falan hikaye, fazlasını bekliyosan da hiiç o toplara girme. Bu çocuktan fazlası çıkmaz kendini kandırma boşuna. Tabi biz ne desek sen hayal aleminde yoo sürünmüyorum yoo bana aşık yoo kimse bi ben değil demeye devam edeceksin. Olsun büyüyünce geçer, o zaman okuyup gülersin bunlara. Anı olsunSürünen gayet de o.
Sürekli ekle-sil yapmak, durumlar paylaşmak, GALİBA YANLIŞLIKLA aramalar falan gayet de sürünmenin göstergesi.
Sürünenin ben olduğuma dair bir imada bulunuyorsun sanırım da ne sürünme emaresi gördün?
Ayy aynen valla adam gibi pişmanım özledim kız seni desin canımı yesin bu nedir salak salak yanlışlıkla aradımlar
Burada bence eğlenceli birşey söylemeye çalışmış burada. Yani yanlışlıkla aramış olamayacağı aşikar, bunu senin de tahmin edebildiğini düşünüyor ama açıktan "özledim görüşmek istiyorum" demek belki hem sıradan hem biraz gurur kırıcı görünmüş olabilir gözüne. Seçimler senin seçimlerin ama hissettiğini söylemekten çekinmeyen, yormayan adamlar daha iyi gelir belki
Tatlım hayırdır yav? Bu kadar paragraf döşemişsin.Yapan değil bunları aşama aşama takip edip bir derdim var adlı foruma on tane konu açan sürünüyodur benim için. Adam senin kafanı karıştırıyor ilginin farkında çünkü tamamen kaybetmek istemiyor, senin aşkından falan da değil ten uyumunuzdan dolayı. Sen olaya buradan bakmıyorsun işte sorun orada. Senin de beklentin buysa süründürme falan hikaye, fazlasını bekliyosan da hiiç o toplara girme. Bu çocuktan fazlası çıkmaz kendini kandırma boşuna. Tabi biz ne desek sen hayal aleminde yoo sürünmüyorum yoo bana aşık yoo kimse bi ben değil demeye devam edeceksin. Olsun büyüyünce geçer, o zaman okuyup gülersin bunlara. Anı olsun
Kız sen o kategoriye girer misin hiç
Emin ol yokluğunu kimse fark etmemiştirMerhabalar hatunlar,
Uzun sayılabilecek bir süre yoktum. Fark edilmiştir yokluğum diye düşünüyorum
Neyse, tabii ki son konularıma başrol olan erkekle ilgili durumlar oldu. Ben son mevzudan bahsetmek istiyorum.
Beni aradı geçen gün. Açmadım. Birkaç dakika sonra Wp üzerinden mesaj attı. 'Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
O an art arda 3 moda girdim. Birincisi 'Biliydim böyle olacağını' diye hıyarlı çocuk, ikincisi 'İşte beni delirten bu cümle' diyen Seda Sayan, üçüncüsü 'Ne kadar salak salak sorular bunlar ya' diyen Ozan Güven.
Mesajlarını saatler sonra okundu yaptım. Yanıt yazmadım yine. Okundu yaptıktan 3 dakika sonra 'Yanıt vermiyorsun öyle olsun' yazmış.
Sonra durum paylaşmış. Spor salonunda mikemmel vücudunu sergilerken
Saçmalıklar silsilesi. Yanlışlıkla arayamaz çünkü numaramı silmişti. Malum ekle-sil yapıp duruyordu. Aradıktan sonra yine eklemiş ki hakkında kısmı, durumu falan fıstık görünür oldu.
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek. Bunun ne galibası var? Bunun bir üst levelları 'Gece seni rüyamda gördüm. İyi misin?' diye ya da 'Kuzenim yazmış yhaaa' falan diye mesaj atmak.
Amacı ne sizce? Ve yanıt vermeyerek daha mı iyi yapıyorum?
