• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı bilmiyorum?

erkeklerin savunma mekanizmalarıdır
bana güvenmiyormusun sen demek öyle deyip ikide çalım atıp zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmak
belliki sizde böyle yapınca pek üstelememişsiniz
erkekler her durumda inkar eder
hatta bir söz vardır iş üstünde yakalansan bile inkar edeceksin derler
o yüzden bana güvenmiyormusun gibi sitemlere pek itimat etmeyin
olayın peşine düşün
ayrıca bu davranışları sergileyen bir erkek türünün pek güvenilir olduğu söylenemez..

canım valla ben de ne yazacağımı düşünüyorum kaç dakkadır.yanlış bir şey söyleyip seni yanlış yönlendirmek istemem.eşin yanlış yapmış,aldatmış veya aldatmamış ama sonuçta bir gizlilik var.sen evine dönmüşsün,eşinin sana karşı halleri iyiymiş.sen eşine bir şans vermişsin.bence başına kalkma çünkü sen onu affetmişssin ki evine gelmişsin.o halde bu olayı başına kalkmak yerine,unutma fakat çok da oturup kafanda kurma bence.ama eşinin üstünde olsun gözün.boş bırakma.bundan sonra ki hareketlerine ve ilişkinize bakın.

arkadaşım...5 dk sana ne yazacağımı düşündüm.bende evliyim ve eşimi çok seviyorum.onunda beni çok sevdiğinden %100 eminim.eğer benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm.ALLAH korusun benim başıma gelmiş gibi n'apardım onu yazacağım sana.diyelimki eşim beni aldattı(yazması bile kötü)bunu öğrendiğimde nasıl davranırdım düşünüyorum da hiçte kolay değil ayrılırdım demek.eğer bekar olsaydım derler yaa...bekara karı boşamak kolaydır diye.bende boşardım derdim.ama senin gibi evli biri olarak bunu düşünmek çok zor.heleki kocamı çok seviyorsam.şimdi belki bazı arkadaşlar bana diyebilir hiçmi onurun yok.olmazmı var tabii ama okadarda basit olmadığını evlendikten sonra anladım.bende daha 3 yıllık evliyim ve yaşım 30.inan senin yaşındayken pire için yorgan yakardım.ama insanın hergeçen 1 yılı okadar çokşey katıyorki anlatamam.her geçen yıl bunu daha iyi anlarsın.şuan ezan okunuyor,duacınım İNŞAALLAH şu ezanın yüzü suyu hürmetine,mevlam dualarını,dualarımızı kabul eder.herşeyde mutlaka ama mutlaka bir hayır vardır.bence eğer mutlu olmak istiyorsan,eşini seviyorsan kurcalama arkadaşım.kesin kanıt olmadan suçlu herzaman masumdur.onu vicdanınla başbaşa bırak.bu olayı rabbine havale et ve duanıda eksik etme İNŞAALLAH.hiç birşey göründüğü ve düşünüldüğü kadar basit değil inan.huzursuzluğunu anlayabiliyorum.İNŞAALLAH rabbim kalbine ferahlık verir.bol bol ayetel kürsi'yi oku,sana garanti ederim ferahlayacaksın.tekrar söylüyorum KURCALAMA arkadaşım.benide yanlış anlama olurmu?rabbim yar ve yardımcın olsun.

yazdıkların için çok teşekkür ederim gerçekten çok içtendi..allah kimseye yaşatmasın okadar kafama takımki ilk zamanlar geceleri uyumuyordum nasıl nasıl olur diye.belkide yapmadı ama emin olunki arkadaşlar bi kadın anlar görmesede kanıtlamasada anlar...şimdi biraz daha iyiyim..oda hatasını anladı ama itiraf etmiyo yanlızca hareketlerinden anlıyorum....

senınkının o ıs arkadası degıl dul bı kadın, senınkıyle belkı arkadas belkı samımı oldular ama neyse nedır sen anladın dıye esın vazgecmıs olay kapanmıs
netı yasakla bılgısayarı kapat topla gönder. bu ıs bu kadar bacım eskı halinıze dönün derım.

bir erkek eve gelince telefonunu kapatıyorsa, şifresini gizliyorsa, msn de yazışmak için karısını odadan atıyorsa , gecenin 2 sinde bayandan msj geliyor: hatta bekleyimmi? ayrıca erkek adıyla kaydediyor?

