bilgisayar paylaşılır mı?

çalışıp para kazanma konusunu sormuştum da sevgilisi çalışmasını istemiyormuş o yüzden part time çalışma şansının olmadığını söyledi

Aynen!! o kadar sene öğrencilik yaptım, ailemden de bana ikinci el bi laptop alın 4 sene başka bir şey istemicem dedim (öyle de oldu) Ama bir güne bir gün biri de gelip cınıms, çalışmamı istemeyen erkek arkadaşımla lak lak yapmak için şu bilgisayarını ver demedi, ödev, araştırma işlerinde ise benim taka resmen ortalık malı oluyordu.

Ben vermezdim. Seçim için ailesinin yanına gitmek zorunda değil, ikametgah aldırma diye bir şey icat olmuş süper. Kendi belediyemden burs almak için değiştirmiiyorum diye de zırvalamasın, yeni yerde başvurur öyle bir durum varsa.

Aklima bir olay geldi. Ozel yurt da kaliyordum sehir disinda okuyordum. oda arkadaslarim hic birsey getirmiyolardi. Orn sac kurutma,duzlestirici,kremler ,makyaj malzemeleri gibi

Bende hayir diyemem sac duzlestiricimi (ozamanlar babacigim en iyisinden bir duzlestirici almisti taksitle)
Istemislerdi tabi ki vermistim. Birakirdim okuldan bir gelirdim duzlestirici hala sicakkk.. biraz kizardim ama ihtiyac derdim.. ben 15dk da yapardim arkadasim 1 saat de yapardi.
En sonunda 1ay sonra duzlestirici mahvoldu bozulmustu sabah aksam duzlestirince ne olcak bozuldu.
Okadar uzulmustum ki cunku ozaman anladim ki sirf kimseye vermemek icin hic biri kisisel esya gtrmezmis.

Sac kurutma makinasi hic kimsede yok.
oda 4kisilik ama 8kisi icinde samimiyet vs baktim onuda onune gelen aliyo..
koydum dolaba.. bigun biri dedi ne koyuyosun dolaba suraya assana..
yok dedim bundan sonra hic birseyimi ortada birakmiyorum dedim sakayla cimri de dedi :)bazi insanlar boyledir.
Yada mont ortada biraksam bir gelirdim mont yok.. biri giymis gitmis millet uyanik..
Oyuzden kutuphane kapanana kadar halledebilir. Cok acil durum olursa belki verebilirsin.

her şeyi paylaşabilirim ama bilgisayarımı değil
senin adına bir siteye üye olup baş ağrıtıcı paylaşım yaparsa sen suçlanırsın o değil

Ben olsam bi gast oturumu acar hic bir bilgime ulasamayacagi dosyalari silemeyecegi yalnizca inernetini kullanabilecegi verirdim..

haklısın
bilgisayarı bozulmuşsa acil bir şey varsa yapabilir ama olabildiğine keyfi sebeplerle kendi bilgisayarımı ortalık malına çeviremem 400 sayfa tez yazdım neredeyse hepsi kütüphanenin yavaş bilgisayarlarında rahatsız koltuklarında

kısa ve net olarak hayır diyorum
ödevlerini kütüphanede yapabilir
sevgilisiyle de internet cafeye 1 tl versin arada görüşür.

yemin ederim sırf bu sebepler yüzünden kanser olucağımı bildiğimden yurda gitmiyorum

yemin ederim sırf bu sebepler yüzünden kanser olucağımı bildiğimden yurda gitmiyorum
Evet cok uyaniklar babamiz alsin bize rahat edelim bazi uyaniklar nasil kullanirim pesinde.. ayakkabilarim allahtan uymuyodu hahahaha herseyimi dolaba koyuyodm en iyisi oyle valla

