• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı bilmiyorum?

kızlar benimde bi derdim var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan yaklaşık 6 ay önce erkek arkadAşım memleketine gitti yaz tatilinde orda abisine nişan yaptılar tabi ailesi bizim ilişkimizi bilio 4. seneye girdik ayrıca neyse abisin nişanlısının kardeşi beni bildiği halde erkek arkadaşıma teklif etmiş.Bende 6. hismi nedir nişan fotoğraflarında o kızı gördüm sana takılıyomu die sormuştum ama hayır yok öle bi şey diyodu takmıştım yani anlıcağınız.Tabi beyefendi bu teklif olayını bana sölemedi canım sıkılır die bende başka birinden duydum.Tabi sordum neden bana söylemedin die zaten takmıştın bi kere o sebeble sölemedim dedi.Ben msnin şifresini biliyorum orda yeğeniyle erkek arkadaşım adına konuştum bu çoçuk ağzından kaçırdı abi sende 2 tane sevgili var ben de 4 tane sevgili gibi aradım bi güzel konuştum yalvardı yok öle bi şey ben o kızla çıkmadım dedi ama o çocuğun sölediklerini hala unutamıyorum ablası aradı yok öle bi şey canım dedi zaten yüzük takıyor senden başkası yok dedi ikna etti ama hala kafama takılıo o kızla çıktımı çıkmadı mı abisinide sordum o da öle bi şey yok dedi.Bilmiyorum yani o da bu sebepten kavga çıkarıyprum die çok sinirlenio yalvarıyor ama işte insan etlileniyor maalesef yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

canım konunu ayri bir topiğe açmalısın.. burada arkadaşın konusunu karıştırabilirsin..

bence bu işte biraz ihanet var gibi canım.sen yinede kontrolleri bırakma belki şu anda sana güven verme sürecindedir.ona güvendiğini hissettir ve sen devam et kontrollere

Sabahin 2sinde hangi is arkadasi mesaj atar ?
ikincisi, ortada kotu birsey yokken, saklanacak bir durum yokken, neden bir bayan erkek ismiyle kayitlanir bir telefonda ?
bu iki soru o kadar açik ki be arkadasim...
biliyormusun, bazi bayan vardir, evli erkeklerden daha çok hoslanir ama ortaya çikmasini istemez o yuzden gizler.
Sen yinede çok sabirli davranmissin...
Ben çok kotu kokular hissettim

kızlar benimde bi derdim var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan yaklaşık 6 ay önce erkek arkadAşım memleketine gitti yaz tatilinde orda abisine nişan yaptılar tabi ailesi bizim ilişkimizi bilio 4. seneye girdik ayrıca neyse abisin nişanlısının kardeşi beni bildiği halde erkek arkadaşıma teklif etmiş.Bende 6. hismi nedir nişan fotoğraflarında o kızı gördüm sana takılıyomu die sormuştum ama hayır yok öle bi şey diyodu takmıştım yani anlıcağınız.Tabi beyefendi bu teklif olayını bana sölemedi canım sıkılır die bende başka birinden duydum.Tabi sordum neden bana söylemedin die zaten takmıştın bi kere o sebeble sölemedim dedi.Ben msnin şifresini biliyorum orda yeğeniyle erkek arkadaşım adına konuştum bu çoçuk ağzından kaçırdı abi sende 2 tane sevgili var ben de 4 tane sevgili gibi aradım bi güzel konuştum yalvardı yok öle bi şey ben o kızla çıkmadım dedi ama o çocuğun sölediklerini hala unutamıyorum ablası aradı yok öle bi şey canım dedi zaten yüzük takıyor senden başkası yok dedi ikna etti ama hala kafama takılıo o kızla çıktımı çıkmadı mı abisinide sordum o da öle bi şey yok dedi.Bilmiyorum yani o da bu sebepten kavga çıkarıyprum die çok sinirlenio yalvarıyor ama işte insan etlileniyor maalesef yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

Sizin yasiniz kac yaCADIARZU yazdiklariniz cok cocuksu geldi bana....kaydirigubbakcemile4

meraba kızlar bu arkadaşın konusunu silebilme şansımız varmı acaba zaten konusunu başka yere açmış bence kalabalık yapmasın..yeni öğreniyo heralde kaydirigubbakcemile3

heee yeni öğreniyorum ne biçim insanlarsınız sizi insan bildikte buraya bi derdimizi yazdık ayrıca yaşım 23 çocuk da değilim emin olun

benimde burnuma kötü kokular geldi ama hızlı hareket edip pişman olacağın sonuçlarla karşılaşma .biraz mesafeyi ayarla eşinle ona güvenmediğini hissettirmeden biraz tavır koy bu bir daha olmasın der gibi bir tavır bu arada sende olayın takibinde ol bence .çünkü zihniyeti nedir adamın bu önemli olan eğer seni aldatmaya eğilimliyse bunu hep yapacaktır ondan hayır gelmez demek bu.eğer bir anlık bir hata var ise hatasını anlar senin mesafenden pişmanlık hatta utanç duyar

Back