½1000 aldatıyor arkadaşım..ha yeni aldatmaya başlamış ha olan ilişkiyi devam ettirmiş önemi varmı?

sorarım size: burda birçoğunuz çalışıyor.. iş arkadaşlarınız var elbette.. hanginiz gecenin 2 sinde normal bir şekilde iş arkadaşına msj çektiniz?

tabiki cvp: hayır kimse çekmedi asla da çekmez..

mantıklı olun arkadaşım..

bayanı aramak boş iş.. birlikte olduğunu size söylermi? eşinizi kendine karşı kışkırtırmı?

eşinize çok harika bir güven verdi böylelikle..

karşınızda zeki bir kadın var.. dikkatli olun..oyunu çok güzel oynuyor..

eşinizinde sizi eve getirmesinde birşey yok.. kolay değil öyle hemen tamam boşanalım demez..

gözünüzü dört değil ondört açın..

şuan eşiniz yakalanma psikolijisyle hareket etmekte.. size güven tazelemeye çalışıyor..

sanırım söylediklerim sizi kıracak ama, kusura bakmayın bir hemcinsim olarak size : boşver olan olmuş diye yazamadım..

boşanırsınız boşanmazsanız gerisi size kalmış

ister araştırın ister üzerine düşmeyin... sadece bakış açısı sundum ben size...

bir kere aldatan yine aldatırmı bilemem.. aldatır denilir ama

çok pişman olan bir erkek bir daha yapmayabilir

karım beni nede olsa affetti diyen erkekte yine yapabilir..

kocanızın insanlığına kalmış.. bir daha yaparmı? sanırım bu sorunun cevabını bulmak zor..

canımevet aldatılmışsın ama bunu düşünerek geçmez ömür.bundan sonra daha çok dikkat edersin ama paranoyaklaşmadan.sen doğal davrandıkça o herşeyin yolunda gittiğine inanır ve mutlaka açık verir.ama sen ne yaparsın bilemem.eşini eski günlerdeki gibi görmek için çabala ve en azından onun yanındayken bu konuyu unutmuş gibi davran.herşey sana bağlı

Bunun hesabini yapmak simdi neye yararki güzelim...:kahve:

Aldatilmisda olabilirsin Aldatilmamista....fakat tren gecti artik.....neticede esimle yine baristim ve mutluyum diyorsun...:delphin:

Arkadasim kisa ve oz sunu yazacagim aldatmis, bahse girerim tanimadigim halde..
Eger bir erkek evli bir erkek msn basindan kalmiyor ve karisindan gizliyorsa yazismalari ha bide disari atiyorsa gizledigi sevgilisidir, heleki cep telinde, isim erkek ismi olarak bir kadin kayitli olacak ( aptal olmasi gerekiyor bir insanin inanmasi icin ARAMIZDA BIR SEY OLMADI YOK CUMLESINE ) Bir gercek varki esinin yuzune her baktiginda, mi acaba diyeceksin ve hic bir zaman guvenemeyeceksin, bu olaydan sonra... Sana tavsiyem guvenme ve guvenmedigini bir sekilde esine hissettir, hissettir fakat dozunda...
Dilerim yaptigim yorumumda tamamen haksiz cikarim ve dilerim mutlu olursun...

NOT: Seni uzmek yada rencide etmek icin bu yorumu yapmadim, cevremde o kadar cok bayan varki senin yasadiklarina benzer olaylar yasayan...
Vaktim oldugunda buraya yazacagim arkadaslarimin yasadiklarini...

arkadaşım bence bir elektriklenme olmuş ama bir berabelik olmamış seni odadan itekliyerek atmasıda sanırım ekrandakileri okuyabileceğinin bir paniğidir. bilgisayarında yazılanlar kayıtlımı hiç baktınmı yada silmiş olabilir.ama sanırım pişman olmuş tamamen kızın kışkırtmalarıyla olmuş olabileceğini düşünüyorum
kendini yıpratma tam tersi eşine daha yakınlık kur mümkünse 2 günlük başbaşa bir tatil yapın olmadı flört gibi bir hafta sonu geçirin.boşanma gibi laflarıda bir kenara bırak oda bir şey yaşamış ve ne olduğunu bilmiyor paniklemişş ama hep takipte ol çaktırmadan

