• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni de dinler misiniz?

madem bu kadar mantıklı düşünebiliyorsunuz o zaman ne yapmanız gerektiğinizide bilirsiniz,bende yazdım zaten çok zor durumdaysan destek alabilirsin hobi edinebilirsin,duymak istemediğiniz şeyler istemiyorsanız görüşlere açık bir ortamda bulunmayın yada konuyu açarken şölede denebilir LÜTFEN EVLİ VE HAMİLE OLANLAR YAZSIN

çok fevrisin ozaman sende onaylamadığın şeylere yazma
destek olamıyorsan köstekte
olma çünkü arkadaşın konusunda abes bişi yok
sana göre yanlış olabilir ama daha farklı ifade edebilirsin fikirlerini
üslubun yanlış güzelimm

yorumun için çok teşekkürler tatlım.allahım var tabiki yanımda..bebişimde benimle.konuşuyorum zaten sürekli onunla.ama hani insan bunalır ya gözü hiçbirşey görmez.ben o durumdayım sanırım.herşeyin kötü yönünü görüyorum..buraya yazarakda destek almak istedim.benim gibi olanları merak ettim.nasıl yapıyorlar,pskolojileri nedir diye..çok takıyorum sanırım kafama.ama insan evde yalnız kalınca da düşünüyor malesef.büyütüyor herşeyi..hayırlısıyla bebişim bir doğsa..haklısın aslında bebek doğana kadar plan yapmamak en mantıklısı ''su akıp yolunu Bulacaktır''kaydirigubbakcemile5

hıh şöle cnmm ya bende yalnızım burada zaman
zaman bunaldığım benimde oluyor
ama napalım herkesin daha büyük sıkıntıları var
Allah beterinden korusuun buraya takıl sendeekaydirigubbakcemile5
oki kuzcummm yanındayız bizz:1hug:

çok fevrisin ozaman sende onaylamadığın şeylere yazma
destek olamıyorsan köstekte
olma çünkü arkadaşın konusunda abes bişi yok
sana göre yanlış olabilir ama daha farklı ifade edebilirsin fikirlerini
üslubun yanlış güzelimm

:

allah allah ya sen neden uzatıyorsun bu kadar,konu sahibi bile senin kadar uzatmıyor benim tarzım böyle işine gelirse ,abes bişey sana göre olmayabilir sen arkadaşa öneriler sun,çözümler getir sorununa bana cvp yetiştirene kadar

allah allah ya sen neden uzatıyorsun bu kadar,konu sahibi bile senin kadar uzatmıyor benim tarzım böyle işine gelirse ,abes bişey sana göre olmayabilir sen arkadaşa öneriler sun,çözümler getir sorununa bana cvp yetiştirene kadar

işine gelirse ne demek işim olmazz hadi sende işine bak arkadaşım haklısın uzatmayalımmm

işine gelirse ne demek işim olmazz hadi sende işine bak arkadaşım haklısın uzatmayalımmm

büyüten sensin ben değiliim konu sahibi değilsin bişey değilsin neden bu kadar dert ettin anlamış değilim...uğraşacak birini arıyorsan o ben değilim

umarım bursadan bır iş bulursunuz ve gerı dönersın şehrıne...bır şehrı özlemek içindekılerle bırlıkte ben bu acının tadııını ıyı bılırım. zamana bırak kendını

Canim yalnizlik bir tek Allah'a mahsustur.
Sen cevrende kimse olmadigindan sIkIliyorsun.
Bence karamsar düsünmek yerine, nasil olsa bursadan bir is cikar de ve pozitif bak olaylara.
Sükret ki esin bursaya gitmek istiyor.
Olmazda diyebilirdi.
Biraz daha sabredin, basvurabilecegi her yere basvursun esin, mutlaka bir is cikacaktir.
Su an sen ve bebegin önemli.
Senin degisIkligede ihtiyacin olabilir.
Ailenin yanina git bir hafta kal, eger esin birsey demezse.
DegisIklik olur, iyi gelir.
Gecici bir süre oldugunu düsün, mutlaka bursaya tasinirsiniz sen merak etme, Rabbim ne kapilar aciyor.
Hayirlisi olsun.

Back