E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxeker_xsxey
ayrıca ailenin bulunduğu şehre taşınmak anlattığın kadarıyla çok mantıklı.eee eşinde razı.bence bu konunun üstüne düşmen iyi olur.ALLAH yardımcınız olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen benim ne yaşayıp yaşamadığımı nerden biliyorsun
bu sekılde konustugunuza göre demekkı o yalnızlıgı o psıkolojıyı yasamamıssınız yasasaydınız daha anlayıslı yaklasırdınız bu duruma
Ah ahhh!!! Senin yaşında iken oturup sorun üretmekle geçen zamanlarımı düşününce-
o yıllarıma nasıl da yazık ettiğimi düşündüm. Sevdiklerinin sağ ve sağlıklı olduğuna Şükürler
etmek - kendini çok huzurlu hissetmek varken bunca sızlanmak niye tatlım.
Yıllar sonra gençliğini sıkıntı üreterek geçirdiğini düşünerek benim gibi ahhh!! çekmemek için-
İçinde bulunduğun durumun güzelliklerini doyasıya yaşamanı tavsiye ederim canımcım.
Yüce Rabbim sağlıkla bebişine kavuştursun İnşaallah. O zanam kendini yalnız hissetmeyi bırak-
Yapmak istediklerine zaman bulamayacaksın. Şimdi de yalnızlığını kaliteli uğraşlarla avantaja
çevirebilirsin.
Bu konuyu İncelermisin?
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/7521-pozitif-olmak.html
aslında soyleyecek cok sey var ama susmak en ıyısı cunku uslubun karsındakı ınsanı tahrık edıcı ve ben senın bu tavrına karsılık vermıyecegım
buda dertmi şimdi???
sen evlenmeden önce bunları düşünmedinmi,şimdi herkes iş güç diye ağlarken insanlar perişanlık çekerken buda sorun mu,millet geçim derdine düştü artık bu zamanda,haline şükretmen gerekir,kocan şehir dışına çıkıyorsa iş çin çıkar ne yapsın adam,hiç eve uğramayan sorumsuz bir kocan olsa ne yapcaksın oturup haline şükretmen gerektiği yerde,Bursadaki bütün fabrikalar krizde artık çalışanlar sadece ekmek derdine düştü,tüm dünyayı sarmış bir krizden sözediyoruz güzelim,bence sen hamile olduğun için hassassın bunun için destek te alabilirsin hobi edinebilirsin,uğraş bulabilirsin,HALİNE ŞÜKREDEBİLİRSİN....
arkadaşım sende kendine göre yorum yapmışssın.ama konumu epeyce de saptırmışssın.çok kötü bir uslup kullanmışsın malesef.ben eşim ş.dışına çıkmasın demiyorum ki.bi şeylere isyan da etmiyorum.sadece durumumu anlattım ve dedim ki bana bi yorum yapın benim durumumda olan varsa kendini nasıl teselli ediyor dedim..
sen yazdıklarımı farklı yerlere çekmişsin.sende mutlaka çekmişsindir bişeyler.ama tutupta sıkıntısını paylaşan biriyle de butarz karşılık verilmez.yanıgına körükle gitmek sanırım senin bu yaptığına deniyor..
yorumun için yinede teşekkürler..en azından açtığım konuyu dikkate alıp,okumuşsun..
arkadaşım
senin yaptığın iş mi şimdi belliki içi şişmiş
arkadaşın ve moral bulmak istiyor
daha yapıcı yorumlar yapabilirsiniz
sorun bizim olunca sağlıklı düşünemeyiz
üstelik arkadaş hamile yanii lütfenn
oda bilincinde eşini suçlamamışki şehir dışına gidiyor vs die
adaptasyon sürecinde belli katılmıyorum size bu yorumunuzda
cnm sende küçük şeylerden mutlu
olmaya çalış belki ailenin yanında olursan
başka sorunlar çıkar kimbilir zamana bırak ve
Allah'sığın inan cnm kendini yalnız hissetme
çünkü kimsesizlerin kimsesi o
zamanla alışırsın bebek doğana kadar
hiç bir plan yapma
su akar yolunu bulur
arkadaşım sende kendine göre yorum yapmışssın.ama konumu epeyce de saptırmışssın.çok kötü bir uslup kullanmışsın malesef.ben eşim ş.dışına çıkmasın demiyorum ki.bi şeylere isyan da etmiyorum.sadece durumumu anlattım ve dedim ki bana bi yorum yapın benim durumumda olan varsa kendini nasıl teselli ediyor dedim..
