• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı bilmiyorum?

tabiki eşimle bunu biliyorum.ama tek taraflı degilki oda bu adamın evli oldugunu biliyo ortada medeni durumun saklanmış olması gibi bişey yok..onunda bi kadın olarak dikkat etmesi gerekli...ama tabiki suçun büyügü eşimde

tabiki eşimle bunu biliyorum.ama tek taraflı degilki oda bu adamın evli oldugunu biliyo ortada medeni durumun saklanmış olması gibi bişey yok..onunda bi kadın olarak dikkat etmesi gerekli...ama tabiki suçun büyügü eşimde

Arkadaşım;
hiç bir insanın alnında yazmaz"ben kötü niyetliyim,evli erkekleri ayartırım,aman benden uzak durun" diye.:smiley-cool:
Evet kötü kadınlar var maalesef..
Peki ne yapacaksınız,dünyadaki tüm kadınlarla olan iletişimini mi keseceksiniz eşinizin?:delphin:

bencede sizi aldatmış olma ihtimali cok yüksek
sonadan hatasını fark etmiş demek ama iş işten gecmiş aldatmış
ama illa aldatma yatakta olmazz mesajlarını msnde konusmalarını filan rastlamısınız
simdi mutluyum diyorsanız ve kabullendıysenizz bişe diyemem tabii

neyini soruyorsunki hersey gun gibi ortada, kendini kandiriyorsun aldatildin ama kendine yediremiyosun olay bundan ibaret

Bir anlık boşluğa düşmüştür eşin, erkekliğine yenilmiştir.
Ama gecmiş bence hiç kurcalama kendinide mutsuz etme
Eskisi gibiyse bırak uğraşma düşünme bence...
Aldattı diyenlerinde gazına gelme:bbo:
Çok can sıkıcı evliliklerin böyle olması yaa....:çok üzgünüm:

bence hiç kurcalama. belki araştırdıkça farklı şeyler çıkar ortaya. belkide sadece gerçekten iş arakadaşıdır. eşinin mesleği ne bilmiyorum ama ben belediyede çalışırken gecenin 2sinde 3ünde 4ünde sabahın 5inde bile arayanlar olurdu. biz belediyedeyiz şu dosya nerde bu dosya nerde. şu dilekçe nasıl yazılacak. bazen telefonda anlatamazdım. gece uykulu uykulu dilekçe yazıp e-posta olarak gönderirdim. eşimde çalışanları tanıdığı için hiç sorun yaşamadık. inan sabahın 5inde bilmem nerenin blediye başkanının telefon numarasını sormak için bile aradıkları olmuştur. dersin bu normal mi normal değil ama ne yapacaksın gerçekten konu iş ise ters cvp veremiyorsun. hele şu kriz ortamında tık bile diyemezsin.

boş veer takma kafana. hem iyi yapmışsın. öyle birşey yaparsa neler olacağını anlamış eşin

bana göre fiziksel aldatılmadan daha önemli olan duygusal aldatılmadır...

bana göre duygusal aldatılma tehlikeli ve yuva yıkıcı huzur bozucudur...

cinsel aldatılmada ise koca, karısına hiç belli etmez ve eşine çok iyi davranmaya devam eder...evine taşımaz bu ihaneti...

burda cilveleşme olmuş, eşini heyecanlandırmış, seni itekleyecek kadar aklını başından almış...

eşinden bir kez daha böyle şeyler görürsen yaşarsan bir daha affetme derim.

once kendi kocamiza suc bulmaliyiz onlar istemese kimse gecenin bir saatinda dur filanin kocasina mesaj yazim demez ...diyeceksinizki kadin niye yaziyor iyi tamamda kadinin kocasi yatakda yaliniz yatmiyor erkegin karisi yatakta yatarken erkek baska kadinla mesajlasiyor bunu neden dikate almiyorsunuz?... kadinlar gancayi atiyor kocalara onlarda atdirmasinlar.... kadinlar olarak bizede biri iltifat etse ,guzel birseyler soylese, bizde ay oylemiydi boylemiydi diye mesajlasak kocalarda " ama adam bulasmi benim kariya agdi dam gidip sacini basini yolayimi "der yoksa kadini aninda kapiyami koyar??