Evet cok uyaniklar babamiz alsin bize rahat edelim bazi uyaniklar nasil kullanirim pesinde.. ayakkabilarim allahtan uymuyodu hahahaha herseyimi dolaba koyuyodm en iyisi oyle valla
ya birinin aa ne kadar güzelmiş demesi bile bana üç buçuk attırıyor ya isterse diye
hiç paylaşımcı biri olmadım,olamadım
can ciğer dostum hırkamı istedğindei "direkt canım hayır beni biliyorsun" demiş insanım
birinin eşyamı kıyafetimi kullanma olasılığı şu anda tüylerimi diken diken yapmakla beraber gözlerime kan fışkırttı
Allahım sen koru

Bir günlük istemiyor gelince kalacak kalması içinde bir arkadaşı varmış o İstanbul değilmiş yazın gelirmiş o da o zaman gelecekmiş

En güzeli, hayır demek. Eşya paylaşmayınca da yurtta güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Benim 4. senem kyk'da, bir kere bile eşyama kimseyi ortak etmiş değilim. Kimse de kolay bere gelip benden eşya isteyemez zaten. Yurt demek paylaşım demek değildir, herkes gayet de güzel başının çaresine bakıyor ve bakmalı da. :) Yazık günah değil mi senin ailen alsın, parayı onlar saçsın sonra aman canım kullansın ne olacak diyesin? Yok öyle şey olmaz. Öyle arkadaşlık da olmaz olsun, otlakçılıktan başka bişey değil. Ütü birinden, saç kurutma birinden, ketıl birinden, çay kahve birinden; oh ne ala memleket!

Ben olsam vermezdim sanırım.Yada en fazla haftada 2-3 saat kadar toplam.Elektronik eşyalarımı kullandırmayı sevmiyorum.Gerçi seninle aynı odada bile olmayıp üst katında kalan bir kız senden bunu neden isteyebiliyor neden bu yakınlığı kurdun yani onuda anlamadım.

Ben bilgisayarımı asla paylaşmam durumu ne olursa olsun. İçinde özel resimlerim, belgelerim olabilir. Ne bileyim geçmişte girdiğim sitelere bakılma ihtimalinden hoşlanmam vs..

Bilemedim simdi. Belli ki parasiz pulsuz. Acirdim ve verirdim sevaptir derdim. Okuyan insan belki hayir duani alir. Yine de sen bilirsin.

ben 2.sınıflara da ocakta yatıyor diye biliyorum her neyse ben olsam vermem konu sahibi , gitsin part time iş bulsun çalışsın alsın bilgisayar önemli içinde ödevler falan oluyor bir çökse gitti emekler.

3 aenedir kyk bursu alıyorum sadece ilk seferinde ocakta yatıyor sonra yazin dahil yatmaya devam ediyor

3 aenedir kyk bursu alıyorum sadece ilk seferinde ocakta yatıyor sonra yazin dahil yatmaya devam ediyor
Ben de kyk kredisi alıyorum, ilk aldığımız zaman yani 1. sınıftayken bi Ocak'ta yattı, hiç unutmam banka kuyruğunda o deli soğukta beklemiştik banka işlemleri ve paramızı nakit olarak almak için. :) Ayın sonunda da atm kartımız çıkarılmıştı, onu da gidip almıştık şubeden. Ocak'ta toplu para alacaksınız demişlerdi sağdan soldan ama toplu para falan gelmedi tabi, normal bir aylık burs kadar almıştık, 280 lira.

Elektronik esyayi ben istemeyede cekinirim ve pahali bisey cekinirdim.Bence verme 8e kadar halledebilir yani isini ama erkek arkadasiyla gorusmesi icin 1-2 kere verebilirsin bence ama surekli degil yani

hım bilmiyordum ya kardeşim yeni kazandı daha burs falan alamadık meger ocakta yatıyormuş ne kadar saçma bişey
Yıllardır öyle, ilk burs/kredi parası yeni yılın ilk ayında veriliyor. Bildiğim kadarıyla bu yıl başvuruları bile henüz başlamadı.

Ben mi o enayiydim bilgisayarım odamda ortalık malıydı sen mi çok dikkatlisin Çözemedim..
Ben paylassamda başına kolay kolay birşey gelmiyor çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…