Tecrübeli hatunları dinleyelim bi dedim
Edit: Her konuma atlayıp, 'Off yine sen' minvalinde şeyler yazıp, kendi çapında konumla alakasız benim üzerime oynamaya çalışıp laf geveleyenler oluyor. Rica ediyorum yapmayın. Çünkü ne kimsenin kulaklarını çınlatmak istiyorum, ne de 'Ne boş yapan insanlar var' diye düşünmek istiyorum. Saygılar, sevgiler.
Yok valla fark edenler var.Emin ol yokluğunu kimse fark etmemiştir
Bu arada beyimiz yine kalbini kırmaya gelmiş bu kadar net.!! saf olma lütfen yol ver gitsinYaşadıklarımız çok güzeldi.
Onu istiyorum. Ama bu kadar kolaya bağlayamaz.
Açık açık 'Özür diliyorum, seni özledim' bilmem ne demesi lazım.
Bu arada kullanıcı adınız ve avatarınız kalp ben.
Bu arada en son hamilelikle ilgili bir konu açmıştın ne oldu regl oldun mu?Merhabalar hatunlar,
Uzun sayılabilecek bir süre yoktum. Fark edilmiştir yokluğum diye düşünüyorum
Neyse, tabii ki son konularıma başrol olan erkekle ilgili durumlar oldu. Ben son mevzudan bahsetmek istiyorum.
Beni aradı geçen gün. Açmadım. Birkaç dakika sonra Wp üzerinden mesaj attı. 'Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
Mesajlarını saatler sonra okundu yaptım. Yanıt yazmadım yine. Okundu yaptıktan 3 dakika sonra 'Yanıt vermiyorsun öyle olsun' yazmış.
Sonra durum paylaşmış. Spor salonunda mikemmel vücudunu sergilerken
Saçmalıklar silsilesi. Yanlışlıkla arayamaz çünkü numaramı silmişti. Malum ekle-sil yapıp duruyordu. Aradıktan sonra yine eklemiş ki hakkında kısmı, durumu falan fıstık görünür oldu.
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek. Bunun ne galibası var? Bunun bir üst levelları 'Gece seni rüyamda gördüm. İyi misin?' diye ya da 'Kuzenim yazmış yhaaa' falan diye mesaj atmak.
Amacı ne sizce? Ve yanıt vermeyerek daha mı iyi yapıyorum?
Tecrübeli hatunları dinleyelim bi dedim
Edit: Her konuma atlayıp, 'Off yine sen' minvalinde şeyler yazıp, kendi çapında konumla alakasız benim üzerime oynamaya çalışıp laf geveleyenler oluyor. Rica ediyorum yapmayın. Çünkü ne kimsenin kulaklarını çınlatmak istiyorum, ne de 'Ne boş yapan insanlar var' diye düşünmek istiyorum. Saygılar, sevgiler.
Hahahhshs e paragraf döşeyelim diye açmıyor musun bu konuları? İstediğin üyeler yorum yapsın istiyorsan onlara özel mesajda anlat derdini al cevabını o zaman. Ben zaten çocuğun aşkından deli divane oldun sürünüyosun demedim, hayatına devam da etsen bu çocuk aklında işte. Taliplerinle arkadaşlarınla mutlu olsan bu çocuk için bu kadar mesai harcamazsın. Ayrıca diyelim ki berbat bi ilişkim var ve herkesin bu durumda olmasını istiyorum inan senin için bunu istememe gerek yok, zaten berbat bir ilişkin varTatlım hayırdır yav? Bu kadar paragraf döşemişsin.
Boş vaktim var canım sıkıldı açtım oldu mu?
Sen arada olan yazmadığım olayları biliyor musun mesela kesin kesin konuşuyorsun? Yoksa berbat bir ilişkisi olup herkesin o durumda olmasını isteyen birisi misin acaba?
Ah keşke herkes benim gibi sürünse o zaman. Arkadaşlarımla, taliplerimle takılıp; yiyip, içip, geziyorum. Böyle sürünmeye can kurban.
Yani tam düşündüğüm buydu zaten de akıl akıldan üstündür. Belki ek bir şeyler kaparım buradan dedim.Amaç ne olabilir sence?
Klasik nabız yoklamak.