Biliydim Böyle Olacağını

Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
Burada bence eğlenceli birşey söylemeye çalışmış burada. Yani yanlışlıkla aramış olamayacağı aşikar, bunu senin de tahmin edebildiğini düşünüyor ama açıktan "özledim görüşmek istiyorum" demek belki hem sıradan hem biraz gurur kırıcı görünmüş olabilir gözüne. Seçimler senin seçimlerin ama hissettiğini söylemekten çekinmeyen, yormayan adamlar daha iyi gelir belki

Çocuk çok güzel çocuk be. Vücudu, yüzü falan.
Takılacaksam bile hemen kabul edemem, biraz sürünsün.
Boşa gurur yapma kendine yazık. Çocuk takıldıktan sonra yine arazi olacak çünkü. İstediği ne sen de biliyorsun. Senin de isteğin buysa hiç bekleme sürünen pek o gibi durmuyor zira :)

Çocuk çok güzel çocuk be. Vücudu, yüzü falan.
Takılacaksam bile hemen kabul edemem, biraz sürünsün.
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Geçmişimdeki bir kişiyi hatırlattı konun bana, hem de fena halde. Bir çözümüm yok, kelin ilacı olsa başına sürerdi. Ama umarım sen benim gibi üzülmezsin

Boşa gurur yapma kendine yazık. Çocuk takıldıktan sonra yine arazi olacak çünkü. İstediği ne sen de biliyorsun. Senin de isteğin buysa hiç bekleme sürünen pek o gibi durmuyor zira :)
Sürünen gayet de o.
Sürekli ekle-sil yapmak, durumlar paylaşmak, GALİBA YANLIŞLIKLA aramalar falan gayet de sürünmenin göstergesi.

Sürünenin ben olduğuma dair bir imada bulunuyorsun sanırım da ne sürünme emaresi gördün?

Konuyu gordum ve
Offf yine mi sen sshhshajahdkakdjskk

Anna ozlemisim bebegim ya. Konularina hep ayni yorumu yapiyorum diye offff yine mi ayni yorum ahahahah deme de cidden sektir edilmesi gerektigi icin yaziyorum
Valla billa sektir et su salagi. Bak allahin adini veriyom kurban oliiim

Operim caniko,sevgiler

Kız sen o kategoriye girer misin hiç

Canım biz bu adama ergen demekten yıldık artık bas engeli gitsin şuna amma uzadı bu mevzuu

Yapan değil bunları aşama aşama takip edip bir derdim var adlı foruma on tane konu açan sürünüyodur benim için. Adam senin kafanı karıştırıyor ilginin farkında çünkü tamamen kaybetmek istemiyor, senin aşkından falan da değil ten uyumunuzdan dolayı. Sen olaya buradan bakmıyorsun işte sorun orada. Senin de beklentin buysa süründürme falan hikaye, fazlasını bekliyosan da hiiç o toplara girme. Bu çocuktan fazlası çıkmaz kendini kandırma boşuna. Tabi biz ne desek sen hayal aleminde yoo sürünmüyorum yoo bana aşık yoo kimse bi ben değil demeye devam edeceksin. Olsun büyüyünce geçer, o zaman okuyup gülersin bunlara. Anı olsun

Ayy aynen valla adam gibi pişmanım özledim kız seni desin canımı yesin bu nedir salak salak yanlışlıkla aradımlar

Tatlım hayırdır yav? Bu kadar paragraf döşemişsin.
Boş vaktim var canım sıkıldı açtım oldu mu?

Sen arada olan yazmadığım olayları biliyor musun mesela kesin kesin konuşuyorsun? Yoksa berbat bir ilişkisi olup herkesin o durumda olmasını isteyen birisi misin acaba?

Ah keşke herkes benim gibi sürünse o zaman. Arkadaşlarımla, taliplerimle takılıp; yiyip, içip, geziyorum. Böyle sürünmeye can kurban.

Emin ol yokluğunu kimse fark etmemiştir

Bu arada en son hamilelikle ilgili bir konu açmıştın ne oldu regl oldun mu?

Hahahhshs e paragraf döşeyelim diye açmıyor musun bu konuları? İstediğin üyeler yorum yapsın istiyorsan onlara özel mesajda anlat derdini al cevabını o zaman. Ben zaten çocuğun aşkından deli divane oldun sürünüyosun demedim, hayatına devam da etsen bu çocuk aklında işte. Taliplerinle arkadaşlarınla mutlu olsan bu çocuk için bu kadar mesai harcamazsın. Ayrıca diyelim ki berbat bi ilişkim var ve herkesin bu durumda olmasını istiyorum inan senin için bunu istememe gerek yok, zaten berbat bir ilişkin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…