arkadaşım bence bir elektriklenme olmuş ama bir berabelik olmamış seni odadan itekliyerek atmasıda sanırım ekrandakileri okuyabileceğinin bir paniğidir. bilgisayarında yazılanlar kayıtlımı hiç baktınmı yada silmiş olabilir.ama sanırım pişman olmuş tamamen kızın kışkırtmalarıyla olmuş olabileceğini düşünüyorum
kendini yıpratma tam tersi eşine daha yakınlık kur mümkünse 2 günlük başbaşa bir tatil yapın olmadı flört gibi bir hafta sonu geçirin.boşanma gibi laflarıda bir kenara bırak oda bir şey yaşamış ve ne olduğunu bilmiyor paniklemişş ama hep takipte ol çaktırmadan

tamamen kızın kışkırtmalarıyla olmuş olabileceğini düşünüyorum ,,
o zaman yandık rosemm.her kışkırtılan erkek bunu yaşarsa biz kadınlar mahvolduk. Allah akıl vermiş,irade vermiş. nasıl bu kadar kolay kışkırtılıyor ki...
arkadaşım bence bir elektriklenme olmuş ama bir berabelik olmamış

bundan nasıl bu kadar emin olduğunuzu da tam anlayamadım.....
yap et pişman ol.çok güzel valla... acaba karısı yapsa pişman olsa, erkek affeder mi..hiç sanmıyorum...anında o kadını postalardı...
nedense hep kadınlar affedici. işte bu yüzden erkekler bu kadar rahat bu işleri yapıyorlar . nasılsa affediliyorlar değil mi..
..haa,bu arada adam bu haltları yiyecek birde , o adamla, tatile çıkılacak. yani birde mükafatlandırılacak... hiçbirşey olmamış gibi...daha yakınlık kurulacak.
ohhh.ne ala memleket...

Son düzenleyen: Moderatör:
olucak gibi degil kızın msn yazması falan böle cilve yapması bi anlık etkiledi bence..çünkü kız dedim 30 yaşında gördüm gerçekten hiç güzel degil.yani benim yanımdan bile geçemez hem yaş olarak hem güzellik olarak.sadece simdiremedigim ondan bi anlık bile hoşlanması......... bazen onada hakvermiyo degilim ben çok çalışıyorum ona gerçekten fazla vakit ayıramıyorum..ama yinede bunu yapması gerekmezdi.

olucak gibi degil kızın msn yazması falan böle cilve yapması bi anlık etkiledi bence..çünkü kız dedim 30 yaşında gördüm gerçekten hiç güzel degil.yani benim yanımdan bile geçemez hem yaş olarak hem güzellik olarak.sadece simdiremedigim ondan bi anlık bile hoşlanması......... bazen onada hakvermiyo degilim ben çok çalışıyorum ona gerçekten fazla vakit ayıramıyorum..ama yinede bunu yapması gerekmezdi.

......... bazen onada hakvermiyo degilim ben çok çalışıyorum ona gerçekten fazla vakit ayıramıyorum..ama yinede bunu yapması gerekmezdi.[/QUOTE]

yani siz çok çalışıyorsunuz diye bunu yapmasına HAKVERİYORSUNUZ.
sustum. çünkü sözün bittiği yerdeyim...

bide kızı aradıgım zaman gerçekten bişey yok ama sen gerçekten haklısın ben olsamda aynı şeyi düşünürdüm dedi...kocan beni yanlış anladı anlıcanı bilseydim konuşmazdım diyo.....ya bu kadını bulup sacını yolucam gecenin 2 msj yazıyo evli bi erkege sonra yanlış anlamdı diyo....

bence bi ilişkide bu soruyu sormak bunu aklından geçirmek için gerçekten ciddi şüpheler duymak gerekir:delphin:
ama bence siz gözgöre göre aldatılmışsınız

bide kızı aradıgım zaman gerçekten bişey yok ama sen gerçekten haklısın ben olsamda aynı şeyi düşünürdüm dedi...kocan beni yanlış anladı anlıcanı bilseydim konuşmazdım diyo.....ya bu kadını bulup sacını yolucam gecenin 2 msj yazıyo evli bi erkege sonra yanlış anlamdı diyo....

Anladım ben..
Hırsızın hiç suçu yok..:delphin:

kocada sütten çıkmış ak kaşık ya...
esas evliliğe saygısı olan koca olmalı. o kadın değil. o imzayı o kadın atmadı. kocanız attı... en önemli suçlu kocanız. önce onun saçını başını yolun bir......

yuhh diyorum eşinizi ayartanda kabahat yok bence siz böyle açıklamalr yaptıktan sonra...

Back