sen yazdıklarımı farklı yerlere çekmişsin.sende mutlaka çekmişsindir bişeyler.ama tutupta sıkıntısını paylaşan biriyle de butarz karşılık verilmez.yanıgına körükle gitmek sanırım senin bu yaptığına deniyor..
yorumun için yinede teşekkürler..en azından açtığım konuyu dikkate alıp,okumuşsun..
madem bu kadar mantıklı düşünebiliyorsunuz o zaman ne yapmanız gerektiğinizide bilirsiniz,bende yazdım zaten çok zor durumdaysan destek alabilirsin hobi edinebilirsin,duymak istemediğiniz şeyler istemiyorsanız görüşlere açık bir ortamda bulunmayın yada konuyu açarken şölede denebilir LÜTFEN EVLİ VE HAMİLE OLANLAR YAZSIN
arkadaşım ben konuyu açarken biri ters cevap versede tartışma çıkarsam mantığıyla açmadım.herkesin gibi benimde mantığım var tabiki..herkes güzel şeyler yazsın yada sadece evli yada hamileler yazsında demedim...sen sadece biraz farklı tepki verdin...uzatmaya hiç gerek yok bence.amacın tartışma çıkarmaksa inan ki uğraşacak olan kişi benn değilim...
herkese merhabalar diyerek başlıyım yazıma...
Son günlerde çok garibim..nerden nasıl anlatmaya başlıyım bilemiorum..umarım bana yardımcı olursunuz yoksa delireceğim..
yaklaşık 3 senelik evliyim.evlendim ve bursadan konyaya yerleştim.evlendikten sonra epey bisüre çalıştım.şuan 6 aylık hamileyim.6 aydırda çalışmıyorum..biara işi bırakmıştım yeni biryerle anlaşmıştım orasıda pürüz çıkarınca olmadı ve sonrada hamile olduğumu öğrendim.hamile olunca hiç almıyorlar zaten işe..neyse buda bi sorun da benim için..
burada hiçkimsemiz yok..eşim memur falan da değil.eşimin ailesi konyanın ilçesinde yaşıyor..konyada sadece ikimiziz eşimle..çalışmamanın verdiği psikolojimi bilmiorum ama..sinirlerim alt üst olmuş durumda..eşim sıksık işi nedeniyle ş.dışına çıkar en az 1 gece olmaz evde.bu uzunda oluyor tabiki.ben evde tek başıma kalıyorum mecburen.
şehir değiştirmeyi düşündük geçenlerde.bursaya yerleşmeyi.orada bikaç yere başvuru yaptı,görüşmeler yaptı ama sonuç ii değil..diyoruz ki bursaya gidelim naslsa benim ailem orda doğumdan sonra çalıştığımda bebeğe annem bakar.en azından bakıcı masrafımız olmaz..bunun yanında daha çook faydaları olur bize..ama olmadı iş ayarlayamadık..canım öyle çok sıkılıyor ki.neyse o konu öyle kaldı..annemler geldi h.sonu..eğlendik,gezdik,güzel vakit geçirdik..ama akşam onları yolcu edip eve gelince öyle bir kötü oldum ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım...eşimde bu sabah ş.dışına çıktı.yarın gece gelicek eve...yapayalnızım kızlar..bir allahın kulu yok kapıyı çalan..karşı komşum da buralı akrabalarının hepsi burda hiç evde durmaz...anlıycanız kimsesizim.yarın çocuk olduğunda eşim yine gidecek böyle seyahatlere ben bebekle kalıcam.nasıl yapıcam hiiç bilmiyorum..çocuk 7-8 aylık olunca işe başlamak istiyorum..yoksa başka türlü geçinemeyiz..o zaman başka dertte çıkacak..bakıcı konusu..kim bakacak kaça bakacak...nasıl olucak...deliricem kızlar..boğuluyorum resmen..kimse yok ya .camdan bak bak..24 saat duvarlarla konuş...bıktım artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum..sizce ben mi büyütüyorum..nolursunuz bana akıl verin..ağlaya ağlaya gözlerim şişti artık iice.baş ağrımda var...elime bişi geçmior biliorum ama elimden de başka hiçbişi gelmiyor..
napmalıyım,nasıl düşünmeliyim de..kendimi toparlamalıyım..senağlama
fikirlerinizi bekliyorum...