Son düzenleme:
elimde degil 2 ay geçmesine ragmen hala kafasına kakıyorum.boşanmak istememin sebebi gereksizz bi konuydu ama gerçekten aldattına şu an emin olayım gözünün yaşına bakmam..bide benim eşim aşırı duygusal böle günü birlik ilişki yaşayamaz hemen aşık olur.oyüzden eger bişey olsaydı evliligimiz ben istemedende olsa biterdi..bunuda düşünüyorum..ne bileyim ya kafam karışık geceleri uyuyamıyorum..:tomato:

eğer ilgisinde alakasında düzelme varsa kurcalama derim...Unutma bazen cehalette bir erdemdir...yani bilmemek bilmekten hayırlıdır..

olmuş bitiş artık kurcalamamk gerek ne kadar kurcalarsan okadar kötüleşir olay . davranışları değişti ise bence peşini bırak

sadece iş arkadaşıysa neden erkek ismiyle kaydediyor ve iş arkadaşı gecenin ikisinde ne diye msj atar.bence bu işte bir bit yeniği var.ama madem şu anda bir sorun yok çok kurcalama ama gözün üstünde olsun gizliden takibini yap

once kendi kocamiza suc bulmaliyiz onlar istemese kimse gecenin bir saatinda dur filanin kocasina mesaj yazim demez ...diyeceksinizki kadin niye yaziyor iyi tamamda kadinin kocasi yatakda yaliniz yatmiyor erkegin karisi yatakta yatarken erkek baska kadinla mesajlasiyor bunu neden dikate almiyorsunuz?... kadinlar gancayi atiyor kocalara onlarda atdirmasinlar.... kadinlar olarak bizede biri iltifat etse ,guzel birseyler soylese, bizde ay oylemiydi boylemiydi diye mesajlasak kocalarda " ama adam bulasmi benim kariya agdi dam gidip sacini basini yolayimi "der yoksa kadini aninda kapiyami koyar??

cok güzel bir konuya deginmissin canim, kesinlikle katiliyorum ve herzaman söylüyorum; Kocan olan adam seni düsünmezse, elin karisi hic düsünmez.. Zaten öyle bir kadin edepli namuslu olsa, böyle bir ise kalkismaz, böyle evli erkeklerle is ceviren kadin mi seni düsünsün..

Neyse gelelim konuya.
Bencede esin sütten cikma ak kasIk degil bu olayda.
Duygusal biri diyorsun, belki bir anlik kizdan hoslanmis olabilir, ve aralarinda yeni yeni birseyler baslamis olabilir.
Günahini almak istemiyorum ama evli bir adam neden karisindan gizli cep telefonuna bayan olan birini erkek ismiyle eklesin ki?
Hatasini anlayip dönmüs belkide ama yinede pesini birakma derim canim, gözün üzerinde olsun.

InsAllah biz yaniliyoruzdur.

Amiyane tabirle fingirdemiş..
Ben şahsen çok şüpheci olduğum için,asla rahat edemez,adamı yer bitirirdim..
bu da zaten beni aldatmamış olsa da(cinsel olarak) o zamandan sonraki tavrım yüzünden aldatırdı.

aklını başına getirecek birşey yapın,o şey ne bilemiyorum.. eşinizi tanımıyorum çünkü..

canım onuda yaptım yedim kafasını ama şunu farkettim gerçekten daha kötü oluyo ve olay basitleşiyo..ona söyledim bak ben bu olayı aradan 30 yıl geçsede unutmiycam ama evliligiiz boyuncada seni takip edemem ozaman evliliğin bi anlamı kalmaz...ben senin vicdanına bırakıyorum eger yapıpta benim yüzüme bakabileceksen sen bilirsin ama hiç bişeyde gizli kalmaz.birdaha buna benzer bişey olursa karnımda çocugunu bile taşıyo olsam arkama bakmadan çeker giderim.. ama insan unutamıyo bana iyice güven verene kadar çocukta yapmiycam
çok istiyo ama yok avucunu yalar..buda bence ona verebilecegim en iyi ders su anda......

SAKIN CANIM ÇOCUK FALAN YAPMA .herşey rayına otursun ondan sonra ,,,maalesef bence de aldatılmışsın ...ama seviyorsan ve eşin eskisi gibiyse ona bir şans daha ver.ama bir daha böyle birşey olursa bir saniye bile düşünmeden terk et onu...dur bakalım siz daha yeni evlisiniz bunun on yılı var onbeş yılı var.Allah yardımcın olsun.

bencede eşin bi macera yaşamak istemiş ama başlamadan sen bitirmişsin gibime geldi
madem şimdi aranız iyi bence eskiyi sil at kafandan ama bundan sonra daha dikkatli ol gözün üstünde olsun ama ona hissettirmedenyerimseniben
bu arada şaka yolluda olsa aldatma durumunda asla yanında durmayacağını onun kafasına sok.bunu bilsin seni kaybetme korkusu olsun ki bir daha böyle bir hata yapmasın

kızlar benimde bi derdim var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan yaklaşık 6 ay önce erkek arkadAşım memleketine gitti yaz tatilinde orda abisine nişan yaptılar tabi ailesi bizim ilişkimizi bilio 4. seneye girdik ayrıca neyse abisin nişanlısının kardeşi beni bildiği halde erkek arkadaşıma teklif etmiş.Bende 6. hismi nedir nişan fotoğraflarında o kızı gördüm sana takılıyomu die sormuştum ama hayır yok öle bi şey diyodu takmıştım yani anlıcağınız.Tabi beyefendi bu teklif olayını bana sölemedi canım sıkılır die bende başka birinden duydum.Tabi sordum neden bana söylemedin die zaten takmıştın bi kere o sebeble sölemedim dedi.Ben msnin şifresini biliyorum orda yeğeniyle erkek arkadaşım adına konuştum bu çoçuk ağzından kaçırdı abi sende 2 tane sevgili var ben de 4 tane sevgili gibi aradım bi güzel konuştum yalvardı yok öle bi şey ben o kızla çıkmadım dedi ama o çocuğun sölediklerini hala unutamıyorum ablası aradı yok öle bi şey canım dedi zaten yüzük takıyor senden başkası yok dedi ikna etti ama hala kafama takılıo o kızla çıktımı çıkmadı mı abisinide sordum o da öle bi şey yok dedi.Bilmiyorum yani o da bu sebepten kavga çıkarıyprum die çok sinirlenio yalvarıyor ama işte insan etlileniyor maalesef yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

şu an da kavgalıyız bu kızı taktım yine o da sinirlendi kıza küfürler etti bıktım artık bu kızın muhabbetinden dedi bilmiyorum...:(

kızlar benimde bi derdim var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan yaklaşık 6 ay önce erkek arkadAşım memleketine gitti yaz tatilinde orda abisine nişan yaptılar tabi ailesi bizim ilişkimizi bilio 4. seneye girdik ayrıca neyse abisin nişanlısının kardeşi beni bildiği halde erkek arkadaşıma teklif etmiş.Bende 6. hismi nedir nişan fotoğraflarında o kızı gördüm sana takılıyomu die sormuştum ama hayır yok öle bi şey diyodu takmıştım yani anlıcağınız.Tabi beyefendi bu teklif olayını bana sölemedi canım sıkılır die bende başka birinden duydum.Tabi sordum neden bana söylemedin die zaten takmıştın bi kere o sebeble sölemedim dedi.Ben msnin şifresini biliyorum orda yeğeniyle erkek arkadaşım adına konuştum bu çoçuk ağzından kaçırdı abi sende 2 tane sevgili var ben de 4 tane sevgili gibi aradım bi güzel konuştum yalvardı yok öle bi şey ben o kızla çıkmadım dedi ama o çocuğun sölediklerini hala unutamıyorum ablası aradı yok öle bi şey canım dedi zaten yüzük takıyor senden başkası yok dedi ikna etti ama hala kafama takılıo o kızla çıktımı çıkmadı mı abisinide sordum o da öle bi şey yok dedi.Bilmiyorum yani o da bu sebepten kavga çıkarıyprum die çok sinirlenio yalvarıyor ama işte insan etlileniyor maalesef yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

şu an da kavgalıyız bu kızı taktım yine o da sinirlendi kıza küfürler etti bıktım artık bu kızın muhabbetinden dedi bilmiyorum...:(

canım sen kendine bir konu aç bu konudan sana yardımcı olunmaz. bir başkasınının konuus bu..

Back